Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Februari 2017
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Februari 2017

In deze nieuwsbrief vragen we u om tijdig de doorschakeling voor de komende feestdagen door te geven. Verder geven we antwoord op de vraag: 'is werken in een contactcenter echt zo saai en eentonig?' We stellen een collega voor en natuurlijk een quote van de maand.

Klantenservice

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Even voorstellen

 

Roelie werkt nu 5 jaar bij Pricon en heeft daarnaast een parttime administratieve baan bij een andere werkgever. Roelie werkt met veel plezier bij Pricon, een favoriete klant of klantengroep heeft ze niet. Elke klant heeft zijn eigen protocol en aanpak en dat maakt het juist zo leuk.

Gewone werkdagen zijn er niet bij Pricon, het is immers nooit te voorspellen of het een drukke of rustige dag zal worden. Dit is afhankelijk van meerdere factoren waaronder extra doorschakeling van klanten en weersomstandigheden. Vorst kan in de winter extra calls opleveren vanwege cv storingen en bevroren leidingen. Bij  storm en regen worden vaker lekkages en omgevallen bomen gemeld. Warm weer geeft juist storingen aan koelmachines bij melkveehouders. Ook trekken mensen er dan meer op uit wat kan leiden tot veel meldingen van gestrande scootmobielbestuurders. Een uitbraak van vogelgriep of een grote brand kan tot een piek in het telefoonverkeer leiden. Er is daarom echt geen dag hetzelfde.


Een leuk moment was een telefoontje van een jongeman met een cv ketel die piepte. Na de gebruikelijke gegevens te hebben genoteerd vroeg Roelie aan de beller of hij naar de ketel kon lopen. Op het moment dat hij de ruimte betrad hoorde ze al een bekende harde pieptoon. Op de vraag of er ook een rookmelder in de ruimte aanwezig was antwoordde hij dat dit inderdaad het geval was. De boosdoener was gevonden en de jongeman hoefde alleen maar de batterijen te vervangen.

In haar vrije tijd is Roelie erg sportief bezig met hardlopen en wandelen. Hierbij houdt ze wel van een uitdaging, een Cavemanrun waarbij allerlei obstakels op het parkoers zijn is favoriet. De Kennedymars waarbij 80 km binnen 20 uur moet worden gelopen staat nog op het verlanglijstje. Ook geo-caching vindt ze erg leuk, hierbij moet je met behulp van coördinaten op zoek naar verstopte logboekjes, dit kan in binnen- en buitenland. Om tot rust te komen doet Roelie sinds kort aan yoga, dit is in tegenstelling tot wat ze dacht gelukkig helemaal niet zweverig

 

Werken in een klantcontactcenter

                   

Werken in een contactcenter: eentonig en ondankbaar werk?

Helaas is het cliché – een saaie, eentonige baan met alleen maar boze klanten aan de lijn- nog steeds aanwezig. Maar het is juist het tegenovergestelde. Een baan in een contactcenter is elke dag verschillende competenties combineren en blijk geven van een groot aanpassingsvermogen.

Geen enkele werkdag in een contactcenter ziet er volledig hetzelfde uit. Elke dag andere klanten aan de lijn met andere vragen, problemen of verzoeken. Bij Pricon hebben de medewerkers gedurende hun dienst nog meer variatie omdat hier ook voor veel verschillende bedrijven de telefoon beantwoord wordt. Bij Pricon krijgen medewerkers dus echt geen kans om zich te vervelen, elk telefoongesprek wordt hen een andere situatie voorgeschoteld.

Zoals u ook in eerdere nieuwsbrieven bij voorstelrondjes van collega's heeft kunnen lezen is deze variatie in de werkzaamheden voor de meeste medewerkers dan ook één van de voornaamste redenen om met veel plezier bij Pricon te werken.


                

Doorschakelen tijdens de feestdagen? Geef het door!

Hoewel het momenteel wel herfst lijkt, komt het voorjaar eraan. Het lijkt nu nog ver weg, maar over 7 weken is het al Pasen. Weet u al of uw bedrijf tijdens de komende feestdagen of in de meivakantie extra gaat doorschakelen? Ook een vroege middagsluiting vanwege goede vrijdag of een extra atv dag na hemelvaart kunnen we voor u opvangen. We horen dit graag tijdig zodat we onze bezetting hierop kunnen aanpassen. U kunt uw doorschakeling mailen naar: callin@pricon.nl

Quote van de maand

In deze tijd van het jaar worden de schattige lammetjes weer geboren, de volgende quote gaat over zo’n gebeurtenis.

Op een ochtend wordt de betreffende collega al vroeg gebeld op de spoedlijn van een dierenartspraktijk. Een schapenboer belt en geeft aan dat één van zijn ooien moeite heeft met bevallen, het lam wil er niet uit. De collega noteert de adresgegevens en het telefoonnummer en geeft door dat hij hiervoor snel de dienstdoende dierenarts zal bellen.

Daarna kijkt hij op het rooster welke dierenarts dienst heeft en neemt vlug contact op want hier is toch wel enige haast geboden. Als de dierenarts opneemt vertelt de betreffende collega dat de beller een schaap heeft die nogal veel moeite heeft met kalven. De dierenarts is even stil en barst dan in lachen uit, op hetzelfde moment dringt ook tot de collega door wat hij net gezegd heeft. Dit wordt wel een hele zware bevalling voor het arme schaap.

Copyright © 2016 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief   

 


This email was sent to fiona.freuling@primail.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pricon bv · Westeind 52A · Emmen, Dr 7811 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp