Copy
Lav smukke dekorationer med Greenify's nye pakker!
Se dekorationspakkerne 

NYE DEKORATIONSPAKKER

Julen er fyldt med hygge, juleklip og smukke hjemmelavede dekorationer. Det kan dog være svært og tidskrævende at finde grønt til sine juledekorationer - især hvis man bor langt fra skov og grønne områder.
 
Vores helt nye Dekorationspakker indeholder alt det grønne du skal bruge for at lave de smukkeste juleudsmykninger. På den måde får du mere tid til det sjove og hyggelige – nemlig at lave juledekorationer sammen med dem du holder af.


Vælg mellem Basispakken og Luksuspakken, som desuden indeholder bl.a. sukkulenter i lerkrukker, som du også kan nyde efter jul.

Køb din Dekorationspakke her
Vi har udvalgt de smukkeste grønne grene, flot hvid og grøn mos, kogler og en masse andet, så du selv kan blive inspireret. Det eneste du selv skal sørge for er stearinlys.
Dekorationspakkerne er perfekte som adventsgave og kan sagtens deles blandt familiemedlemmer eller venner, så I sammen kan komme i julestemning. Der er rigeligt grønt i vores pakker.
Greenify Julehygge
23. november fra 16-20 på Sturlasgade 8

Vi inviterer til gløgg, pebernødder og masser af inspiration på vores kontor på Islands Brygge. Her kan du få fingre i vores Dekorationspakker, bæredygtige juletræer og flotte kaktusser.

Der vil selvfølgelig være gode tilbud og juleoverraskelser!

Vi glæder os til at se dig!

HUSK! 

Vi leverer til virksomheder og private i Storkøbenhavn hver onsdag. Ved køb over DKK 950,- er fragten gratis ved levering i København og på Frederiksberg. Ved levering i Storkøbenhavn koster fragten DKK 150,-. Ved køb under DKK 400,- skal varer afhentes på Sturlasgade 8, 2300 København S, onsdag mellem kl. 14-17.

Greenify ApS
Sturlasgade 8
2300, København S
+45 88 16 42 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Greenify · Sturlasgade 1 · København 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp