Copy
Editie 15.06.2015
View this email in your browser
Snel handelen levert voordeel op

Een heel bijzondere maand juni (en februari 2016) 

Openingstijden
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag

10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

NB. Woensdag 17 juni krijgt de Sampler een nieuwe WIFI installatie. Vanaf ca. 11.00 uur zijn wij dan ook ongeveer twee uur lang telefonisch niet bereikbaar en zijn pintransacties ook niet mogelijk.
Onze excuses voor het ongemak.

Beste quiltsters,
In eerste instantie vonden we dat deze nieuwsbrief geheel gewijd zou moeten worden aan het op handen zijnde workshop- en cursusaanbod voor de 2e helft van 2015. Toch is er weer zo veel nieuws dat we dat liever in een aparte, extra editie zullen gaan uitbrengen. U zal deze nieuwsbrief met enkele dagen in uw mailbox ontvangen.
 
Kim McLean patronen
Eindelijk! Het was even wachten want bij de douane was ons pakket zoekgeraakt. Maar.....de Kim McLean patronen zijn binnen! En dus kijken we nu naar deze absoluut prachtige patronen. In de winkel verkrijgbaar voor € 38,95. (Dat is een héél scherpe prijs want elders kwamen we ze al voor € 42,00 tegen) U kunt deze patronen ook per mail te bestellen: info@desampler.nl.  Zelfde prijs exclusief verzendkosten.
 
Nieuw! Kaffe Fasset
Net binnen, de nieuwste stoffen van Kaffe Fasset. Maar dames, het gaat snel, heel snel. Echt waar, want de één na onderste afgebeelde stof is, na slechts een enkele dag in de verkoop, al uitverkocht. Hoe dat kan? Natuurlijk omdat ze zo mooi zijn, maar wellicht ook omdat u bij aankoop van deze stof(fen) er een patroon bij krijgt voor een leuke badtas. Gratis!
 
Uitverkoop
Het is uitverkoop-tijd. Niet dat we nu gelijk al bulken van stoffen die daarvoor in aanmerking komen, maar er is genoeg  om u te laten profiteren van enige restanten waar u iets mee kan. Is het niet nu direct, dan zeker wel later. En dat allemaal onder het mom van "beter mee verlegen, dan om verlegen". Ach, kom gewoon eens kijken. Er zit vast wel iets van uw gading tussen.
Vooraankondiging
De Sampler komt met een, wij mogen wel zeggen, absoluut zeer, zéér gewilde gast waar zo veel vraag naar is dat wij haar niet eerder dan pas voor zaterdag 6 februari 2016 konden vastleggen. We hebben het over de alom bekende Willyne Hammerstein, schrijfster van de  boeken Millefiori 1 en 2. Willyne zal die zaterdag, wegens te verwachten drukte twee workshops geven van twee en een half uur. Eén 's morgens en één 's middags. Alle verdere gegevens zoals precieze tijdstippen, prijs e.d. volgen uiteraard nog, maar voor degenen die nu al zeker weten dat ze een workshop van Willyne willen bijwonen kunnen bij voorinschrijving alvast reserveren. Graag ook aangeven of u de ochtend c.q. de middagsessie wilt bijwonen of dat u geen voorkeur heeft. Mailt u naar: info@de sampler.nl

Let op: per sessie is het maximum aantal deelneemsters 12 personen. Bij overboeking plaatsen wij u op een wachtlijst.

Met uw voorkeur voor het dagdeel houden wij rekening, maar dat kan in dit stadium nog niet worden 
gegarandeerd.
Tamara's Blog
Beste patchworksters, quiltsters
 
Dit wordt een wat emotionele blog, ik waarschuw u alvast. Wat is er aan de hand? Mijn moeder wordt een dezer dagen 75 jaar en voor haar ben ik, in het geheim, al een jaar bezig met het maken van een Letters of Belton Grange quilt. Dat is lang ja, maar ik heb die quilt dan ook helemaal met de hand gemaakt. Hoeveel uur zullen er in zitten? Toch wel zo'n 600, 700, daar moet het toch al gauw om gaan denk ik. Niettemin, afgelopen zondag zijn Frank, mijn kinderen Jennifer en Yannick en ik die quilt gaan brengen. Het moet gezegd, ik was best een beetje gespannen of ze hem wel mooi zou vinden, want ja, het moet je smaak maar zijn. Tot mijn grote opluchting bleek dat het geval. Sterker, ze werd er zelfs door ontroerd. Datzelfde gold mijn vader (82) die, ik zag het wel paps, zijn hoofd afwendde omdat hij ook geëmotioneerd raakte door dat prachtstuk. En om er maar gelijk gebruik van te maken kroop hij er onder en zakte weg in z'n dagelijkse middagdutje. Kunt u zich voorstellen hoe blij ik ben dat dit pronkstuk meer dan goed is terechtgekomen? Dank jullie wel lieve ouders voor de gezellige middag en dat jullie nog maar jaren naar mijn werkstuk mogen kijken en er veel slaapjes onder mogen maken.

Tot de volgende blog!

                     
   


                              
                                                                                     
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.