Copy
Greenify som abonnement
Bestil forårskassen i dag! 

GREENIFY
NU SOM ABONNEMENT

Nu er det blevet endnu nemmere at have en smuk altan året rundt!
Greenify har sammensat en abonnementordning, som sørger for, at din altan står smukt, året rundt: du skal slet ikke tænke på, hvilke planter der passer sammen - det sørger vi for. Giv et Greenify abonnement i gave eller forkæl dig selv med 3 årlige altankasser fyldt med årstidens grønt, leveret til døren.


De første 50 abonnenter får en gavepakke bestående af:
Ferm Living Plant Wall
Greenify Økologisk Universalgødning
Sprout selvsående blyant


Skynd dig at købe et abonnement i dag og få din første kasse leveret i starten af april!

Bliv Greenify abonnent

Et grønt samarbejde

Greenify har indgået et samarbejde med den dygtige havearkitekt, forfatter og stylist, Dorthe Kvist.

Til dem der ikke kender Dorthe i forvejen, så er hun kvinden bag den populære blog, Meltdesignstudio. Derudover er hun havedesigner, forfatter, trendspotter, indretter og designer.

Dorthe vil bruge sine kreative evner og store viden om planter og indretning til at udvælge det helt rigtige indhold til Greenify's altankasser.

Et grønt abonnement

Med sit altankasseabonnement, flytter Greenify endnu en gang grænser for, hvor nemt det kan være at leve grønt. Konceptet er simpelt: 3 gange om året, modtager Greenify’s abonnenter en altankasse med årstidens fyld. Ved første levering modtager du en tilplantet smuk altankasse af høj kvalitet. Kassen er såkaldt 'selvvandende', med vandreservoir og overløb. Materialet er af genanvendeligt plast. De næste kasser leveres i inderkasser af nedbrydeligt papmateriale - lige til at sætte i din Greenify altankasse.

FORÅRSKASSEN

Dorthe Kvist har ladet sig inspirere af de danske enge og det smukke forår. Derfor har hun valgt følgende planter til Greenify's første forårskasse:


Bellis
Primula
Forglemmigej
Engelsk Græs*

*Kun i den store altankasse
 

Pleje af din forårskasse

Alle planter i Greenify's abonnement er særligt udvalgt til den travle danske hverdag med omskifteligt vejr og våde klima.
Alle planterne i din forårskasse tåler let udtørring, og alt fra halvskygge til sol, men er generelt glade for fugtig jord og godt med lys. Når en blomst er visnet kan du nippe den af og få endnu flere fine blomster. Forårskassen står smukt som din egen lille grøftekant, lige indtil du får leveret din efterårskasse.

 

Planter der varer længe

Engelsk græs (som du får, hvis du køber den store altankasse) og Primula, er begge stauder, og Bellis er to-årig. Det betyder, at du kan plante dem over i en krukke eller kasse efter, at de er afblomstret. På den måde kan du få glæde af dem til næste år. Du kan evt. bestille en krukke til ekstra planteplads sammen med din ordre. Har du ikke plads til flere planter, kan du evt. snige dig til at grave dem ned i rabatten ved vejen hvor du bor, eller give dem til én der vil tage sig af dem.

Læs mere om Greenify's abonnement og bliv abonnent HER

Greenify København - Lev grønnere, året rundt!
Greenify FACEBOOK
Greenify på INSTAGRAM
 
Vil du ændre indstillinger for modtagelse af disse nyheder?

Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig listen


Se denne email i din browser

Greenify ApS
Sturlasgade 10C
2300 København S.
info@greenify.dk