Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Augustus 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Augustus 2015

Deze maand leest u over het belang van goede gegevens, maakt u kennis met onze huisfotograaf Harrie, ontbreekt de maandelijkse quote niet, hebben we een nieuwe prijswinnaar en kunnen we u verklappen dat er een nieuwe website aan zit te komen. 

Nieuwe website

Met trots kondigen wij u aan dat Pricon een nieuwe website krijgt. Bij deze nieuwe website horen nieuwe kleuren, daarom hebben we ook onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Binnenkort volgt de release, houdt daarom onze nieuwsbrief in de gaten! 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Het belang van goede gegevens

Het juiste protocol, altijd de goede monteur inschakelen, vakantieperiodes of een adreswijziging. Een paar voorbeelden van gegevens die voor ons werk cruciaal zijn om onze werkzaamheden goed uit te voeren voor u als klant. Bij elke wijziging omtrent uw bedrijf vragen we u dit te mailen aan: callin@pricon.nl 

Denkt u hierbij aan zaken zoals:
  • Wijziging protocol
  • Nieuwe werkroosters of een wijziging in het gestuurde werkrooster
  • Nieuwe medewerkers
  • Het vertrekken van een medewerker
  • Naamswijziging van het bedrijf
  • Het wijzigen van een emailadres
  • Een medewerker is tijdelijk niet bereikbaar ivm ziekte of vakantie
Wij vinden het belangrijk om een volwaardig verlengstuk van uw bedrijf te zijn. Om dit te zijn is het belangrijk dat wij zo veel mogelijk weten van wat er binnen uw bedrijf speelt. Schroomt u niet een wijziging of extra informatie te mailen. Het klinkt immers veel professioneler wanneer wij de beller kunnen aangeven dat uw medewerker met vakantie is, dan aan te geven dat wij het niet weten. Onze mail inbox wordt 24/7 in de gaten gehouden en wij zijn er zo op ingesteld dat elk binnengekomen mailtje direct wordt gelezen en wordt verwerkt naar urgentie. 

Onze huis fotograaf

            De eerste echte Pricon Selfie, (v.l.n.r.) teamleider Regina, medewerker Lianne en huisfotograaf Harrie

Harrie is een van de Pricon collega's die het werk bij Pricon combineert met een andere baan of een eigen bedrijf. Harrie is zzp'er en timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg als fotograaf. De medewerkers van Pricon hebben hem zien uitgroeien tot een fotograaf die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van portretten. Zoals u eerder heeft gelezen krijgt Pricon een nieuwe website. En wat is er dan mooier dan de foto's voor deze website te laten maken door onze eigen huisfotograaf Harrie!

Harrie werkt ruim 10 jaar bij Pricon als senior agent en is met name werkzaam in de avonduren en 's nachts. Veel van onze nachtklanten zullen Harrie ongetwijfeld kennen en daarom is het extra leuk dat ze nu een gezicht hebben bij die altijd vriendelijke agent. 

''Ik doe dit werk nu een aantal jaren en heb fantastische collega's. Met name het klantcontact en de diversiteit van de werkzaamheden is wat het werk leuk maakt. Het werk bij Pricon kan ik goed combineren met mijn werk als fotograaf. Door het flexibele werkrooster heb ik kunnen studeren en mijn vakdiploma fotografie kunnen halen. Nu combineer ik beide zaken. Overdag fotografeer ik mensen, bedrijven, bruiloften en schiet ik nieuwsfoto's. En 's avonds en 's nachts versterk ik het team bij Pricon. Dat ik nu mijn collega's heb vast mogen leggen is natuurlijk extra leuk ''. Aldus Harrie.  

Wilt u meer weten over het werk van Harrie, zie: http://oudehampsink.nl

Een kleine preview van een websitefoto ziet u hieronder

Pricon nodigt u uit voor een netwerkbijeenkomst

Opgeven kan via bijeenkomst@pricon.nl. Introducés zijn welkom!

Winnaar van de Pricon prijsvraag

In onze vorige nieuwsbrief hadden we onze tweede prijsvraag geplaatst. In verband met de vakantieperiode lijkt dit al weer even geleden. Daarom geven we u een kleine opfrisser.

De prijsvraag was als volgt:

De nieuwsbrief wordt door velen van u ook doorgestuurd. Het totaal aantal geopende nieuwsbrieven ligt aanzienlijk hoger dan 35,2% van 1014.

Hoevaak denkt u dat de nieuwsbrief van Pricon gemiddeld maandelijks wordt gelezen/geopend?


Uit de vele reacties die we hebben mogen ontvangen zat er natuurlijk één iemand bij die het dichtst bij het goede antwoord zat. Wij hebben Nellie Bos van de Gemeente Eemsmond mogen feliciteren en hebben haar de goodiebag persoonlijk mogen overhandigen. Haar antwoord 875 geopende nieuwsbrieven zat het dichtste bij het goede antwoord. Het gemiddeld aantal geopende nieuwsbrieven ligt op 1103 keer. Nellie Bos was blij verrast dat zij de goodiebag in ontvangst mocht nemen. 'Ik win nooit wat' was haar reactie. Wij zijn blij dat we hier verandering in hebben mogen brengen! 
 

Quote van de maand

Van alle gesprekken die binnen komen bij Pricon komen wellicht de gekste gesprekken binnen in de nachturen. Ook ditmaal was het een gesprek dat binnen kwam in de late uurtjes. Een dame belde naar haar woningbouwvereniging met het verzoek een slotenmaker in te schakelen. Het geval was dat haar sleutel niet meer op de deur paste. Een buitensluiting of defect slot zijn bekende meldingen, in dit geval liep het even anders. De woningbouwvereniging zet buiten kantoortijd de lijn door naar Pricon. Onze medewerkster had al gauw door dat deze dame niet heel nuchter meer was. Na goed doorvragen bleek de sleutel toch echt niet op de deur te passen en ging de collega over op het noteren van de gegevens. Wat is uw naam, uw postcode en vervolgens uw huisnummer. Op dat moment mengde zich een tweede persoon in het gesprek. Het bleek dat er nog een taxichauffeur aanwezig was die er graag voor zorgt dat als hij mensen thuis brengt, ze ook daadwerkelijk thuis zijn voor hij vertrekt. De taxichauffeur reageerde dan ook verbaasd bij het horen van haar huisnummer: 

Maar mevrouw, dit is uw huis niet

De dame had aardig diep in het glaasje gekeken en het bleek dat ze flink wat huizen van haar woning verwijderd was. De taxichauffeur zette meteen een tweede poging in om haar bij het juiste huis af te leveren.

Copyright © 2015 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief