Copy
Editie 24.12.2015
View this email in your browser
Beste quiltsters:

Fijne dagen allemaal!! 

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zondag: gesloten
Maandag: geslotenSluiting kerstperiode
De Sampler sluit op 24 december om 16.00 uur en is daarna gesloten t/m 1 januari. 
Op zaterdag 2 januari is de winkel weer open.

365 dagen Challenge stoffen


365 dagen Challenge stoffen


365 dagen Challenge stoffen


Edith Sitar Batiks


Frisse kleurtjes


Kaffe Fassett


Veren uit vrije hand


Mariners Compass


Aquarel quilten


Experiment
Beste quiltsters,

Dit is de laatste nieuwsbrief van dit jaar. We sluiten 2015 af met een méér dan goed gevoel. Immers, het afgelopen jaar hebben we onze klantenkring gestaag zien groeien en daar zijn we uiteraard hartstikke trots op. Net nu via de media het bericht doorkomt dat aankopen via internet explosief stijgen, weet u gelukkig de weg naar de Sampler toch te vinden. Laat onverlet dat we ons natuurlijk wel bezinnen op komend jaar. U krijgt daar nog veel over te horen. 
Sluiting Kerstperiode
Heeft u de mededeling hiernaast gelezen? U voorkomt daarmee dat u voor een gesloten deur komt te staan. Hoewel, sommige dagen zijn we er wel, maar dan alleen om allerlei klussen te doen. 
365 dagen Challenge
U heeft er vast al over gehoord: momenteel is de '365 dagen challenge' razend populair. Elke dag een blokje maken en dat alles in later stadium tot een quilt fabriceren. Gaat dit een trend worden en doet u mee? Weet dan dat wij een uitgebreide keus stoffen hebben die daar heel geschikt voor zijn. Te veel om hier te laten zien, maar een paar dessins tonen we u graag. Zie de foto's.

Om de vaart erin te houden organiseert de Sampler vier 'update' kwartaalbijeenkomsten waar u aan kunt deelnemen. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en echt bedoeld om ervaring, tips en trics uit te wisselen en elkaar de voortgang te laten zien. De data die u kunt noteren zijn: dinsdag 1 maart, dinsdag 14 juni, dinsdag 13 september en dinsdag 13 december 2016. Tijd: 10.00 - 12.00 uur. 
 
LAST MINUTE
Enkel en alleen is er voor de onderstaande 'reguliere' cursus nog een tweetal plaatsen vrij.
Nog meedoen? info@desampler is het adres van aanmelden.


Quilten voor beginners (zaterdagcursus)
Data: 23.01, 13.02, 05.03, 19.03, 09.04, 30.04
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Docente: Tineke Rutte
Cursusgeld: € 90,- (zes lessen)
WORKSHOP- EN CURSUSPROGRAMMA 2016
U ziet het hierboven al staan: alle (!) door ons georganiseerde workshops en cursussen zijn voor het eerste halfjaar 2016, op één na, volgeboekt. We weten echter dat er velen onder u zijn die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan. Gelukkig hebben we zowel Babette van Hattem als Marjon Hoftijzer als Wil Fritsma bereid gevonden om u in het nieuwe jaar oude en nieuwe technieken aan te leren. Alle informatie kunt u met enige dagen op de website lezen, maar nu alvast geven we u een overzicht van komende zaken.

Aquarel quilten
Omdat de workshop van 19 januari razendsnel werd volgeboekt komt Marjon Hoftijzer een tweede workshop Aquarel quilten geven. Deze workshop staat gepland op woensdag 24 februari van 10.30 - 16.30 uur. Kosten: € 60,- Meer weten? Neem een kijkje op de website van Marjon: http://www.marjonhoftijzer-boer.nl en verbaas u over haar kunstzinnigheid. Kunt u dat ook? Ja, dat kunt u ook! 

Mariners Compass
Babette van Hattem, u kent haar, is de docente die garant staat voor geweldig leuke creatieve vormen. Wat het precies is kunt u met enige dagen op onze site lezen, maar wanneer u het nu al wil weten surft u naar 
http://www.quiltstudiobabette.com 
Geplande datum: 9 maart. Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Machine quilten voor beginners
Babette van Hattem komt op 10 maart naar de Sampler voor een 
herhaling van een van de meest succesvolle workshops van 2015. Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Kosten € 55,- inclusief lunch.

Veren uit vrije hand
We kunnen er ook niets aan doen, maar u vraagt er zelf om. En dus geeft Babette van Hattem in het eerste halfjaar 2016 niet één, maar liefst twee workshops 'Veren uit vrije hand'. Ook hier volgt nog nadere 
informatie, maar als u nu al wilt reserveren noteer dan dinsdag 15 maart (Veren 1) of woensdag 16 maart (Veren 2) in uw agenda. Tijd: 10.00 -16.00 uur. Kosten: € 55,-

Experiment 1
Wil Fritsma kunt u treffen op een nog nader te bepalen datum in oktober. Inderdaad, nog ver weg, maar we willen u graag nu al laten weten dat dit experiment een echt experiment gaat worden. Uitdagend, creatief, vrijzinnig, hoe je het ook noemt, Wil heeft een geweldig leuk idee en gaat dat t.z.t. graag met u delen. U hoort nog van haar en van ons.

Nu inschrijven op een van de bovengenoemde workshops? Mailt u naar: info@desampler.nl
Nieuwe stoffen
Weer een klein overzicht van de laatst binnengekomen stoffen. Verkrijgbaar vanaf 2 januari.

- Kaffe Fassett. Bijna, ja bijna is nu de gehele Kaffe Fassett collectie in huis. De eerder binnengekomen stoffen waren en zijn nog steeds erg gewild en tja, dan kan het niet anders dan dat ook deze zending bij u in de smaak zal vallen. (Terzijde: Frank wil er een nachthemd van. Zou het hem staan, denkt u?)
- Edyta Sitar Laundry Basket collectie. Zelf zijn we erg gek op deze batikstoffen, want de speelsheid wervelt er doorheen. U ziet het al op de foto: het brengt kleur en beweging. Echt uniek dit!
- Frisse kleurtjes Verder zijn er vele andere frisse kleurtjes binnengekomen. Heeft u nog geen goed voornemen voor 2016? Dan hebben wij er een trits van in de schappen staan.
Tamara's Blog

 
Beste patchworksters en quiltsters,

Het was me het jaartje wel. Het eerste volle jaar voor mij en Frank. Uitdagend en spannend tegelijk. Maar, we hebben er een méér dan goed gevoel aan overgehouden. Gestaag wisten we onze klantenkring uit te breiden, zo ook de lezerskring van onze Nieuwsbrief. We hebben er, met deze mee, 17 gemaild en weten uit de rapportages dat u ons over de gehele wereld heeft gelezen. 

Voorts herinner ik mij een paar grote successen zoals met name de Serious Request actie en de Open dag. Oei, wat is daar een werk in gaan zitten, maar hoe geweldig was het resultaat. 

Vervolgens gaat mijn grote dank uit naar al diegenen die mij hebben geholpen om de Sampler te maken tot wat die nu is. Natuurlijk staat u als klant op de eerste plaats, maar onmiddellijk haast ik mij te zeggen dat er een paar mensen zijn die ik moet noemen omdat zij voor mij heel speciaal zijn geworden. Ik doe dat in alfabetische volgorde omdat ik geen onderscheid wil of kan maken.        

Ine Buisman, Fanny Eikelenboom, Patricia van Houwelingen, Bibi Mak en Tineke Rutte....jullie zijn goud!Afsluitend zeggen Frank en ik toe dat we met evenveel energie ook in 2016 uw patchwork- en quiltshop (and more) zullen zijn. Voor Haarlem, voor de regio en voor iedereen die onze hobby een warm hart toedraagt.

Ik wens u alles wat ik maar kan wensen: gezondheid, geluk, creativiteit, inspiratie en als het even kan de hoofdprijs in de staatsloterij (hoewel ik die eigenlijk graag zelf wil hebben. Haha)  Mooie kerstdagen, een veilige jaarwisseling en een goed begin van 2016!!

Tot de volgende blog, tot volgend jaar!                                 


                                    
                              

 
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2015 De Sampler, All rights reserved.