Copy
Extra editie 05.07.2015
View this email in your browser
Komkommertijd? Niet bij de Sampler!

Nieuwsfeiten te over 

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten 
VAKANTIE
 
De Sampler is

   gesloten van    

26 juli t/m

10 augustus.

 
Dutch HeritageFrench GeneralGeen uitverkoop, wel voordeel 

 


Kompleet assortiment


By Claire haakgarens: 48 kleuren!


Onze charmante assistente Ineke sorteert
 


ZATERDAG

12 SEPTEMBER

  OPEN DAG

 
Beste quiltsters,
Hoewel het in de dagelijkse pers komkommertijd heet te zijn ontvangt u vandaag toch weer een volle nieuwsbrief met interessante onderwerpen. Natuurlijk besteden we aandacht aan het workshop- en cursusprogramma dat we in de vorige editie presenteerden, maar deze keer hebben we ook een paar hele leuke zaken van geheel andere orde. Leest u rustig verder, zeker gezien de temperatuur die momenteel Nederland in z'n greep houdt.
Vakantie sluiting
U ziet het hiernaast al staan: van maandag 27 juli t/m maandag 10 augustus is de Sampler gesloten. Waarom? Ach, leest u mijn blog helemaal onderin maar.
Excursie
Van Sandra van Loo kregen we een leuke mail waarin zij liet weten dat zij twee Quiltexcursies in Haarlem gaat organiseren. Data: woensdag 19 augustus en woensdag 30 september. In kleine groepjes, 8 - 10 personen, is er een dagprogramma samengesteld waarbij u                's morgens om 10.00 uur eerst bij de Sampler wordt ontvangen en daar naar harte lust zo'n twee uur lang kunt beeën. Om 12.30 uur gebruikt u de lunch in een nabijgelegen restaurant, waarna het gezelschap om 14.00 uur een bezoek brengt aan het Teylersmuseum. Ook voor vrij winkelen is er genoeg tijd en dat is in Haarlem zeker de moeite waard. Wilt u meer informatie over deze excursie? Mailt of belt u 
Sandra gerust. Mailadres: savanloo30@gmail.com Telefoon: 06-20062647.
Gevraagd: UFO's
Velen van u hebben thuis misschien nog wel een UnFinished Object liggen. U komt er niet meer toe om er verder mee te werken, uw smaak is veranderd of welke reden u ook heeft...de quilt zal er over vijf jaar misschien nog wel liggen. In dat geval kunt u overwegen om deze quilt te schenken aan een goed doel. Dat goede doel is: kinderen in Syrië die uw quilt als deken goed kunnen gebruiken. De Sampler werkt graag mee aan deze inzameling en dus vragen wij u uw UFO in een plastic zak bij ons in te leveren. Wij zorgen er dan voor dat uw quilt bij de juiste instantie komt. Dank u wel alvast!
Geen Inloop bee 6 augustus 
In verband met de vakantiesluiting vervalt de inloopbee op 6 augustus. De eerstvolgende vrije inloopbee is dus weer op donderdag 3 september van 10.00 to 12.00 uur.
Vooraankondiging
Houd zaterdag 12 september (deels) vrij! Noteer deze datum nu alvast in uw agenda want op die dag organiseert de Sampler een OPEN HUIS. Wat dat gaat inhouden? Het programma staat nog niet geheel vast, maar we beloven u nu al dat die dag informatief, lekker, mooi, leuk, interessant en bovenal hartstikke gezellig zal worden.    
Zaterdag 12 september: noteren hoor!

Workshops en cursussen 
De vorige Nieuwsbrief was geheel gewijd aan het workshop- en cursusprogramma najaar 2015. Deze Nieuwsbrief was nog niet gepubliceerd of onze mailbox stroomde vol. Op onze website kunt u het hele programma nog nalezen en dan ziet u gelijk welke onderdelen al volgeboekt zijn en welke niet. En zoals we ook al in de vorige nieuwsbrief lieten weten, wacht niet te lang met inschrijven, want van een aantal workshops en cursussen zijn echt nog maar een paar plaatsen vrij.
Vakantie voordeel
Na de vakantie wordt de Sampler weer bevoorraad met nieuwe collecties. Dat betekent dat wij plaats moeten maken in de schappen. Dat betekent tegelijkertijd dat we een groot aantal hele leuke stoffen afprijzen. Kom dus een dezer dagen even struinen en kom kijken of er iets van uw gading tussen zit. Iets gevonden? We geven u 25% echte kassakorting!  
Dutch heritage
We waren er niet overdadig mee, maar de collectie Hollandse reproductiestoffen breidt zich gestaag uit. Inmiddels hebben we zo'n 2/3 van de gehele collectie in huis, terwijl de rest binnenkort aangeleverd zal worden. Die uitbreiding maakt de stoffencollectie van de Sampler tot een van de meest uitgebreide in de Randstad. Eén adres voor alles: makkelijk toch?
French general
Het zijn misschien eigenlijk kerststoffen, maar wanneer u verder kijkt dan ziet u dat deze stoffen natuurlijk ook in dit seizoen heel goed te gebruiken zijn. We hebben ze net een paar dagen binnen en dus staan ze in het schap. Wacht u liever tot november? Mag ook hoor, maar of ze er dan nog zijn.....
NIEUW: Claire haakgarens
De Sampler heeft iets unieks! Voor Haarlem en omgeving hebben we de alleen-vertegenwoordiging van de bekende BY CLAIRE haakgarens gekregen. Nu haken, naast quilten, steeds meer aan populariteit wint is dat natuurlijk goed om te weten. U kunt alle 50 kleuren terugvinden in een apart schap, tezamen met een aantal boeken en het benodigd haakmateriaal. Op Facebook vermeldden wij het al: een bolletje BY CLAIRE garen kost € 2,45 en wilt u even tot rust komen dan is dat nog altijd goedkoper dan een consult bij de psychiater, toch?  
Tamara's Blog
Beste patchworksters, quiltsters
 

Zal ik u eens een nieuwtje vertellen? Nou, echt nieuw is het niet, maar u bent het vast vergeten: uw vernieuwde Sampler bestaat 22 juli a.s. precies 1 jaar! Natuurlijk gaat de historie van de Sampler veel langer terug (als we goed zijn geïnformeerd ongeveer 27 jaar!) maar wij, Frank en Tamara gaven de winkel op dat moment een nieuwe 'boost'. Er kwam een nieuwe vloer, de rattenplaag werd aangepakt, er werd geschilderd, schoongemaakt en er werden ettelijke andere klussen onder handen genomen.
 
Dat betekende dus een jaar lang hard werken en met name in de maanden juni, juli en augustus waren we daar dag in dag uit mee bezig. U raadt het al: een moment van rust, laat staan vakantie, zat er niet in. Dat vonden we niet erg, want we wilden het zelf en het doel stond voorop. 
 
Deden we dat alles overigens alleen? Absoluut niet. Heel, heel veel hulp hebben we gehad van evenzoveel mensen om ons heen. We gaan geen namen noemen, het zouden er echt te veel zijn, maar degenen om wie het gaat weten precies wie we bedoelen. Frank en ik zijn iedereen die ons op welke manier dan ook in het afgelopen jaar hebben geholpen veel dank verschuldigd. Dank u wel allemaal!
 
Nu vinden we echter dat we best even mogen ontspannen en dus sluiten wij de winkel voor veertien dagen en gaan we een fijne vakantieperiode tegemoet. Even los van alles, even geen winkel, geen workshops en geen cursussen. Daarna duiken we met nieuwe energie een hopelijk voor iedereen weer mooi quilt- en haakseizoen in.
 
Fijne vakantie allemaal!!Tot de volgende blog!                              
                                                                                    
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.