Copy
Editie 01 februari 2015
View this email in your browser
Soms zit het mee, soms zit het tegen

deSampler.nl is on line 

Openingstijden
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag

10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Beste quiltsters,
Velen van u was het waarschijnlijk al opgevallen: de Sampler had nog geen website. Daar was een reden voor. Al maanden geleden lieten wij een bureau een site maken. Alles leek voorspoedig te gaan. Eigenlijk was het alleen nog even een kwestie van de puntjes op de 'i' zetten en het geheel zou klaar zijn. Totdat.....wij niets meer van de wedbouwer vernamen. Hoe we ook belden of mailden, elke respons bleef uit. Om nu een lang verhaal kort te maken, het bureau bleek failliet en de eigenaar met de noorderzon vertrokken. Kortom, we konden weer helemaal opnieuw beginnen. Nu, een half jaar later zijn we dan zover. U kunt ons vinden op desampler.nl of op desampler.com ('de' en 'sampler' aan elkaar).
Is de site nu klaar? Nee, een site is eigenlijk nooit helemaal klaar, maar in ons geval durven we toch wel te zeggen dat wat er staat voor 90% kompleet is. Met de resterende 10% zijn we nog bezig en bovendien afhankelijk van uw mening. En dus vragen wij u: surf eens langs de pagina's en laat ons weten hoe een en ander bij u overkomt. Spaar ons daarbij niet, elke opmerking beschouwen wij als positieve kritiek die alleen maar tot verbetering kan leiden. U kunt uw positieve of misschien minder positieve opmerkingen mailen naar info@desampler.nl. Dank u wel.
Workshop Boutis
De workshop Boutis van 29 januari bleek een eclatant succes. Vraag het de deelneemsters en u zal alleen maar lof te horen krijgen. Van 10.00-16.00 genoten 10 deelneemsters van de les van Tineke Pelser en zeker ook van de tussendoor geserveerde hapjes en Franse lunch. Zo bracht Tineke zelf overheerlijke quiche en clafoutis mee en was Tamara 's morgens vroeg nog langs gegaan bij de enige echte Franse bakker in Nederland: Le Fournil in Amsterdam. Aan het eind van de middag gingen de deelneemsters naar huis met prachtige werkstukjes en niet te vergeten de kennis om deze techniek nu zelf ook thuis te kunnen doen. 
Overigens: voor de dezelfde workshop van 26 februari zijn wegens annulering nog twee plaatsen vrij gekomen. Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan op info@desampler.nl Let wel: alleen de eerste twee aanmeldingen worden bevestigd. Wij beloven u een dag waar je absoluut 'chapeau' tegen zegt!
Nieuwe stoffen
De afgelopen twee weken zijn er weer nieuwe stoffen binnengekomen. Niet zo maar stoffen, maar absoluut unieke patronen. Neem de prachtige collectie van Edyta Sitar bijvoorbeeld. We repten er al over op Facebook (u volgt ons toch wel?) want de stoffen lagen nota bene nog in de doos toen een aantal klanten dat ontdekte. Het gevolg laat zich raden: nog voordat we deze stoffen konden prijzen werden er al meters verkocht. Natuurlijk is er nog voorraad, maar voor hoe lang.......

Datzelfde geldt trouwens ook voor de French general stoffen die nu in de rekken staan. U ziet ze op de foto hiernaast, maar eigenlijk zouden we uw zintuigen nog wat verder willen prikkelen: kom ze voelen! Enne...ook al ligt er misschien een pak sneeuw, een beetje quiltster laat zich daar niet door weerhouden, toch?
Inloop bee
U vergeet niet dat donderdag 5 februari weer inloopbee-dag is? Zoals elke eerste donderdag van de maand bent u welkom vanaf 10.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden, gewoon gezellig komen is de leus! En voor € 2,50 mag u de koffiepot leegdrinken en/of de koektrommel leegeten. Haha.
Tamara's Blog
Beste patchworksters, quiltsters
 
"Soms zit het mee, soms zit het tegen". Voor zover ik mij herinner is dit een oude reclameleus van een verzekeringmaatschappij. Die slagzin pik ik hier dan maar even, want het is inderdaad waar. Hierboven heeft u al kunnen lezen wat er tegen zat. Neem van mij aan dat dat in de afgelopen maanden de nodige hoofdbrekens heeft gekost. Gelukkig viel en valt er ook genoeg positief nieuws te melden. Zoals volle aantallen deelneemsters bij de cursussen en workshops bijvoorbeeld. En dus ga ik daar enthousiast mee door. Zo ben ik nu bezig met één van de hoogtepunten die in april zal worden georganiseerd. In de vorige nieuwsbrief tilde ik al een tipje van de sluier op; nu vertel ik u nog iets meer: SUPERGOOF is coming!! Zegt het u iets? Dat mag ik hopen want de trunkshow die die dag plaatsvindt is een absolute must voor elke quiltster. Noteer daarom alvast in uw agenda: zaterdag 11 april van 13.00 - 16.00 uur. Let wel: u kunt nu nog niet reserveren! Daarover en over verdere details bericht ik u in een volgende nieuwsbrief. Voor nu ga ik proberen om elke dag gewoon om 10.00 uur in de winkel te zijn. Soms een lastige opgave omdat sneeuw en bijkomende gladheid het verkeer dwingt rustig aan te doen. Tja, soms zit het tegen. Hoewel, tot nu toe is het me elke dag gelukt en dus zit het ook weer mee. Mmm, waar ken ik die uitdrukking toch van...?

Tot de volgende blog!

                                                                                     
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.