Copy

GND-deur houdt inbrekers buiten

Woninginbraak is een hardnekkig probleem. Inbrekers worden zelden gepakt, laat staan veroordeeld.
De Minister van Veiligheid en Justitie wil het aantal woninginbraken in 2017 met 30 procent hebben verminderd. Goede inbraakwerende voor- en achterdeuren, zijn onmisbaar om deze doelstelling te realiseren. Maar hoe weet u of een deur inbraakwerend is? Daarvoor heeft GND een herkenbaar label ontwikkeld. Zit dit label aan de scharnierzijde van de deur? Dan bent u ervan verzekerd dat de deur door een onafhankelijke instelling is gecontroleerd en de inbraakwerendheid is gegarandeerd. Een veilig gevoel, dat wil toch iedereen?

Campagne:
klein detail, groot verschil'

Om de bekendheid van het GND-garantielabel te vergroten, is GND in juni gestart met een landelijke campagne. Via advertenties in vakbladen, banners in nieuwsbrieven en een ludieke deurhanger liet GND zien hoe u de kwaliteit van een houten deur kunt controleren. Op een speciale actiepagina op onze website kon iedereen online een garantiedeurentest doen. Alle deelnemers maakten kans op een iPad mini.

De gelukkige winnaar is:
Henry Broekmeulen van Woonvisie Ridderkerk.

GND op Linkedin volgen?

Blijf eenvoudig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt van houten binnen- en buitendeuren: volg GND op LinkedIn. Daar vindt u nieuwsberichten, normen, publicaties en actuele feiten over deuren en deurkozijn combinaties. Onze laatste publicatie:

De BRL 08-03 voor houten buitendeuren is vernieuwd en nu van kracht. Bekijk de samenvatting voor de meest belangrijke wijzigingen.

Heldere onderhoudsvoorschriften bieden garantie op mooie en goed functionerende deuren. 

 

 
 
Copyright © 2014 GND Garantiedeuren, All rights reserved.uitschrijven    gegevens wijzigen