Copy
🎉 Greenify ønsker dig et rigtigt godt nytår 🎉
Tak for året der gik!

ÅRET DER GIK - SÅ STÆRKT

Året 2016 er gået, og vi ser tilbage på mange fantastiske stunder sammen med jer. 

Vi har løbet ekstra stærkt i 2016, for vi vil gerne nå så meget som muligt. Det har dog været en fornøjelse hver eneste dag og vi har kun mødt smil på vores vej ud til jer! 

Vi glæder os til at levere planter til endnu flere hjem i 2017, så vi kan få nogle smukke altaner at se på rundt omkring i København, på Frederiksberg og i Storkøbenhavn.

JERES FAVORITTER // 2016

Der var ingen tvivl - jeres favorit i 2016 var uden tvivl Monstera Deliciosa.
I var dog også vilde med Violinfignens karakterfyldte blade, Cowboy Kaktussens stikkende arme og Gummitræets rolige ånd. 

I slutningen af januar løfter vi sløret for nogle af de kommende plantetendenser i 2017. Michala guider dig til din næste planteforelskelse - så følg med på Facebook, Instagram og på vores planteblog.
Facebook
Instagram
Plantebloggen
Det skete i 2016

DE NYE LØSNINGER

Vi har brugt året på at gøre det endnu lettere for dig at leve et planterigt liv. Vi har lanceret en række nye pakkeløsninger, som passer til både hjemmet og kontoret. Pakkerne er sammensat af nemme og flotte planter, så du nemt kan tilføre et grønt twist til dit liv. Planter er ikke kun smukke at se på, de er også med til at sikre et bedre indeklima.
 
Læs mere om planter og indeklima her!

HUSK! 

Vi leverer til virksomheder og private i Storkøbenhavn hver onsdag. Ved køb over DKK 950,- er fragten gratis ved levering i København og på Frederiksberg. Ved levering i Storkøbenhavn koster fragten DKK 150,-. Ved køb under DKK 400,- skal varer afhentes på Sturlasgade 8, 2300 København S, onsdag mellem kl. 14-17.

OBS: Greenify holder juleferie fra d. 23. december og leverer igen d. 4. januar!

Greenify ApS
Sturlasgade 8
2300, København S
+45 88 16 42 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Greenify · Sturlasgade 1 · København 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp