Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2014
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

De maand september

Deze maand willen we u graag wat vertellen over een van de belangrijkste zaken in ons vakgebied, de performance. Naast kwaliteit ligt onze dagelijkse focus op de wachtrij. Onze performance verdient alle aandacht, dit is waarom we dit onderwerp deze maand graag onder de aandacht brengen in onze nieuwsbrief. Verder leest u deze maand meer over de Open Coffee Club, onze Pricon bbq en maakt u kennis met Esther!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Open Coffee Club Emmen op bezoek

Op 11 september waren de leden van de Open Coffee Club Emmen te gast bij Pricon. De Open Coffee Club is een initiatief dat bedrijven uit Emmen eens per maand bij elkaar brengt op elke keer een andere locatie. De doelstelling is netwerken en ideeën uitwisselen onder het genot van een kopje koffie. Door een overweldigende opkomst van maar liefst 40 leden kijken wij terug op een geslaagde en gezellige netwerkbijeenkomst.

Voor onze relaties in de regio Emmen, u kan voor meer informatie over de Open Coffee Club kunt u op de onderstaande afbeelding klikken.
 

Onze performance

Continu houdt ons systeem de performance bij. Onder performance wordt verstaan het aantal binnenkomende gesprekken in een bepaalde tijdsperiode. Pricon heeft als doelstelling om 80% van de inkomende gesprekken binnen 20 seconden aan te nemen. Dat houdt in een gemiddelde wachttijd van 15/16 seconden. En dat is erg goed in Callcenterland. Om deze doelstelling te halen maken veel callcenters gebruik van een verkapte wachtrij. U kent het misschien wel. Wanneer u een bedrijf belt wordt u meteen in de wacht gezet nog voordat u iets heeft kunnen zeggen. Pricon vindt dit geen manier om haar doelstelling te halen en vindt klantvriendelijkheid erg belangrijk. Van een verkapte wachtrij is daarom bij ons geen sprake. Om onze performance doelstelling wel te halen hangen er twee grote schermen in onze bedrijfsruimte waarop agents kunnen zien hoeveel bellers er in de wacht staan en wat de langste wachttijd is. De agents zien op hun eigen scherm wat de performance per dag en per uur is. Bij een onverwachte doorschakeling van een klant merken andere klanten hier niets van. Pricon zorgt er voor dat deze calls apart worden gezet om te voorkomen dat de andere klanten in de wachttijd hier niet onder lijden. Door continu in te spelen op de veranderingen is elke dag een uitdaging. Volgende maand leest u meer over de roostering die is gebaseerd op de performance cijfers.
 
 

Deze maand was het weer tijd voor de jaarlijkse Pricon bbq

En soms zeggen beelden meer dan woorden....

Interview met Esther

Pricon leert elke klant goed kennen omdat wij als verlengstuk werken van bedrijven. Andersom zegt Pricon de werknemers van onze klanten soms niet zo veel. Door Pricon een gezicht te geven willen we zo nu en dan graag onze agents aan u voorstellen. Zij zijn immers Pricon. Deze maand laten we u graag kennis maken met Esther.

Esther werkt nu ruim 3 jaar bij Pricon. Zij was op zoek naar een afwisselende baan en dat is haar gelukt. ''Je weet nooit wat je binnen krijgt. De ene keer help ik iemand met een cv probleem, de andere keer verwerk ik een ziekmelding en vul ik de dienst op''. Haar favoriete klant is een zorginstelling met vele diverse gesprekken. Van maaltijdservice tot zorgaanvraag. De afwisseling en dankbaarheid van de klanten maakt het werk leuk. Esther kent niet een specifiek favoriet Pricon moment. Elke dag is anders en elke dag kom ik leuke dingen tegen. Als hoogtepunt geeft ze aan het goed fout feest van vorig jaar. ''Om alle collega's goed fout gekleed te zien gaan was geweldig om te zien''. Op de vraag hoe Esther om gaat met de wachtrij geeft ze aan dat ze samen met haar collega's natuurlijk haar best doet om deze zo kort mogelijk te houden. ''Je moet alleen niet vergeten om ook de tijd te nemen voor de klanten. Iedereen verdiend het om goed geholpen te worden. Gewoon je best doen en efficiënt te werk gaan. Meer kun je niet doen''.
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief