Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2014
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Bedrijfsscan

Zelf doen of uitbesteden? Pricon heeft een nieuwe bedrijfsscan ontwikkeld waarin u per uur kan uitzoeken of telefonie uitbesteden voordeliger is dan zelf de telefonie beantwoorden. Is het bijvoorbeeld voordeliger om volledig door te schakelen tijdens kantoortijd of alleen de overflow? Heeft u interesse om onze bedrijfsscan te doen? Mail naar sales@pricon.nl. Wij sturen de bedrijfsscan zo snel mogelijk toe per mail.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Van saunareservering tot ontstopping, van scootmobiel tot bezichtiging

Als medewerker van Pricon blijft je kennis niet beperkt tot klantvriendelijk. Onze werknemers doen ervaring op in allerlei sectoren. Maar wie zijn onze medewerkers? Ons werknemersprofiel in cijfers:

Gemiddeld is de Pricon-medewerker 35 jaar oud. De leeftijden variëren van 23 tot 64 jaar. 10% van de werknemers is van het mannelijke geslacht. Maar liefst 90% is vrouwelijk. Gemiddeld hebben wij 58 werknemers in dienst

Wij zoeken op korte termijn nieuwe medewerkers die ons ondersteunen in de avond en weekenden.

Voor de volledige vacature zie: http://www.pricon.nl/pagina/vacatures 

Telefoontraining

Pricon blijft continu aan haar kwaliteit werken. Intern verzorgt Regina regelmatig telefoontrainingen. 'Door gezamenlijk gesprekken te evalueren leer je van elkaar. Door kritisch naar jezelf en anderen te luisteren filter je wat goed gaat en wat beter kan.' Regina is al 13 jaar werkzaam bij Pricon. Zij is begonnen als agent en is nu 8 jaar teamleider. Door de ruime ervaring op het gebied van klantenservice weet zij dat een tevreden klant goud waard is. 'Voor jezelf is het een fijn gevoel als de klant een blijk van waardering geeft met een simpel dank u wel.' Pricon wil continu een hoge kwaliteit garanderen als het aan komt op klantvriendelijkheid. Wilt u net als ons ook werken aan uw klantvriendelijkheid. Regina verzorgt ook extern telefoontrainingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sales@pricon.nl.
 

Een blijk van waardering

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij alle zeilen bijzetten wanneer de weersomstandigheden er ongunstig uitzien voor een klant. De grote hoeveelheid calls die hieraan gekoppeld zijn kunnen dan soms onverwachts komen. Onze agents geven daarom zo nu en dan hun vrije zaterdag op om er voor te zorgen dat iedereen geholpen wordt. Als onze inzet dan ook gewaardeerd wordt is dit natuurlijk geweldig! Bedankt voor deze leuke en lekkere verrassing.

Wij komen overal!

Onderstaande afbeelding laat onze klantenverdeling in Nederland zien. Ondanks onze vestigingsplaats in Emmen zijn wij landelijk georiënteerd. Vanuit onze vestigingsplek in Drenthe hebben wij een snelle verbinding via de A37 naar de rest van Nederland. U kunt zich wel voorstellen dat onze Pricon auto overuren maakt.
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief