Copy
Nieuwsbrief Pricon bv November 2016
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

November 2016

In deze editie van onze nieuwsbrief leest u: meer over onze telefoonservice, dat Pricon een actieve personeelsvereniging heeft, we stellen weer een collega voor en er is natuurlijk een quote van de maand, dit keer over het gebruik van vakjargon.

Klantenservice

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Personeelsvereniging

Pricon heeft een actieve personeelsvereniging die al enkele jaren bestaat en gedurende het hele jaar allerlei leuke activiteiten organiseert. Sinds begin deze maand wordt Happy November gevierd om de donkere dagen iets te verlichten voor ons allen. Elke week van de maand was er een prijsvraag, hierbij werden we onder andere getest op onze klantenkennis, wat weten we van onze collega en we werden in pauzes op onderzoek uitgestuurd in het gebouw voor het antwoord op sommige vragen.

Ook werd er een ruilbeurs en een boekenbeurs georganiseerd waar overtollige spullen of boeken konden worden geruild. De “kleur je dag” week zorgde voor hilariteit omdat sommige voorgeschreven kleurcombinaties wel heel apart waren. Er werd een beroep gedaan op onze creativiteit doordat er volwassenenkleurplaten werden neergelegd en heuse kookdagen werden georganiseerd.

 Vrijdag 11 november stond in het teken van Sint Maarten met een lampion zoektocht. Tijdens de derde week waren baby/kinderfoto’s van medewerkers opgehangen en natuurlijk was het de bedoeling om te raden van wie deze zijn. Ook was er een talentenshow waarbij collega’s hun verborgen talenten kunnen laten zien. We blijken bijzonder creatieve collega’s te hebben.

De laatste week werd gebruikt als opmaat naar Sinterklaas want iedereen mocht een schoen zetten. Ook verschenen al weer de eerste surprises in de vensterbanken op de werkvloer voor het sinterklaasfeest dat elk jaar bij ons wordt gevierd.
 
 

Even voorstellen

Silvia werkt nu ongeveer 1.5 jaar bij Pricon. Ze is bij ons gaan werken omdat ze al ervaring had als klantenservicemedewerker en Pricon leek haar een leuk bedrijf om bij te werken. Dit vooral vanwege de veelzijdigheid door de verschillende klanten waar we de telefoon voor beantwoorden.

Favoriet bij Silvia zijn de bedrijven waar je echt iets voor iemand kunt betekenen. Je werkt dan in ons eigen systeem maar ook in het systeem van de klant waardoor je veel kunt doen voor de beller en zorgen dat bijvoorbeeld een monteur wordt aangestuurd.

Een gewone werkdag is er bijna niet, geen dag is hetzelfde. Het ligt er ook aan of je tijdens kantoortijd werkt of buiten kantoortijd (na 16.30 uur). Tijdens kantoortijd verbind je meestal telefoontjes door of maak je terugbelnotities voor de beller. Na kantoortijd heb je meer taken en stuur je bijvoorbeeld ook monteurs aan.

Leuke momenten heb je wekelijks bij Pricon, je hoort grappige anekdotes op de werkvloer of er wordt iets leuks georganiseerd zoals nu met Happy November.WIST U DAT ...

Klanten bij telefonisch contact ‘aangenaam verrast’ zijn als zij binnen 40 seconden een antwoord krijgen. Na 110 seconden raken zij geïrriteerd, als het stil blijft aan de andere kant van de lijn. Bij e-mail kan men meer geduld opbrengen: klanten zijn aangenaam verrast als zij binnen 11 minuten een reactie krijgen en geïrriteerd als ze langer dan 35 minuten moeten wachten.
Bij Pricon streven wij er naar dat 80 % van de gesprekken aangenomen wordt binnen 20 seconden. Overigens wordt door sommige contactcenters het beantwoorden van een oproep door middel van een opgenomen boodschap, ook geïnterpreteerd als “beantwoording”. Pricon acht dit een misleidende interpretatie van het begrip “beantwoording”. Bij Pricon wordt uitgegaan van beantwoording door een agent.
Kwaliteit wordt bij Pricon voortdurend bewaakt. Monitoring van wachttijden gebeurt continu. Er zullen altijd pieken en dalen voorkomen in serviceniveau maar er wordt gestuurd op een service-level 80/20.
 

Quote van de maand

Op een avond werd een collega gebeld op de spoedlijn voor tandartsen:

"Goedenavond, met de verpleegkundige van de spoedeisende hulp van het ziekenhuis, wij hebben hier een man van 96 die is een paar stukken van zijn voortanden kwijt."

De betreffende collega is behoorlijk verbaasd, 96 en geen kunstgebit? Maar ze besluit om dit niet te laten merken. "Ja'", zegt de verpleegkundige, "hij is gevallen met zijn skateboard, zijn lip was ook kapot, maar die hebben we al gehecht." Het verhaal wordt steeds vreemder, gevallen met zijn skateboard?

 

Zijn naam is … en hij is geboren op 5-02-1996.

Nu begreep de collega wat er bedoeld werd met een man van 96, dit is in ziekenhuisjargon een man die geboren is in 1996, weer wat geleerd!

 

Copyright © 2016 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief   

 


This email was sent to sales.support@pricon.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pricon bv · Westeind 52A · Emmen, Dr 7811 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp