Wordt dit e-mailbericht niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie in uw browser.
 
email website twitter
graphic

Gastanks Huren 

Het huren van gastanks via Emgas betekent voor u dat een investering in tanks en onderhoud overbodig is. Werkzaamheden onderbreken vanwege lege gasflessen, of zelf op pad om flessen te laten afvullen, is dan ook verleden tijd. Emgas verzorgt het allemaal en bij elkaar levert dit een aanzienlijke kostenbesparing voor u op.
 
gastanks huren

Overeenkomst

Op de huurovereenkomst staan duidelijk de voorwaarden van huur, alsmede het aantal tanks vermeld.

De vaste maandprijs voor het gas, als ook de automatische incasso maken het u gemakkelijk. U kunt de factuur eenvoudig controleren en verwerken.
graphic

Automatische Bevoorrading

Laat Emgas de automatische bevoorrading van uw heftruckgas verzorgen. U houdt uw voorraad op eigen terrein en Emgas wisselt, op vaste routedagen, lege gastanks om voor volle.

Tijdens piekmomenten, of als u een extra heftruck in moet zetten, kan in overleg de bevoorradingsfrequentie
of het aantal heftrucktanks in uw voorraad worden aangepast.
automatische bevoorrading
 
Voor deze automatische bevoorrading rekent Emgas geen vrachtkosten.
graphic

Goed Geregeld

Heftrucktanks van Emgas zijn licht van gewicht en vallen onder de veel gehanteerde tilnorm van 25kg. Ze zijn bovendien voorzien van een snelkoppeling-aansluiting, waardoor ze veilig en efficiënt in gebruik zijn.

De gastanks worden onderhouden en gekeurd door Emgas. Over afdracht van de wettelijke belasting op heftruckgas (accijns en COVA) hoeft u zich geen zorgen te maken, want dat regelt Emgas voor u.

Het is wettelijk verplicht het heftruckgas-veiligheidsinformatieblad op locatie beschikbaar te hebben. Op onze website vindt u op deze pagina een lijst met diverse veiligheidsbladen. De actuele versie van het veiligheidsblad 'Heftruckgas MSDS' kunt u vanaf daar downloaden.
graphic

Toolbox Meeting

Hoewel het werken met heftruckgas niet tot de hoofdactiviteit van uw bedrijf behoort, bent u als werkgever wettelijk verplicht uw medewerkers, bijvoorbeeld via een toolbox meeting, goed te instrueren over het veilig werken met gasflessen.

Emgas neemt u deze taak graag uit handen. Vanuit onze expertise op het gebied van gassen hebben wij namelijk, speciaal voor onze klanten, een training ontwikkeld.
 

Inhoud Training

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:
  • gevaarseigenschappen van gas
  • opslag en vervoer van gasflessen
  • wettelijke relevante documentatie
  • algemene veiligheidsregels voor
    de omgang met gasflessen
toolbox meeting
 
De training duurt maximaal twee uur en wordt op uw locatie gegeven. De kosten per training zijn € 295,00 exclusief B.T.W.
 
Voeg verkoop@emgas.nl aan uw adresboek toe als u geen nieuwsbrieven wilt missen.
logo Emgas BV
De Steenbok 20
5215 ME ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 - 691 03 03
www.emgas.nl
verkoop@emgas.nl
Dit emailbericht is door Emgas gestuurd naar <<Emailadres>>, omdat dit adres voor deze nieuwsbrief is aangemeld, of omdat u als klant bij Emgas geregistreerd staat. Wilt u geen nieuwsbrieven meer van Emgas ontvangen? Klik dan op `afmelden`.