Copy
Editie 3 maart 2015
View this email in your browser
Er hangt iets in de lucht

Lentequilts komen al op. (Krokussen ook trouwens)  

Openingstijden
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag

10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur 
Beste quiltsters,
Afgelopen weekend ben ik zelfs twee keer op de KreaVakbeurs in Houten geweest. De eerste dag heb ik sowieso hele mooie stoffen ingekocht, maar twijfelde over een paar andere. Na een nachtje woelen toch maar besloten om de volgende dag terug te gaan en ook die andere stoffen in huis te halen. Ja, ja, inkopen is soms lastig, maar ik ben er van overtuigd dat wat er binnenkort geleverd gaat worden geheel uw smaak is. Blijft u nog maar even nieuwsgierig, foto's volgen. (Nou ja, een enkel Dashwood ideetje toch maar even bijgevoegd)
Voorgaande edities Nieuwsbrieven
Met enige regelmaat krijgen wij de vraag over zaken waar in voorgaande nieuwsbrieven over geschreven werd. En of wij die Nieuwsbrief nog een keer zouden willen mailen. Welnu dames, dat is helemaal niet nodig, want alle Nieuwsbrieven van dit jaar staan gewoon op de website van de Sampler. Surf dus naar desampler.nl en u vindt de Nieuwsbrieven in de rechter kolom onder het kopje 'Nieuws en Agenda'. 
Nieuwe stoffen
Afgelopen week is er een aantal prachtige batikstoffen geleverd. Nou...een aantal: 30 rollen Handmade Bali batiks van Hoffman om precies te zijn. Ze zijn zo mooi...meer dan alleen een foto waard. Komt u ze zelf bekijken?

En als u dan toch komt bekijkt u dan gelijk de tweede zending die binnenkwam: nieuwe stoffen van Moda: werkelijk heerlijke voorjaarsstoffen.
A star is shooting
Een van mijn persoonlijke favorieten en zojuist gearriveerd: het patroon 'Shooting Star' van Edyta Sitar. Dit patroon kost € 19,50 Let wel, het pakket is inclusief bijbehorende templates! Kiest u hiervoor, maar heeft u geen gelegenheid om naar de winkel te komen? Wij sturen het u evenzo graag op. Een mailtje met uw gegevens naar info@desampler.nl is genoeg.
Inloop bee
Vergeet u de inloopbee niet? 
Donderdag 5 maart is het weer zover. U bent vanaf 10.00 uur welkom. Het wordt vast weer, zoals elke eerste donderdag van de maand, een gezellige boel. En dat allemaal voor maar € 2,50


En nu we het toch over de inloop bee hebben, u herinnert zich vast onze vraag nog wel of er belangstelling is voor een 'avond inloop bee'. En ja, die is er zeker, zo liet u weten. Probleem is echter wel dat degenen die positief reageerden lieten weten alléén niet op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagavond (streep door wat niet wordt gewenst. Haha) te kunnen. Dat wordt dus nog een lastige keus. We houden de avondkeuze dus nog even in beraad.
Supergoof
U weet inmiddels dat Ingrid van der Harst ofwel Supergoof op zaterdag 11 april haar trunkshow bij de Sampler houdt. De aanmeldingen vlogen binnen. Wilt u erbij zijn dan is haast geboden want er zijn nog maar 6 plaatsen vrij en dan is vol echt vol. Kosten slechts     € 25,- Mail naar info@desampler.nl
Oproep
Heeft u een eigen blog en vindt u het leuk om meer lezers te krijgen? De Sampler biedt u de mogelijkheid om uw URL in onze site op te nemen. Kosteloos uiteraard. Neem even de moeite en stuur de URL van uw blog naar info@desampler.nl en met een paar dagen vermelden wij uw link op onze site.
Tamara's Blog
Beste patchworksters, quiltsters
 
Waarschijnlijk begint u mij al een beetje te kennen, nu ik elke nieuwsbrief op deze plek iets over mijzelf vertel. Deze keer wil ik u een kijkje geven in mijn.......lunchtrommel. Nu denkt u wellicht dat dat een onderwerp is zonder inhoud (figuurlijk gesproken), maar dan vergist u zich. Kijk, mijn man Frank maakt elke ochtend een lunch voor mij klaar (inderdaad, ik word best een beetje verwend) bestaand uit twee krentenbollen, een bakje met gesneden verse (!) ananas, een kaasje, een paar snacktomaatjes en vaak ook een banaan of mandarijn. Vaak genoeg stopt hij er ook een verrassing in. De kwaliteit daarvan kan variëren, maar is ook vaak een voorwerp om even te lachen. Wat moet ik bijvoorbeeld met een aardappel of een eierdop met Mickey Mouse en een chocolade-ei? Ach, u moet maar zo denken: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En lachen...dat doe ik gelukkig nog elke dag bij de Sampler.

Tot de volgende blog!

                                                                                     
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.