Copy
Resultatene fra spørreundersøkelsen er klare   |   Råd til korona-isolerte studenter   |   Statsbudsjettet 2021: Bekymret for demokratiforkjempere   

Vil ha flere gode nyheter

Synes du det blir for mye krig og katastrofe i nyhetsfeeden? Da er du ikke alene. Resultatene fra vår uformelle spørreundersøkelse viser at 94% av de spurte vil ha flere positive nyheter. Les mer.

Mitt beste råd til korona-isolerte studenter

Koronastengte universiteter og avlyste fadderuker fører til at mange studenter føler seg ensomme og isolerte. Nestleder i SAIH, Hector Ulloa kommer med en tydelig oppfordring: bli med i en studentorganisasjon!

Statsbudsjettet 2021: Bekymret for demokratiforkjempere 

- Den pågående pandemien har redusert det demokratiske handlingsrommet og forverret rammebetingelsene for menneskerettigheter i store deler av verden. Budsjettforslaget svarer i kroner og ører ikke på dette, sier SAIH-leder Sunniva Folgen Høiskar

Hva skjer?
Student? Bli med i SAIH!
SAIH har lokallag ved høgskoler og universiteter over hele landet. Som SAIH-aktivist er det mange spennende aktiviteter du kan være med på og mye å lære. Ikke minst er det veldig gøy og sosialt. Les mer.
Avkolonisering av akademia - en introduksjon
Onsdag 21. okt. inviterer SAIHs lokallag i Bergen til en spennende samtale om maktstrukturer og representasjon i akademia. Hector Ulloa, nestleder i SAIH gir en introduksjon til tema før det åpnes for spørsmål fra salen. Les mer. 
Følg SAIH på Twitter
Lik SAIH på Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2020 SAIH, All rights reserved.

Our mailing address is:
Mariboes gate 8, 0183 Oslo

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp