Wordt dit e-mailbericht niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie in uw browser.
 
email website twitter

Queasy: Quick & Easy Connect!

Een unieke serie gasflessen met snelkoppeling-aansluiting. Gereedschap is niet nodig!

Queasy gasflessen zijn uitermate geschikt voor horeca, catering en bakkramen. U verwisselt de gasfles namelijk al binnen 10 seconden op een veilige en gemakkelijke manier. Een vakman hoeft er niet meer aan te pas te komen.
graphic

Queasy Gasflessen

Queasy Kunststof 10kg

Met deze lichtgewicht fles worden sfeerbranders, terrasverwarming en barbecues eenvoudig aangesloten. De bediening, de kok, de oproepkracht; iedereen kan werken met de Queasy gasfles.
 

Queasy Staal 5kg

De vertrouwde stalen gasfles in klein formaat. Voor cateraars die hun medewerkers gemak en veiligheid op locatie willen bieden, of die hun klanten met een gerust hart een gasbarbecue met gasfles willen verhuren.
 

Queasy Staal 10,5kg

Het grote stalen model van de Queasy gasflessen. Uitermate geschikt voor gasbranders met een hoog vermogen die in ieder jaargetijde gebruikt kunnen worden. Bakkramen voor oliebollen, vis en frites vragen om Queasy.
graphic

Queasy Service

Technische Steunpunt

De technische dienst van Emgas ondersteunt u bij het onderhoud van uw apparatuur. Zowel voor periodiek onderhoud in de winter als voor een tussentijdse reparatie kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij onder meer technisch steunpunt van Hendi barbecues.
 

Snelle Bevoorrading

De bevoorrading van uw Queasy gasflessen regelt u samen met Emgas. U kunt bijvoorbeeld zelf gasflessen bestellen, of Emgas belt u voor de benodigde flessen. Bevoorrading kan ook automatisch op route gebeuren. Emgas brengt het bij u thuis, ook in stadscentra en op festivallocaties!
 

Montage & Demonstratie

Emgas verkoopt prachtige sfeerhaarden, terrasverwarmers en kwaliteitsbarbecues. Deze worden na aankoop voor u gemonteerd en bij aflevering gedemonstreerd. De apparatuur is te zien in de showroom in ’s-Hertogenbosch en op de website.
 

Voorlichting

Voor informatie over de opslag van gasflessen, of over de regelgeving hieromtrent, kunt u uiteraard ook bij Emgas terecht. Naast de verkoop van gasflesopslagen, waarschuwingsborden en blusmiddelen, hebben wij diverse andere benodigdheden voor het correct en veilig opslaan van gasflessen in ons assortiment.
 
Voeg verkoop@emgas.nl aan uw adresboek toe als u geen nieuwsbrieven wilt missen.
logo Emgas BV
De Steenbok 20
5215 ME ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 - 691 03 03
www.emgas.nl
verkoop@emgas.nl
Dit emailbericht is door Emgas gestuurd naar <<Emailadres>>, omdat dit adres voor deze nieuwsbrief is aangemeld, of omdat u als klant bij Emgas geregistreerd staat. Wilt u geen nieuwsbrieven meer van Emgas ontvangen? Klik dan op `afmelden`.