Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Mei 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Mei 2015

Deze maand maakt u kennis met onze personeelsfunctionaris, kondigen wij u de jaarlijkse netwerkbijeenkomst in ons pand aan, leest u hoe een bruidegom veel geluk heeft gehad en kunt u een goodiebag winnen met onze eerste prijsvraag!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Prijsvraag

Wilt u een goedgevulde Pricon goodie bag winnen? Beantwoord de prijsvraag via onderstaande link. Bij meerdere goede antwoorden wint de snelste!

Prijsvraag: Wat was het percentage omzetgroei van Pricon die er voor zorgde dat we eind 2013 genoodzaakt waren te verhuizen.

sales@pricon.nl

Echte dienstverleners met een passie voor service

Ernest de Joode is personeelsfunctionaris bij Pricon. Hij is eerste aanspreekpunt voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle overige personeelszaken. 'Medewerkers die op een klantvriendelijke en professionele wijze net dat stapje meer doen voor de bellers van onze klanten zonder de belangen van onze klanten uit het oog te verliezen.' Dat is waar Ernest naar op zoek is bij de werving van nieuwe inboundagents.  'Wij zoeken niet naar telefonische verkopers en een prettige telefoonstem alleen is voor ons zeker niet voldoende. Het werk is te veelzijdig en doet daarnaast een beroep op vele andere kwaliteiten. Of het werk echt bij iemand past merkt een agent al in de eerste week. Het werk ligt je of niet. Zodra wij weten of het werk bij een medewerker past gaat deze medewerker een zeer uitgebreid trainingstraject in. Daarnaast wordt er in de daaropvolgende periode uitgebreid ruimte gegeven aan voortgangsbesprekingen, bijscholingen en kennisoverdracht. Investeren in onze medewerkers, dat vinden wij belangrijk. Tenslotte is de inboundagent het visitekaartje van onze klanten.' aldus Ernest.

Vooraankondiging bijeenkomst Westeind

Na het succes van de vorige bijeenkomst organiseren de bedrijven die gevestigd zijn in het Domesta pand aan het Westeind in Emmen, waaronder Pricon,  gezamenlijk een netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst zal dit jaar op 23 september zijn. Mocht u bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn, kunt u zich nu al opgeven via bijeenkomst@pricon.nl

Nachtmerrie van elke bruidegom

De uitnodigingen zijn verstuurd, de catering is rond, de trouwauto en de honeymoon zijn geboekt en dan verlies je een avond voor je bruiloft je portemonnee. Het overkwam een jongeman in Drenthe. In zijn portemonnee zat zijn identiteitskaart en rijbewijs. Zodra hij het merkte nam hij meteen contact op met de gemeente om te infomeren naar nooddocumenten voor zijn huwelijksreis. Onze medewerker ging natuurlijk meteen op zoek naar de mogelijkheden. Terwijl hij alle opties langs ging hoorde hij dat  de beller nog een gesprek binnen kreeg. De portemonnee was gevonden door een eerlijke vinder! De jman in kwestie kon de portemonnee meteen ophalen en kon de dag erna gewoon in het huwelijksbootje stappen en niet te vergeten de dag erna op huwelijksreis gaan in het buitenland. Een goede afloop voor hem en een mooi gesprek voor onze collega.
Copyright © 2015 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief