Copy
Editie 20.03.2015
View this email in your browser
De keuze is reuze

Elke dag nieuwe collecties 

Openingstijden
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag

10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
 
Beste quiltsters,
Je kan het merken aan het seizoen. Quiltend Nederland is volop bezig en uiteraard speelt de Sampler daar vol op in. Bijna elke dag stopt DHL, GLS, UPS of PostNL wel voor de deur met grote en/of kleine pakketten. Dat is ook in de winkel te zien: er is nog maar weinig vrije ruimte in de schappen en de keus aan stoffen is daardoor heel erg breed. Misschien behoort de Sampler zo langzamerhand wel tot een van de meest ruim gesorteerde winkels in Nederland. Hoe dan ook: u profiteert ervan!
Itsy bits
We vermeldden het al op Facebook, maar willen ook hier uw aandacht vestigen op de Itsy Bits collectie van Makower. Niet omdat het zulke speciale stoffen zijn, maar veel eerder omdat ze een welkome aanvulling zijn op iedere basis die u thuis heeft. De eerste reacties die we van u krijgen stemmen ons gelukkig positief. Goed gekozen dus.
Charm packs
Ook net een paar dagen in huis: heerlijke charmpacks van Barbara Brackman. Hier worden we bij de Sampler nou blij van. Het leukst was wel dat het eerste pack al vanuit de net geopende doos werd verkocht. Zo snel kan het gaan....
Jan Patek
Als derde item willen we de collectie van Jan Patek noemen. 'Lilies of the field' is werkelijk top! Superlatieven schieten te kort en daarom geven wij Jan een aparte plek in onze winkel. Overigens: de blogspot van Jan is ook zeer de moeite waard om te lezen. Google maar even en u wordt er even vrolijk van als wij dat zijn.
Oaki Doki
Is de Sampler uniek met het brengen van Oaki Doki"s? Het zou best eens kunnen, want Oaki Doki's zijn nieuw op de markt! Oaki Doki's zijn fat quarters met een afmeting van 75 x 50m cm. Het zijn heerlijke voorjaarskleuren en let op: u krijgt dus méér stof voor dezelfde prijs! Slechts 4,65 per stuk!
Excursie
Een leuk nieuwtje van geheel andere aard gaat over een excursie die een groep dames op 8 april gaat maken. Deze dames, fervente quiltsters, maken een dagtrip Haarlem. De groep begint al goed met            's morgens een bezoek aan de Sampler. Na een bee van 10.00-12.30 uur volgt een overheerlijke lunch en vervolgens gaat het richting het Teylers Museum. Uiteraard zullen we de groep gastvrij ontvangen en met een passend geschenkje weer het mooie, oude Haarlem verder laten verkennen. Mevrouw Sandra van Loo van XYZ fabric is de organisator van dit geheel en wij wensen haar nu alvast een mooie zonnige lentedag toe.
 
Tamara's Blog
Beste patchworksters, quiltsters
 
Zoals u gewend bent krijgt u in deze blog altijd een kijkje in mijn persoonlijk leven. Hoewel het steeds moeilijker wordt om nieuwe onderwerpen te bedenken (u weet immers al zo veel) zal ik u nu een kijkje (letterlijk) geven in mijn TV gedrag. Waar ik graag naar kijk? Om te beginnen vroeg in de avond naar DWDD. Vind ik een lekker snel programma en heel ontspannend. Verder hou ik van spannende afleveringen van Bones, NCIS, Criminal Minds en dat soort series. Enne...., ja dames, na het zien van Shemar Moore ga ik toch altijd wat onrustig naar bed. Voor de rest kijk ik graag naar tranentrekkende programma's. Ik kan er niks aan doen, maar ik wil het gewoon zien. Frank vlucht dan altijd snel naar zijn werkkamer, want hij weet dat ik vroeger al vochtige ogen kreeg als ze bij Lingo een rode bal pakten. Vond ik ook zielig.
Nou ja, zo zit ik in elkaar. Een psycholoog zal er wel een verklaring voor hebben, maar alleen ik en verder niemand heeft er last van, toch?


Tot de volgende blog!

                                                                                 
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.