Copy
Editie 23.05.2015
View this email in your browser
Altijd iets aparts

Zomer in de bol 

Openingstijden
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag

10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Volgt u ons al op Facebook?


 
Beste quiltsters,
Met de zomer in het vooruitzicht maakt de Sampler zich op voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. U zal daar in de komende maanden nog veel over horen, maar om een tip van de sluier op te lichten mag u alvast weten dat wij nu al prachtige nieuwe collecties hebben besteld. Ook voor wat betreft cursussen en workshops die later dit jaar zullen worden georganiseerd zijn we al bezig met plannen. En daar zitten heel interessante bijeenkomsten bij. U hoort er spoedig meer over.
Templates
Dit is zo'n 'het is maar dat u het weet-bericht'. Was de voorraad templates wat uitgedund, nu hebben we weer een groot aantal in voorraad. Keus genoeg dus.
Mill Books 1892 Moda
Net een paar dagen binnen: een groot deel van de meest zonnige collectie voor deze zomer. Als u deze stoffen ziet gaat u vast en zeker glimlachen en als u héél goed kijkt glimlachen ze ook terug. Echt waar!
Tree of life
Het heeft even geduurd, maar nu kunnen wij u meedelen dat de Tree of Life is gearriveerd. U herinnert zich wellicht nog dat u op deze prachtige voorstelling kon inschrijven, maar we hebben er voor de zekerheid toch nog vijf extra ingekocht. Voor € 65,- kunt u de Palampore in de winkel afhalen. De meeste bijbehorende stoffen hebben we er naast gezet zodat u heel makkelijk een keus kunt maken. Voor € 5,- portokosten willen wij u het pakket ook toesturen. Mail naar: info@desampler.nl 
Amaryllissen
Die leuke amaryllisbollen in wax zijn op. Maar, niet getreurd, we hebben nog een beperkt aantal prachtige amaryllissen waarvan u, wanneer u ze goed behandelt, nog jaren kunt genieten. Een prachtig voorbeeld begint in onze etalage nu tot volle bloei te komen. Wilt u ook zo'n beauty? De prijs is € 7,- Bovendien hebben we nog een aantal buitenbloeiers die u nu gelijk kunt planten. Neem er gewoon een paar mee: 5 stuks voor € 10,- 
Inloopbee
Vergeet u de inloopbee op donderdag 4 juni niet? Van 10.00 - 12.00 uur voor het luttele bedrag van € 2,50 heeft u een twee uur gezelligheid, koffie en koek.     Tot de 4e allemaal!
Charmpacks
Weer zo'n apart idee van de Sampler: stel uw eigen charmpack samen voor een habbekrats. Kies 20 lapjes, formaat 4x4 inch en betaal maar € 3,00 voor het hele pakketje. Er is keus te over en u heeft echt wel even nodig om lekker te neuzen, te graaien, te combineren en te selecteren. Neem rustig de tijd, vraag Tamara om advies en komt u er dan nog niet uit, ga dan maar lekker zitten. Krijgt u er van ons nog wat te drinken bij. Is dat leuk of is dat leuk?
Ramen lappen
Wegens annulering zijn er twee plaatsen vrijgekomen voor de workshop 'Ramen lappen' van Ingrid van der Harst ofwel Supergoof. Wanneer u snel bent en u aanmeldt op info@desampler.nl kunt u erbij zijn. Datum: zaterdag 20 juni van 10.00-15.00 uur. Kosten: € 67,50 In de Nieuwsbrief van 14 april jl. staat een afbeelding van het werkstuk dat u gaat maken. Heeft u deze Nieuwsbrief niet meer? Surf dan naar de site van de Sampler, kopje 'Nieuws en agenda' en vervolgens klikt u de betreffende datum aan. 
 
Tamara's Blog
Beste patchworksters, quiltsters
 
Graag begin ik deze keer met een vraag en die luidt: "Hoe is het bij u thuis"? O, begrijp mij niet verkeerd, het gaat mij niet om uw financiele situatie of uw relatie, neen, het gaat mij eigenlijk om uw leefwijze. Nog te cryptisch? Laat ik dan concreet worden. Met enige regelmaat verwijt ik mijn man Frank nog wel eens dat hij er een rommeltje van maakt en van alles laat slingeren en de boel niet opruimt. Als u een partner heeft weet u ongetwijfeld wat ik bedoel. Maar andersom gelden die regels volgens mij niet. Kijk, ik zit 's avonds, net als u waarschijnlijk, gewoon lekker op de bank te quilten omringd met alle spulletjes die ik nodig heb. Gaan we slapen dan laat ik de hele boel liggen zodat ik de volgende dag gewoon kan doorgaan met waar ik mee bezig was. Frank snapt dat niet en zegt dat hij bijna geen plek meer heeft om te zitten. Nou, echt wel.... ik hou zeker nog 40 cm van de bank vrij en dat is m.i. meer dan genoeg plek voor hem. En dat ik de overige 3,5 meter nodig heb, tja, dat is nu eenmaal het logische gevolg van mijn hobby. Kortom, het leven is m.i. nu eenmaal geven en nemen. In dit geval ben ik dan degeen die de ruimte neemt en hij degeen die de ruimte geeft. Eerlijk verdeeld, toch? 

Tot de volgende blog!


                              
                                                                                     
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.