Copy
View this email in your browser

Arnes mail 12.06.22  Podcast: Hør hvordan Fredsministerium sætter freden på dagsorden når der er Folkemøde på Bornholm

- Vær med den 19-20 juni i København, Aarhus, Odense, Svendborg og Aalborg, når vi i forbindelse med FN´s internationale flygtninge demonstrerer, aktionerer og debatterer situationen for verden
- Fredsaktivister vil møde NATO-topmøde i Madrid med protester
- Kære privilligerede dansker, Kan du overskue at tage fem minutters pause fra dit ukomplicerede liv og overveje om DU gør nok eller overhovedet gør noget i forhold til den politik, der føres i DIT land overfor mennesker på flugt?

- »bekymrende« tendenser de seneste år, hvad angår behandlingen af borgere med muslimsk eller ikke-vestlig baggrund.
- Radikale vil vælte regeringen, hvis Rwanda-plan bliver gennemført

- UNHCR: Antallet af mennesker på flugt i verden runder 100 millioner for første gang

::::::::::::::::::::::::::::
 

Podcast: Hør hvordan Fredsministerium sætter freden på dagsorden når der er Folkemøde på Bornholm

Udgivet af Arne Hansen på 11. juni 2022
Det er Hasse Schneidermann, som her fortæller om hvorfor Fredsministerium er på Folkemødet og gerne vil snakke med folk om hvorfor der er krig i verden og hvordan vi sammen kan skabe en positiv og bæredygtig fred – hvis vi vil. Alle er velkomne til Fredsministeriums gadeevents på Nordlandspladsen, hvor man finder os på følgende tidspunkter:
Torsdag d. 16. juni kl. 12:00-13:00 på Nordlandspladsen: Krige har ingen vindere, så det må freden have! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk om hvorfor det netop er sammen med fjenden, at fred og forsoning skal findes.
Fredag d. 17.06 kl. kl. 13:00-14:00 på Nordlandspladsen: Danmark bør tilslutte sig FNs forbud mod atomvåben! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk, der vil have forbuddet ratificeret, og kræver at USA overholder det på danske baser.
Lørdag kl. 10:00 – 11:00 på Nordlandspladsen: Klimakampen må ikke drukne i militær oprustning! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk om hvordan vi sammen stopper, at krig og oprustning ødelægger vores klima.
Søndag d. 19. juni kl. 10:00-11:00 på Nordlandspladsen: Nej til Østersøen som krigens hav! B99 – Fredsministerium Mød fredsfolk, der vil tage angrebet ud af forsvaret, og møde krig med ikkemilitær konfliktløsning.
Optagelsen med formanden for Fredsministerium foregik d. 11. juni 2022 til netradioen ”Flygtninge og Fred” https://flygtningeogfred.dk
NB. Find lydknappen nederst på siden her.
Brug gerne denne Linksamling af journalist Tom Paamand til udvalgte mødetilbud fra årets Folkemødeprogram
om krig og fred – på  https://fred.dk/folkemoede/ Og her kan man også klikke en pdf-udgave frem lige til at printe ud og tage med til Folkemødet eller brug https://fred.dk/folkemoede/Fredsrelevant_Folkemoede2022.pdf
På medlemsorganisationen Aldrig Mere Krigs hjemmeside https://aldrigmerekrig.dk har redaktør Tom Paamand nu lagt en Folkemødeudgave af Aldrig Mere Krig Nyhedsbrev med en masse relevante artikler https://aldrigmerekrig.dk/nybreve/AMK_NB_2022-Pjece.pdf – også relevant for dig som ikke kan komme til folkemøde på Bornholm.
Specielt om atomvåben finder man information på http://www.atomvaabenforbud.nu/
https://flygtningeogfred.dk/paa-folkemoedet-kan-du-debattere-med-fredsministerium-om-hvorfor-krig-og-hvordan-fred/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Fredsministerium:
SÆT FRED PÅ DAGSORDENEN!
FOLKEMØDET PÅ BORNHOLM 2022
Efter alt for mange år som krigsførende land, handler debatten om
dansk tryghed og sikkerhed efterhånden kun om flere penge til forsvaret, hvilket krisen
efter Ruslands angreb på Ukraine bidrager til.
Det er en alarmerende og farlig udvikling, og øger risikoen for en storkrig i Europa.
Der er dog aktuelt ingen militære trusler mod Danmark, og vi skal derfor sige
nej til amerikanske tropper og udstyr på dansk jord og nej til NATOs krav om
øgede militærudgifter og til NATOs atomvåbenpolitik. Verden har ikke brug for
mere dødeligt isenkram, men for tillidsskabende samarbejde og nye
nedrustningsaftaler. Læs resten på
220612Fredsministerium-på Folkemødet-2022-præsentation
::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
 
Lene Junker

Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination

Vær med den 19-20 juni i København, Aarhus, Odense, Svendborg og Aalborg, når vi i forbindelse med FN´s internationale flygtninge demonstrerer, aktionerer og debatterer situationen for verden 100 millioner flygtninge. Se events her:
København: https://fb.me/e/1XlF0NsGV
Aarhus/Kærshovedgård: https://fb.me/e/7JaJdybjD
Odense: https://fb.me/e/3rqOLXZCm
Aalborg: https://fb.me/e/20FdBX7E4
Svendborg: https://fb.me/e/aDKfV2mzr
:::::::::::::::::::::
 
 
MODTOPMØDE OG DEMONSTRATION
Fredsaktivister vil møde NATO-topmøde i Madrid med protester
"Hvordan slipper vi både af med NATO og erstatter krigslogikken og militarismen med en fredskultur?", spørger fredsaktivister under NATO's vigtige topmøde i Madrid den 29.-30. juni. De forbereder både demonstration og modtopmøde.
https://arbejderen.dk/udland/fredsaktivister-vil-moede-nato-topmoede-i-madrid-med-protester/?fbclid=IwAR38gjjCKdA0P9_g75dRbbodEQFgQlsk3GkKdxSyv30KU8MH6o3-ewNBOzg
::::::::::::::::::::::::::
 
 
 
 

Christian Juhl

I denne weekend er jeg i Sydslesvig til det danske mindretals årsmøder.
Mindretalspolitik er fredspolitik.
Et mindretal skal have rettigheder - til at udøve sin kultur og sit sprog for at trives i et flertalssamfund.
Fredag aften mødte jeg Ida, ung i mindretallet. Hun holdt en stærk tale, netop det at være dansk i et tysk samfund, med mange dilemmaer og valg.
Tak for din tankevækkende tale, Ida.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10227545959774115&set=a.1295043015675
Det får en til at tænke på det russisktalende mindretal i østukraine. Havde de fået lov at beholde deres sprog efter Majdan-kuppet i 2014 havde vi sikkert haft fred i dag?
::::::::::::::::
 
 
 

Lene Kjær

Kære privilligerede dansker,
Kan du overskue at tage fem minutters pause fra dit ukomplicerede liv og overveje om DU gør nok eller overhovedet gør noget i forhold til den politik, der føres i DIT land overfor mennesker på flugt?
Hver evig ENESTE dag er fyldt med vanvittige henvendelser i min indbakke fra desperate mennesker - pt. står jeg op kl. 4 hver morgen, for ellers kan jeg umuligt nå alt hvad der vælter ind af ulideligheder!
Jeg undrer mig så meget over, hvad venstrefløjen laver i det her land? Ved I simpelthen ikke hvor skammeligt det er, det der foregår?
Hvad laver alle de grupper, der kalder sig alt muligt mod den her politik? Der mangler hjælp, der mangler penge, der mangler protester og aktioner - jeg har mennesker der udrejser hver eneste dag - de skriger på hjælp overalt - kom nu ind i kampen derude!
En af dagens mange nødråb er fra en syrisk kvinde - hun skriver sådan her:
"Hej
Vi er en stor syriske familie, der består af 16 personer, har vi været i Danmark siden 2015 og vi fik en opholdstilladelse. Vi har levet her siden, nogle af os studerer, andre arbejder og forældrene er gamle og syge, vi alle færdige sprogskole. Pludselig blev vi overrasket, for at få et afslag på at forlænge vores opholdstilladelse.
Og vi har været i retten, hvor kun én af de brødre og hans kone og børn fik godkendelse til at forlænge tilladelsen og de andre blev afvist. En af brødrene har en kæreste med statsborgerskab og sammen har de et lille barn og en baby på vej.
Retten og Flygtningenævnet gjort en dom, at vi var alle til at blive udvist til Libanon, selvom vi er fra Syrien, alle baseret på forkerte oplysninger. Vi føler derfor, at vi er ved at blive behandlet på en urimelig måde. Nogle af os har været udsat for tortur i hænderne på terrorgrupper. Og vi skriver dig denne e-mail i håb om at du kan hjælpe os i den hurtigst mulige måde, overvejer vores situation er ukendt, og vi kan deporteres anytime."
Libanon har nu svaret og afviser at familien høre til dem - nu skal de så rådne op et års tid på udrejsecenter ind til den sag genoptages. I familien er der blandt andet en 80 årig alvorligt syg gammel mand!
Alle de her nødråb burde simpelthen ikke kun være få menneskers problemer. Det er MEGET få der knokler 24-7 og vi ender simpelthen mede at gå ned med stress, hvis ikke flere begynder at forstå alvoren og hjælpe til.
Kom nu ind i kampen - det kan SKU ikke være den samme lille gruppe venligboere, der skal trække hele det her læs. Hver eneste dag står vi med mennesker, der får afslag i Flygtningenævnet og mangler hjælp! Få i det mindste lavet nogle støtte indsamlinger til det her, så vi kan hjælpe og undgå at folk ender i Ellebæk og på fly!
::::::::::::::::
 
 
 

Asmaa Abdol-Hamid

“I rapporten peger Den Europæiske Kommission mod Racisme og Intolerance (ECRI) på flere »bekymrende« tendenser de seneste år, hvad angår behandlingen af borgere med muslimsk eller ikke-vestlig baggrund.

»Angående hadefulde ytringer bemærker ECRI med beklagelse, at muslimer i Danmark, herunder gæstearbejdere og personer, der har fået asyl, i stigende grad, herunder af politikere fra forskellige politiske partier, fremstilles som en trussel mod danske værdier og kultur,« hedde… 
Se mere
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159647837960783&set=a.10152777661025783
::::::::::::::::::::
 
 
 

Lene Kjær

Flygtningenævnet er en domstol, hvor tre dommere bedømmer sager, der for de mennesker, det handler om, oftest afhænger af liv eller død!
Helt grundlæggende er det altså sådan, at hvis der er noget dommere ikke vil have hængende på sig, så er det at have lagt under for pres i en sag.
Pres kan eksempelvis være fra politikere, medier eller aktivister.
Det absolut ENESTE der kan påvirke en sag i Flygtningenævnet positivt er, at de pågældende har en god advokat på dagen, der kæmper for dem.
Engang imellem har det også en positiv effekt på en sag, hvis sagen har været dækket af medierne eller meningsdannere inden. Men det har KUN en positiv effekt, hvis det, der har været dækket, rent faktisk er i overensstemmelse med sandheden og sagens akter!
Deraf har Anemone Samy blandt andet for nyligt lavet en super fin guide til, hvad man skal være opmærksom på og hvordan man skal håndtere det, hvis man gerne vil skrive om folks personlige sager!
Mere end 50 % af alle asylsager afgøres på troværdighed og der skal ekstremt lidt til, at folk kan erklæres utroværdige. Alt bliver brugt imod dem - også alt muligt crap facebook kan flyde i, fordi nogle pludseligt gerne vil selviscenesætte dem selv ved at skrive om folks sager.
Enhver kan jo skrive hvad de vil, men når det handler om så alvorlige sager, er det simpelthen chokerende at det er så svært at trænge igennem med, at man altså ikke skal skrive en masse uden at kende sagsakter eller uden at have checket med den pågældende advokat, om det nu er en skide god ide!
For det meste når vi har medierne inde over at dække, beder vi også om at artikler skal godkendes. Det handler simpelthen om, at det faktisk er et kompliceret område at dække og at der hurtigt kan ske misforståelser, som i den grad kan gøre skade.
Når folk skal i Flygtningenævnet er de meget pressede og nervøse - det siger sig selv. Og uanset hvad man mener om vores system, så er det altså ikke foran en domstol man skal protestere det! Det kan i den grad skade, hvis der dukker store hober op, der gerne lige vil stå udenfor døren dagen lang og gøre opmærksom på, hvad de mener om en sag. Der er faktisk eksempler på, at det kan påvirke et dommerbord ekstremt negativt, hvis de føler sig truet med medier eller politisk aktivisme!
Det er heller ikke nogen støtte på sådan en dag, at hele byen inviteres. Når en familie skal for, starter det kl. 9 om morgenen og kan oftest tage hele dagen - der er de mennesker inde i Flygtningenævnet - ikke ude på gaden og det de har brug for støtte fra, er nærmeste familie og venner!
Hvis aktivister gerne vil protestere eller invitere hele byen til at komme og "støtte" ved Flygtningenævnet, så må man undlade at gøre det i en enkeltsag! Der er masser af måder at protestere på UDEN at gøre det i en enkeltsag - sidstnævnte er no go uanfægtet hvor stram man syntes, jeg er!
Og så er det ærligt talt helt ekstremt utroligt, at vi er nogle der skal blive ved og ved og ved med at gentage det samme imens vi drukner i sager og mennesker, der beder om hjælp! Det kan altså ikke være så svært at forstå, hvor alvorlige de her sager er og så svært, at sætte de menneskers tarv højere end sin egen selvpromovering!
Og nej, det er ikke godt nok at dække sig ind under at "jamen de ville jo gerne have jeg skrev om dem" - de mennesker er pressede og aner ikke, hvilket system, de er oppe imod og hvad, der kan blive brugt imod dem og hvad der kan skade i deres sag! Og det er altså dem, der er vigtige og ikke DIG!
PS. Ja jeg ved godt jeg er en dum kælling, det har jeg det super fint med! Men det kunne være det hjalp en smule, hvis man ikke hele tiden skulle bruge tid på den her slags pjat!
::::::::::::::::
 
 
 

Stella RandalBorgere der IKKE støtter regeringens udlændingepolitik !

Radikale vil vælte regeringen, hvis Rwanda-plan bliver gennemført

endelig en klar udmelding fra et af støttepartierne - men hvorfor lige i fht. Rwanda? hvorfor ikke kræve fuldt stop for inddragelse af syreres og afghaneres opholdstilladelser? - eller adskillelse af familier? eller protestere mod at primært unge kvinder og gamle bliver udvist med besked om at opbygge deres land? (🙄)
::::::::::::::::::::::::::::::
 
Prisstigninger koster pensionister 8.500 kr. i ekstraregning i år:
Marie Vibe
J E G
er også hamrende nervøs. Men ønsker ikke en check; jeg ønsker bare ret er ret: dvs. at ydelserne, følger inflationen.
O G ! Naturligvis; at fattigdomsydelserne ÆNDRES ! De der i forvejen er udsatte; de, der lever under eksistensminimum på start"hjælp" eller "Hjemrejseydelser" - at de får et beløb, det reelt er muligt at overleve for. Et beløb at leve for... er nok for meget forlangt.
Umiddelbart kan jeg se at mine udgiftstigninger er højere end her. MEN: Lejerbo har også øget huslejen, ... pt med 1300 mdr - til de har fundet et nyt leje. Jaså....
Jeg er dybt taknemmelig for sikkerheden i det danske samfund. Betaler skat med glæde, og er dybt uenig om... hvad pengene så bruges til. Hvordan. Men - her, om man blot ville lade det regulere - så det var som aftalt. Sidst ydelserne blev reguleret i fht inflationen er vist mere end 2 år siden. Vi, der er her, har ingen jordisk chance for ekstraarbejde. Vi er - helt konkret, mange af os: for syge. For nedslidte, har for store smerter eller flashbacks af grusom art.
Jeg har ikke brug for andet - end ... det, der reelt er aftalen. Jeg har ikke brug for en check, der ikke dækker ngt. alligevel, men vil blive (mis)brugt i en valgkamp.
Jeg har aldrig nogensinde, og kloden med mig, brug for at andre lider på vores bekostning.
At håbe på man kompenseres lidt bagud, forstår jeg godt er umuligt. Men nej: man vil hellere forøge NATObidraget og kompensere bilist-pendlere akut end bruge chancen til at øge passagertallet i den offentlige transport, og "holde hånden under" SAS og Ålborg Portland.
Hellere det, end modtage anstændigt.
Hellere det, end sågar møde op til F N´s indbydelse om en evt dansk underskrift (vi naturligvis nægter.."vi" div krigsministre at underskrive... Hellere et HAV-A-ri i form af Lynetteholmen til X milliarder...
End Brød og fred på Bordet.
Vi kunne skabe - og dele af.
:::::::::::::::::::
 
 

UNHCR: Antallet af mennesker på flugt i verden runder 100 millioner for første gang

Denne milepæl bør være et wakeupcall og styrke arbejdet med at skabe fred og adressere årsagerne til, at mennesker tvinges på flugt, lyder det fra FN’s Flygtningehøjkommissær Filippo Grandi.
https://www.unhcr.org/neu/dk/80553-unhcr-antallet-af-mennesker-pa-flugt-i-verden-runder-100-millioner-for-forste-gang.html?fbclid=IwAR0sS6mS2sPlJyDP5CPYjyv9KRMB0jbGiBYFS9si3VQH1yEch38dRNmNgU0
:::::::::::::::::
 
 
 

Lene Kjær

Jeg ved efterhånden ikke hvad vi skal sige til det her vanvittige land og de manglende protester, fra den danske befolkning ift. vores lands behandling af mennesker på flugt!
I forgårs fik Samer det mest vanvittige, urimelige og usaglige afslag fra Flygtningenævnet efter årevis kamp i den sag! Jeg har set meget vanvid og svineri fra det Flygtningenævn, men det her afslag overgår da alt andet vanvid.
Samers afslag er ISÆR vanvittigt, fordi sagen sidst var hele to dage for Flygtningenævnet, hvor det tidligere Nævn lagde Samers forklaring til grund - altså troede de fuldt ud på hans forklaringer, hvilke der heller ikke er noget som helst grundlag for at betvivle.
Faktisk kender vi ikke lige nu den nøjagtige ordlyd i afgørelsen, idet Flygtningenævnet simpelthen har været så uprofessionelle kun at udlevere hver anden side af afslaget til Samer og hans advokat.
Men Nævnet vælger i forgårs kun at tale med Samer et par timer (sidst tog det to dage) og forkaster derefter alle hans forklaringer og MEGET massive dokumentation! Det er i den grad rystende og jeg tillader mig personlagt at anklage Flygtningenævnet for at sætte Samer og hans to børn i livsfare!
Vi kæmper videre for Samer i Danmark, for det her er det vildeste svineri! Men det betyder nok at familien nu i en periode for smadret deres trygge hverdag og bliver tvunget til et liv i Asylhelvede Danmark!
I går var en anden vigtig sag for Flygtningenævnet! Det var Sara Aldiris far Mohd Tarek, som da heldigvis fik deres ophold i går!
MEN Lund Rosa, Sikandar Siddique, Helene Liliendahl Brydensholt det var IKKE uden, at der virkeligt har måtte kæmpes i den sag! Tarek fik for mere end et år siden inddraget sit ophold i Flygtningenævnet trods det, at han er advokat fra Syrien og kunne dokumentere massiv politisk modstand imod styret!
Mere end ét år har det taget at få sagen genoptaget - i perioden har familien måtte leve af andres almisser for overhovedet at kunne få mad på bordet og betale deres husleje og Tarek er mange gange blevet truet med, at han ville blive tvangsadskilt fra kone og børn, hvis han ikke frivilligt rejste hjem til Syrien!
Ugens vigtigste facebook-post kommer fra Hamid Davúdi der på sin profil skriver:
"P1 Morgen: "Flygtningenævnet har i 2022 afvist 5 afghanske asylansøgere, hvoraf 3 er af Hazara-oprindelse". Flygtningenævnet har om afghanske statsborgere med hazara baggrund udtalt, "at det ikke i sig selv udgør en begrundelse for at få asyl for at tilhøre dette mindretal. Det er bl.a. fordi Flygtningenævnet ikke anser overgrebene mod hazaraerne som systematiske". Men det er faktisk imod, hvad FN's uafhængige ekspert i menneskerettigheder sagde til journalister efter et 11-dages besøg i Afganistan den 26 may 2022.
Richard Bennett udtalte, at "sådanne angreb, som specifikt er rettet mod medlemmer af hazara-, shia- og sufisamfundene, bliver mere og mere systematiske og afspejler elementer i en organisatorisk politik, og de bærer således kendetegn ved forbrydelser mod menneskeheden". #HumanRights
#dkpol"
Jeg bliver nødt til at gøre opmærksom på, at retssikkerhed er IKKE-eksisterende for flygtninge i Danmark og det er meget meget bekymrende hvad der foregår under en Socialdemokratisk regering støttet af Enhedslisten.
Samers sag er slet ikke en sag, vi kan gå offentligt ud med, men jeg kan garantere Jer, at han er i komplet livsfare, hvis det lykkedes de danske myndigheder at udsende ham!
Den 17 juni skal Aya Awad og Maryam Awad for Flygtningenævnet. De to unge kvinder fra Aarhus, som man nu vil tvangsadskille fra familien og sende alene tilbage til Assads vanvittige styre!
Når Aya kommer i Flygtningenævnet, er det første gang at de danske myndigheder vil inddrage ophold på en ung kvinde, der dokumenteret har været udsat for giftgasangreb i Syrien og deraf har meget nedsat lungefunktion, hun skal have medicinsk behandling for resten af sit liv - en behandling hun ikke kan modtage i Syrien!
Bor jeg virkeligt i et land, hvor man vil sende ofre for Assads giftgasangreb tilbage til krigsforbryderen? Hvad er det der foregår i mit land Rosa? Hvor længe vil I være med alt imens Mette giver Jer den ene kæmpe fuckfinger efter den anden?
Vi sender mennesker i døden og det sker med Enhedslistens støtte til regeringen!
:::::::::::::::
 
 
 
 
 
Del, videresend og genbrug gerne
 
”Arnes mail” handler især om  flygtninge og fred - dels udgivelser med tekster og dels med podcasts fra Flygtninge og Fred https://flygtningeogfred.dk/
 
Ikke-abonnenter er velkomne til at abonnere på fremtidige ”Arnes mail” ved klik på nyhedsmail og til også at se tidligere ”Arnes Mail” ved klik på  https://flygtningeogfred.dk/mailarkiv/  for  2014-21 og for det seneste måned på arkivet

Mht. podcast så ligger de fra 2020 på Flygtninge og Fred (https://flygtningeogfred.dk) og fra årene 2004-2019 ligger ca. 1.000 indlæg herhttps://flygtningeogfred.dk/dialog/
Hvis du efter en prøveperiode fortryder tilmeldingen, så er du også velkommen til at afmelde dig fra ”Arnes mail” ved nederst på siden her at bruge Mailchips ”unsubscribe”-knap hertil.

Særligt for ”Flygtninge og Fred”s podcastlyttere:
Her er det nu muligt at abonnere på nyudgivelser ved at åbne et indlæg og nederst på linien ”tilmeld” at klikke på ”E-mail” for at modtage en E-mail med link til nye indlæg. På ”Tilmeld”-linjen ligger der også knapper til at abonnere på hhv. Apple Podcasts | Android | E-mail | Google Podcasts | Stitcher | TuneIn | Spotify | RSS , sådan at udgivelser på ”Flygtninge og Fred” også automatisk er tilgængelige i mobiltelefonernes podcast-apps.


Nyudgivne podcasts på  Flygtninge og Fred bliver også lagt på YouTube på adressen https://www.youtube.com/channel/UChsS996wxPJ9gcc6_hOlt6Q, og på  Twitter fra adressen https://twitter.com/arnenhansen  Arne Nielsen Hansen, - på LinkedIN fra https://www.linkedin.com/in/arne-hansen-44aa4b28/ Arne Hansen, -  og på Instagram: Arne Nielsen Hansen https://www.instagram.com/arnenielsenhansen/  Og endelig på h og Flag på Halv d. 5. september i sorg over militarismens ofre: https://www.facebook.com/Flag-p%C3%A5-Halv-d-5-september-i-sorg-over-militarismens-ofre-253600371327340
 
NB! Da jeg stadig er forment adgang til Facebook, så BEMÆRK venligst, at jeg nu har lavet en NY Facebookside https://www.facebook.com/arnenielsen.hansen, som jeg vil bede jer like og informere andre om, - på forhånd tak.

Din mailadresse bruges kun til at sende nyheder på denne liste – medmindre andet skulle være aftalt. Evt. henvendelse til Arne Hansen  via kommentarfelt på flygtningeogfred.dk,  post@arnehansen.net eller mobil 30420818  om f.eks. faktuelle fejl eller mangler og forslag og tilbud til indhold men også med tilbud om hjælp


Med venlig hilsen
Arne Hansen
Sønderjyllands Alle 35, 9900 Frederikshavn Danmark,
mobil: (+45)30420818, E-mail: post@arnehansen.net 
Netradio-podcasts fra 2020 og frem: "Flygtninge og Fred": https://flygtningeogfred.dk 
Netradio-podcastsarkiv  2004-19: https://flygtningeogfred.dk/dialog/  (tidl. arnehansen.net/dialog)
”Arnes mail” –arkiv fra 2014 og frem: https://flygtningeogfred.dk/mailarkiv/
Seneste "Arnes mail": https://us8.campaign-archive.com/home/?u=cdb675b8c1d6ec49f4edcc95a&id=8d4f52d190
YouTube: ”Flygtninge og Fred” på  https://www.youtube.com/channel/UChsS996wxPJ9gcc6_hOlt6Q
Twitter: Arne Nielsen Hansen på https://twitter.com/arnenhansen
Linkedin: Arne Hansen  på https://www.linkedin.com/in/arne-hansen-44aa4b28/
Instagram: Arne Nielsen Hansen https://www.instagram.com/arnenielsenhansen/
Facebook: Flygtninge og Fred https://www.facebook.com/Flygtninge-og-Fred-103392038395324
Facebook: Arne Nielsen Hansen https://www.facebook.com/arnenielsen.hansen  - er ny og gælder fremover – så jeg vil bede venner med mig på min gamle profil arne.n.hansen nu at bede om venskab her på min nye profil. Skiftet skyldes at Facebook siden oktober 2020 har blokeret min adgang til Facebook fra min gamle FB-profil!
Facebook: Dialog på Frederikshavn Lokalradio: https://www.facebook.com/DialogFrederikshavnLokalradio/ (IKKE længere Dialogpaafrederikshavnlokalradio/)  
Facebook: Aldrig Mere Krig: http://aldrigmerekrig.dk/
Facebook: Flag på Halv d. 5. september i sorg over militarismens ofre: https://www.facebook.com/Flag-p%C3%A5-Halv-d-5-september-i-sorg-over-militarismens-ofre-253600371327340
Facebook: Dansk Afghansk Humanitær Forening https://www.facebook.com/DanskAfghanskHumanitaerForening/
I øvrigt beklager jeg at Mailchimps layout ikke altid vil det jeg gerne vil
 

Twitter
Facebook
Website


Our mailing address is:
Arne Hansen
Sønderjyllands Alle 35
Frederikshavn 9900
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp