Copy

Geluid- en rookwerendheid:
nu ook op de website

Op onze website vindt u meer informatie over de geluid- en rookwerendheid van deuren. Daarmee lopen we vooruit op de functionele garantie van deze prestaties en houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We sluiten aan op behoeften vanuit de markt, waarbij er steeds meer focus ligt op de prestaties van een deur. Daarom hebben we sinds 2011 zekerheidsklassen® ingevoerd. Zo weet u precies hoe brandwerend of inbraakwerend een deur is. En zo geven we u ook de zekerheid over de geluid- en rookwerendheid van de deur! Een veilig gevoel dat wil toch iedereen!

Met een GND-deur
zit u er warmpjes bij! 

Een huis goed isoleren, betekent een hoop energie (en geld) besparen. Geen wonder dat de overheid de eisen op dit vlak per 1 januari 2015 heeft aangescherpt. Voor de gevel geldt dat er 1,65 W/m2K aan warmte doorgelaten mag worden. Daarbij mag de U-waarde van een individuele transparante constructie (deur) niet hoger zijn dan 2,2 W/m2K. Helaas voldoen de meeste traditionele 38mm stapeldorpeldeuren en vlakke deuren met massieve vulling niet aan die eis. Gelukkig hebben de bij GND-aangesloten bedrijven een uitgebreid assortiment met (achter)deuren die hier ruimschoots aan voldoen, zodat u zonder problemen voldoet aan de wettelijke eisen. Met een GND-deur zit u er dus warmpjes bij!

GND aanwezig op Nationale Geluidshinderdag en Nationaal Brandveiligheidsevenement

Boem, boem, boem! Lage tonen komen steeds vaker voor in populaire muziek. Dat is een probleem voor de horeca, want bouwconstructies kunnen lage tonen minder goed tegenhouden. En wat betekent het voor de markt als de overheid zich terugtrekt op het gebied van brandveiligheid? Meer verantwoordelijkheden, maar wat is er mogelijk?

GND Garantiedeuren laat zich de komende tijd zien op de Nationale Geluidshinderdag en het Nationaal Brandveiligheidsevenement. Bezoekers krijgen informatie over GND-deuren en vinden antwoord op hun brandende vragen over geluid- en brandwerende deuren. 


In de loop van 2015 neemt GND ook geluidwerendheid op in de prestaties van de GND-zekerheidsklassen®. Volg het nieuws hierover op de website of via linkedIn.

 

 
 
 
Copyright © 2015 GND Garantiedeuren, All rights reserved.uitschrijven    gegevens wijzigen