Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2014
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Vakantieperiode


 
De maand juli is voor veel van onze klanten een vakantiemaand. Een lekker gevoel dat iedereen toch bereikbaar kan zijn, door de telefoon door te schakelen naar Pricon... 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Wij doen meer dan alleen telefoon aanemen!

Heeft u administratieve werkzaamheden waar u zelf niet of nauwelijks aan toe komt? Wij kunnen meer dan alleen uw telefoonverkeer opvangen.

Zo bieden wij u onder andere deze mogelijkheden:
 • E-mailbeantwoording
 • Voicemail berichten beluisteren
 • Onderhoudsafspraken maken
 • Klanttevredenheidsonderzoek
 • Controle taken
 • Brochures/ brieven verzenden
 • Inscannen/digitaliseren contracten
 • Reserveringsservice

Heeft u taken die u graag zou willen uitbesteden? Bespreek de mogelijkheden sales@pricon.nl of 0591- 200 200
 

Uw bedrijfsgegevens up-to-date?

Vergeet u ons niet te informeren wanneer er wijzigingen zijn binnen uw bedrijf? Denk hierbij aan,
 • Een personeelswijziging
 • Nieuwe telefoonnummers
 • Wijziging protocol
 • Aangepaste doorschakeltijden
Ongetwijfeld zijn er nog veel meer zaken die van belang zijn. Om een volwaardig verlengstuk van uw bedrijf te zijn, zijn wij graag goed op de hoogte. Wijzigingen kunt u doorgeven via callin@pricon.nl
 

Fruit op de werkvloer!

Steeds meer bedrijven hebben naast de standaard koffie, thee en cup-a-soup carrousel een schaal met fruit staan voor de medewerkers. Enige tijd geleden zijn ook wij begonnen met fruit op de werkvloer. Onze vaste groenteboer brengt ons elke week een grote kist met gevarieerd fruit voor een week. Onze werknemers zijn erg blij met het fruit. Pricon zorgt graag goed voor haar werknemers.
 

Onze medewerkers: maak deze maand kennis met Denise

Denise is Senior Agent bij Pricon. ''Ik werk in november 5 jaar bij Pricon. Het werken bij Pricon bevalt mij goed. Elk gesprek is anders. De diversiteit aan klanten zorgt voor een grote diversiteit aan gesprekken. Daarnaast is de werksfeer gezellig en gemoedelijk. Iedereen binnen Pricon is gelijk ongeacht welke functie men bekleed''. Door het diverse klantenbestand heeft Denise veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Haar kennis van de verschillende klanten zorgt ervoor dat zij andere minder ervaren agents goed wegwijs kan maken. Als Senior Agent heeft Denise een ondersteunende functie. ''Ik heb in de jaren bij Pricon veel geleerd. Zelfs nu ik bijna 5 jaar in dienst ben leer ik elke keer weer wat nieuws. Ik blijf mezelf ontwikkelen, dat maakt het werk uitdagend''. Volgens Denise is het interessant om klant te worden van Pricon omdat er goed opgeleid personeel werkt maar met name omdat iedereen gemotiveerd is elk gesprek goed af te handelen. '' Wij werken met het inlevingsvermogen van de klant en zijn eigenlijk het bedrijf waar we de telefoon voor waar nemen''. Op de vraag wat het meest bizarre gesprek is geweest antwoord Denise: “ Op een ochtend, vlak voor de kerstdagen werd ik gebeld door een klant die graag haar kerstpakket wilde omzetten naar een donatie voor het goede doel. Een goed doel gaf de mogelijkheid om een geit te 'geven'. De klant maakte zich echter grote zorgen waar zij de geit moest stallen voordat zij hem weg kon geven. Mevrouw woonde op een flat zonder balkon. Omdat de klant niet door had dat de donatie er voor zou zorgen dat er iemand in een derde wereldland een geit zou krijgen zorgde dit voor een hilarisch moment. Samen hebben we er hard om kunnen lachen. Zulke gesprekken vergeet je niet snel.

Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief