Copy
Nieuwsbrief Pricon bv April 2016
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

April 2016

In deze nieuwsbrief willen wij u graag uitnodigen voor het afscheid van onze directeur Henk Dekker, leest u hoe Energiewacht klanthousiasme creëert, vragen we u de doorschakeling tijdens de komende feestdagen door te geven en mis ook de quote van de maand niet. 

Nationale Secretaressedag!

De derde dinsdag van april is altijd nationale secretaressedag. Pricon is in 1992 gestart als secretariaatsdienst en nog altijd bestaat een groot deel van ons werk uit deze dienst. Het is dan ook niet meer dan logisch om onze collega's extra in het zonnetje te zetten en ze te zeggen: Wij zijn blij met jullie!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Afscheid Henk Dekker

Op 10 juni 2016 zal Henk Dekker, in verband met zijn pensionering, terugtreden als directeur van Pricon BV. Op armlengte afstand zal hij wel als eigenaar/adviseur in contact blijven met het bedrijf. Zijn functie zal voorlopig worden waargenomen door Truus de Jonge, de huidige Manager Operations.
Op vrijdag 10 juni 2016, zal er een receptie worden gehouden tussen 15.00 en 17.30 uur in het Atrium van het pand waar Pricon is gevestigd aan Westeind 52a te Emmen. Tevens wordt u in de gelegenheid gesteld om de een kijkje te nemen bij Pricon op de 2e verdieping. 


Belangstellenden worden gevraagd zich vooraf aan te melden. Zij kunnen hiervoor gebruik maken van het e-mail adres: uitnodiging@pricon.nl.

Een persoonlijk woord van Henk

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig de vraag gehoord: ”Hoe lang moet je nog?” Een wat vreemde vraag als je nog steeds veel plezier hebt in je werk. Ik gaf dan meestal als antwoord, “Gelukkig moet ik niks.” Als ondernemer heb je in principe zelf de keuze wanneer je gaat stoppen, en dat is tegenwoordig een enorm voorrecht. En zo heb ik dat ook beleefd. Voor mij waren de omstandigheden zodanig dat ik besloot om nog even door te gaan. Ik werkte met veel plezier, Pricon zat behoorlijk in de lift en er moesten nog een aantal projecten worden afgerond. Bovendien werkte ik met mensen om me heen die me elke dag weer de nodige inspiratie en motivatie geven.
Als u dit leest heb ik net mijn 66ste verjaardag gevierd en vorig jaar kreeg ik mijn eerste AOW uitkering. Dan komt er vroeger of later toch een moment om een stap terug te doen, tijd te besteden aan andere leuke dingen en de zaken over te laten aan iemand anders. Hierover heb ik goed nagedacht en daarom heb ik besloten om op 10 juni 2016, na ruim 40 actieve jaren, terug te treden als directeur van Pricon en de leiding over te dragen aan een opvolger. Ik zal wel op armlengte afstand betrokken blijven als adviseur. Het eigendom van Pricon blijft vooralsnog voor de bestaande 95% in bezit van mijn holding. Ik zal dus achter de schermen ondersteunen waar dat wenselijk is.
Mijn tijd als ondernemer was er één van ups en downs. Prachtige momenten van successen maar ook momenten waarin je door de diepte moest, waarin je moest constateren dat je vertrouwen in mensen om je heen zwaar op de proef is gesteld. Toch overheerst een positief gevoel over waar we nu staan. Van een klein bedrijf in secretariële diensten tot een flink middelgroot facilitair klantenservice bedrijf met 80 medewerkers gevestigd op een locatie waar we trots op zijn.
Ik wil graag iedereen bedanken waarmee ik in de afgelopen decennia fijn mee heb samengewerkt. Klanten, leveranciers, medewerkers, Commerciële Club Emmen en in het bijzonder het Management Team van Pricon. Ik wil langs deze weg ook Truus de Jonge van Harte succes toewensen in haar nieuwe rol. Wellicht zie ik nog velen van u op 10 juni.

Pricon blij met het klanthousiasme van Energiewacht!

Klanthousiasme is waar het om draait bij Energiewacht. Zeven jaar geleden is Energiewacht klant geworden van Pricon omdat zij een servicepartner zochten om 24/7 hoogwaardige service te bieden aan haar klanten. In deze zeven jaar heeft Pricon veel geleerd van het servicebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in comfort in huis waaronder onderhoud en levering CV ketels en zonnepanelen, isoleren en verbeteren woningventilatie. Maar hoe lever je hoogwaardige service aan je klanten?

Natuurlijk moeten de monteurs goed werk leveren, maar service moet door de hele organisatie geleverd worden dus ook aan de telefoon! ‘Het is altijd een grote uitdaging om ervoor te zorgen dat de ervaring van een telefoongesprek leuk, prettig, positief en/of fijn is. Dat vraagt veel, vooral van de mensen.’ Aldus Stephan Blonk, teamleider Frontoffice van Energiewacht. Hoe gebruikt Energiewacht de techniek om de medewerkers te ondersteunen om er een prettig gesprek van te maken? Wij vroegen het aan Stephan.

- ‘Door klantinformatie zo veel mogelijk te delen in een gebruiksvriendelijk programma. Op deze manier kan er goed ingespeeld worden op de klantbehoefte en worden er niet steeds dezelfde vragen gesteld. Samen met Pricon vormt Energiewacht hierin een team. Als we gezamenlijk alle communicatie met de klant bijhouden kunnen we ons als één team profileren. De klant profiteert hier van en wordt enthousiast wanneer deze naast een vriendelijke telefoniste ook een telefoniste aan de lijn heeft die weet wat er speelt. En zo ontstaat klanthousiasme!’-

Pricon kan zich helemaal vinden in de visie van Energiewacht en kijkt er naar uit om de samenwerking nog lang voort te zetten.

Doorschakelen tijdens de feestdagen? Geef het door!

Het zal aantrekkelijk worden om gewoon aan het werk te gaan met Koningsdag in verband met de weersomstandigheden, maar veel bedrijven hebben te maken met een verplichte feestdag. Vergeet u het ons niet door te geven wanneer ook uw bedrijf sluit met de komende feestdagen?
 
27 april Koningsdag
05 mei Hemelvaartsdag
06 mei Vrijdag na Hemelvaartsdag
16 mei Tweede Pinksterdag

Gesloten op één of meerdere dagen? Geef het door via callin@pricon.nl

Aanneemzinnen

Pricon geeft al haar klanten de mogelijkheid zelf een aanneemzin te kiezen. Sommige klanten kiezen voor een korte aanneemzin "Goedemorgen Installatiebedrijf Jansen''. Andere bedrijven kiezen een wat uitgebreidere variant zoals bijvoorbeeld '' Goedemorgen de Nederlandse Woningstichting, u spreekt met (Voornaam) (Achternaam), waarmee kan ik u van dienst zijn?''. Gelukkig zien onze agents aan het begin van elk gesprek de aanneemzin in beeld staan en is hun naam al ingevuld op de plekken Voornaam/Achternaam. Voor een vergissing is nog weinig plaats, maar sommige vergissingen kun je niet voorkomen en ook dit zorgt soms voor hilarische momenten. 

Voor een advocatenkantoor is de aanneemzin: ''Goedemorgen de Vries Advocatuur en Mediation.'' Onze collega stopte per ongeluk een letter te veel in het laatste woord en zo werd de aanneemzin: ''Goedemorgen de Vries Advocatuur en Meditation.'' Gelukkig heeft de beller dit nooit gehoord, helaas voor onze collega hebben de collega's de verspreking niet gemist. U kan zich wel indenken dat we wel moesten lachen om het idee, advocatuur en meditation. 
Copyright © 2016 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief