Copy

In één oogopslag alle prestaties van houten binnen- of buitendeuren aflezen? Dat kan met het nieuwe GND-garantielabel. Door de QR-code op het label te scannen, krijgt u inzicht in zowel de inbraak- en brandwerendheid, als ook in de geluid- en rookwerendheid. Benieuwd hoe het werkt? Lees meer op onze website.

Een nieuw label: waarom? 


GND hecht veel waarde aan zekerheid en transparantie. In de afgelopen jaren zijn dan ook verschillende deurprestaties toegevoegd aan de GND-garantie en zichtbaar gemaakt met behulp van verschillende labels. Om het controleurs, inspecteurs en verwerkers van houten deuren zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er nu een uniform label ontwikkeld, dat in één oogopslag inzicht geeft in alle prestaties van de betreffende deur.

Label scannen? Nóg gemakkelijker met de GND-app!

U kunt de QR-code op het nieuwe GND-garantielabel inscannen met een gangbare QR-scanner. Aflezen met de speciaal ontwikkelde GND-app is nóg eenvoudiger. Deze gratis app bevat een geïntegreerde QR-scanner die u ook zónder internetverbinding kunt gebruiken. Bovendien biedt de app aanvullende informatie over de op het label vermelde veiligheidswaarden en –categorieën.Wilt u snel inzicht in alle prestaties van een buiten- of binnendeur? Download de gratis app ‘GND deurscanner’ in de App Store of in Google Play.

  

Volgt u GND al op Linkedin?


Wilt u op de hoogte blijven van marktontwikkelingen rondom houten binnen- en buitendeuren? Op de GND-LinkedIn-pagina publiceren we regelmatig feiten, cijfers, normen en nieuwsberichten. Een link is snel gelegd. Onze ‘digitale deuren’ staan wagenwijd voor u open!

Als gevolg van de ver- nieuwde labeling en het opnemen van de deur- prestaties geluid- en rookwerendheid, is het
GND-garantiereglement aangepast.

Download het hier!
  
Geïnteresseerd in GND-deuren? We ontmoeten u graag op één van onder-staande evenementen:
 

5 april

Nationale Geluidshinderdag 2016

14 april

Nationaal Brandveiligheids- evenement 2016

12 t/m 14 april

Renovatie en Transformatie 2016

7 juni 2016

Nationale Kennisdag Brandpreventie
Copyright © 2016 GND Garantiedeuren, All rights reserved.uitschrijven    gegevens wijzigen