Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Januari 2016
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Januari 2016

In deze editie van onze nieuwsbrief leest u: Wat stemgeluid doet met een humeur, dat u altijd welkom bent bij Pricon, we afscheid nemen van een collega en waar wij gelukkig van worden. 

Gelukkig Nieuwjaar

Pricon wenst al haar relaties een gelukkig, succesvol en gezond nieuwjaar toe.
 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Vertrek Marian Borneman, onze accountmanager

Na 10 jaar in dienst te zijn geweest neemt onze accountmanager Marian Borneman per 24-01-2016 afscheid van de organisatie. Marian verlaat het bedrijf omdat zij een nieuwe uitdaging aan gaat bij een bedrijf in een andere branche. Pricon wenst haar veel succes in de nieuwe functie en alle geluk toe voor de toekomst.

Voor alle zaken omtrent sales kunt u mailen naar sales@pricon.nl. Tot er een vervanger voor Marian is gevonden zal Lianne Woltman haar zaken op het gebied van sales waarnemen. Voor alle operationele zaken kunt u, zoals u gewend bent mailen naar callin@pricon.nl.

Een kijkje in de Pricon keuken

We willen u in dit nieuwe jaar extra benadrukken dat de deur bij Pricon altijd openstaat. Bent u als klant nog niet eerder bij Pricon op bezoek geweest en wilt u graag zien aan welk bedrijf u de inkomende gesprekken uitbesteed? U bent altijd welkom.

Via onderstaande link kunt u aangeven graag langs te willen komen. Wij maken dan een passende afspraak met u. 

sales@pricon.nl

Wat stemgeluid met een humeur kan doen

Volgens recent onderzoek blijkt dat stemgeluid een grote invloed heeft op het humeur van een persoon. Ongeacht wat iemand zegt blijkt dat het stemgeluid al bepaald of iemand zich bijvoorbeeld vrolijker, angstiger of ongelukkiger voelt. We hebben eerder wel eens gezegd dat je kan horen of de telefoniste aan de andere kant van de lijn lacht of niet. Onbewust maken je hersenen daar een beeld bij aan de hand van het stemgeluid.

Bij Pricon focussen we per gesprek hoe we het gesprek aannemen. Het bestellen van een kerstkado, het reserveren van een saunabehandeling zijn zaken die leuk zijn en gelegenheid bieden voor een vrolijke telefoonaanname. Anderzijds gaan we met een gesprek voor een dierenarts meelevend en begripvol om. Een hoge stem past hier niet bij. Voor ons is het altijd mogelijk meteen een inschatting te maken hoe we een gesprek ingaan. Onze agents zien in beeld voor welke klant een gesprek binnen komt. We kunnen ons stemgeluid aanpassen en zo de gewenste emotie bij de klant oproepen. Een klant zal op het einde van een gesprek de gewenste vervolgactie willen zien maar zal ook een goed humeur overhouden na het gesprek. 

Bron: http://customerfirst.nl/nieuws/2016/01/stemgeluid-beinvloedt-menselijk-humeur/index.xml

Quote van de maand: ''Ik ben een soort spreekpersoon''

Zoals u al vaker in onze nieuwsbrief heeft kunnen lezen zijn onze werkzaamheden heel divers. Onze medewerkers krijgen op een werkdag dan ook te maken met diverse karakters aan de andere kant van de telefoonlijn. Ons werk wisselt zich elke dag weer af met leuke en minder leuke gesprekken. Je rolt soms van emotie in emotie en een gesprek dat onze medewerkers nog lang is bijgebleven delen we graag met u.

We werden op een zondagavond rond 19:00 uur gebeld door een meneer. Hij was gebeld door een gezin dat nog niet lang in Nederland woont en dat een huisje toegewezen had gekregen. Deze meneer is vrijwilliger en was een zogenoemde 'buddy' van het gezin zodat zij zich beter in de Nederlandse maatschappij kunnen redden. Het was opeens heel koud geworden in de woning en het gezin wist niet wat ze moesten doen. Deze meneer is op zondagavond naar het gezin toegereden om te kijken of het resetten zou helpen en om de waterdruk te controleren. Hij kon het probleem niet zelf verhelpen. Meneer belde naar het cv-bedrijf waarvoor wij buiten kantoortijd de telefonie aannemen. ''Ik ben een soort spreekpersoon voor deze familie'' gaf hij aan. ''Ik krijg de ketel niet aan de praat. Nou is de pech dat het gezin elke maand afspreekt met de familie om te gaan eten zodat ze elkaar zo nu en dan nog zien. En vanavond is dit gezin aan de beurt om het te organiseren. Kan er alsjeblieft nog een monteur langs komen?'' Het was mooi om te horen hoe deze man zich kan verplaatsen in de behoefte van het gezin en hoe hij als vrijwilliger veel voor dit gezin betekende. In zijn beste Engels vertelde hij trots dat er nog een monteur langs zou komen. Het gezin was hem erg dankbaar kon onze medewerkster horen op de achtergrond. 

Deze meneer verdient een aparte vermelding in onze nieuwsbrief.  Dit zijn de gesprekken waar wij als agents heel gelukkig van worden. 
Copyright © 2016 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief