Copy
Can you hear me now?   |   Ny SAIH-rapport   |   Studentaktivist eller kriminell?   |   Ny podcast fra SAIH

Can you hear me now?

Du har kanskje opplevd hvor irriterende det er når du snakker på digitale møter, men så er det ingen som hører deg fordi du har glemt å unmute? Men hva om du aldri ble hørt? Sjekk ut SAIHs nye kampanje, Can you hear me now?

Students by day, rebels by night?

Ny rapport fra SAIH gir unik innsikt i situasjonen for studentaktivister i land som Filippinene og Zimbabwe, og hvilke strategier studentene bruker i møte med trusler og voldelige overgrep fra myndighetene. Last ned hele rapporten eller et sammendrag, her.

Studentaktivist eller kriminell?

Myndigheter verden over stempler studentaktivister som kriminelle, terrorister og rebeller i sine forsøk på å stilne dem, skriver SAIH-leder Sunniva Folgen Høiskar i dette innlegget i Dagbladet.

Hva skjer?
Podcast: Kween søker konge

I et halvt år har vi fått være dagboka til en skeiv student fra Zimbabwe. Hør hennes åpenhjertige fortelling om jakten på kjærligheten, i et land hvor skeive kan bli banka opp bare for å holde hender. 
Podcast: SAIH Unedited

Årets politiske kampanje handler om studentaktivister som forsvarere av demokrati og menneskerettigheter. I denne podcasten deler vi studio- og webinaropptak av samtaler med studentaktivister fra bl.a. Colombia og Zimbabwe. Søk opp "SAIH Unedited" i din foretrukne app, som f.eks. Spotify eller Google Podcasts.
Følg SAIH på Twitter
Lik SAIH på Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2021 SAIH, All rights reserved.

Our mailing address is:
Mariboes gate 8, 0183 Oslo

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp