Copy

GND lid van BBN Nederland

Samen sta je sterker. Daarom is GND Garantiedeuren sinds kort lid van Brandveilig Bouwen Nederland (BBN), dé deskundige op het gebied van bouwkundige brandpreventie. BBN wil de brandveiligheid van gebouwen verbeteren door allereerst kennis over bouwkundige brandpreventie te vergroten en het verantwoordelijkheidsbesef te laten groeien. Ten tweede wil BBN dat brandveilige bouwmaterialen en -constructies gebruikt worden. De visie van GND sluit hier naadloos bij aan. De aangesloten fabrikanten leveren gecertificeerde brandwerende deuren die te herkennen zijn aan een speciaal GND-label in de scharnierzijde van de deur. Heel helder en transparant. Samen houden we brand buiten de deur!

Brandende vraag

Hoe weet u of uw brandwerende deuren echt 30 of 60 minuten veiligheid bieden? Met deze ‘Brandende vraag’ en andere interessante feiten en cijfers schudt GND de bouwsector wakker. In de nieuwe campagne wijst GND afnemers op de risico's en op hun verantwoordelijkheid. De campagne is te zien via banners in nieuwsbrieven en advertenties met opvallende, ingelijmde ansichtkaarten in vakbladen.
Heeft u nog steeds een brandende vraag?
Kijk dan op onze site.

GND-zekerheidsklasse® III brandwerende binnendeuren zijn geheel CE-proof en voldoen daarmee aan de nieuwe Europese geharmoniseerde norm.

 

 
 
Copyright © 2014 GND Garantiedeuren, All rights reserved.uitschrijven    gegevens wijzigen