Copy
Nieuwsbrief Pricon bv November 2014
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

November

Deze maand leest u dat Pricon landelijk in het nieuws is gekomen, hoe onze klachtenafhandeling werk en leest u meer over een mooie samenwerking.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Doorschakelen in de kerstvakantie

Is ook uw kantoor gesloten tussen kerst en oud & nieuw? Vergeet ons niet op de hoogte te brengen welke dagen u doorschakelt tijdens de kerstvakantie! Wanneer u ons tijdig informeert kunnen wij onze bezetting goed aanpassen op het verwachte belverkeer. Alvast bedankt!


 

Werken aan verbetering

Overal worden fouten gemaakt, de manier waarop je met fouten om gaat kan veel zeggen over een bedrijf. Rian werkt elke doordeweekse dag aan het optimaliseren van de werkwijze voor onze klanten. Door mee te denken in plaats van een afwachtende houding aan te nemen proberen wij mogelijke fouten te voorkomen. Wanneer er zaken zijn die echter anders zouden moeten, is dit voor ons een leermoment en een mogelijkheid om de werkwijze te optimaliseren. Wij willen geen robot zijn, maar we willen juist mensen zijn die elke keer weer ons best doen voor de klant. Wanneer er hier en daar wat mis gaat dan vinden wij dit uiterst vervelend maar is dit voor ons een aanleiding om te kijken hoe het beter kan. Communiceren is hierbij de sleutel. De teamleiders en Rian werken aan deze verbeteringen en zorgen er elke keer weer voor dat de aangepaste werkwijze wordt doorgevoerd binnen het hele bedrijf. Er zullen altijd zaken zijn die om verbetering vragen, maar samen met u willen we altijd naar perfectie blijven streven.

Een samenwerking om trots op te zijn

Een organisatie die er naar streeft om zoveel mogelijk kinderen wereldwijd goed onderwijs te bieden. Edukans is expert in onderwijs in ontwikkelingslanden en trekt zich het lot van kansarme kinderen en jongeren aan. Een klant met deze doelstelling kunnen wij alleen maar trots op zijn. Sinds een aantal jaren beantwoorden wij de telefonie voor Edukans. Voor dit vertrouwen wilden wij graag wat terugdoen. Onderwijs is belangrijk en dat beseft Pricon ook. Pricon ondersteunt Edukans daarom door een deel van de opvang van de telefonie voor eigen rekening te nemen.

Meer weten over Edukans? http://www.pricon.nl/pagina/m_v_o

Pricon haalt landelijk nieuws

Vorige maand heeft u als eerste kunnen lezen over de heldendaad van onze collega! Want samen met u heeft heel Nederland gehoord van deze top actie! Om u een kleine indruk te geven wat onze collega te weeg heeft gebracht in Nederland, kunt u een indruk op doen via deze link http://www.pricon.nl/pagina/actueel_nieuws

Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief