Copy
Spar 30% på udvalgt boblefolie Se i browser

Beskyt dine produkter med boblefolie


Boblefolie er både let og rent, og derfor er det velegnet til beskyttelse af sarte produkter.

Boblefolie kan nemt bukkes eller smyge sig omkring hjørner, og dermed beskytte produktet mod fugt, stød og slag under transporten.

Vores standard 10 mm boblefolie er en god all-round løsning, der kan bruges til langt de fleste opgaver. Standard boblefolien findes også i små ruller. Hvis du har behov for en mere stødabsorberende og slidstærk løsning, kan du med fordel vælge vores kraftige boblefolie, eller vores bobleplast med store bobler. Til elektroniske produkter bør du altid vælge vores antistatiske boblefolie, der er designet til at beskytte de elektroniske komponenter mod statisk elektricitet.

Vi har lavet et godt juletilbud*)  til dig på tre af vores boblefolieruller med store bobler - de er perforerede for hver 300 mm og kan derfor nemt og hurtigt tilpasses størrelsen på de produkter du skal have beskyttet.

*) Tilbuddet er kun gældende ved køb på webshoppen fra og med 11/12 til og med 17/12-2017 og kan ikke kombineres med andre rabataftaler. 
d6ed63ac-43b6-45dc-b4c3-eb77f9ac7789.png

Boblefolie - store bobler

Flere bredder - perforeret for hver 300 mm.

NYT! Nu 75 m på rullen så du ikke skal skifte rulle så tit.
Pris/rl fra
DKK 149,59
 
Køb her
HUSK

Vi trækker vinderen af julekurven blandt alle nyhedsbrevsmodtagere på fredag - vinderen kontaktes direkte, og vi sender hurtigt, så vinderen og kollegerne kan nå at nyde lækkerierne inden jul.

Og sidst, men ikke mindst....
23ab6cc1-4860-43a0-84ab-54cc4c5aec72.png