Copy
Hos Greenify elsker vi efteråret!
DET SMUKKE EFTERÅR

Det er for alvor blevet efterår og krydderurtesæsonen er ved at gå på hæld. Det betyder dog ikke, at din altan bør gå i "vinterhi". Der findes mange smukke planter som netop egner sig godt til denne tid på året og som giver dig noget smukt og stemningsfyldt at kigge ud på, når du sidder inde i varmen.

Med Greenify behøver du slet ikke at forlade din gode plads i sofaen under tæppet. Du får dine planter leveret til døren, så du slipper for blæsevejret.

Hvis du bestiller inden tirsdag klokken 12:00, kan vi levere til dig allerede på onsdag.
Vores nye Favoritter

Har du set vores helt nye Favoritkasser?
Vores Lyngkasse emmer af efterårsstemning.

Favoritkasserne er til dig, der har det okay med, at vi vælger og planter årstidens bedste planter for dig. Alle Favoritkasser kan modtages i vores lækre, frostsikre altankasse med vandreservoir.
Vi er vilde med Prydgræs

Græs er ikke bare noget du slår eller sidder på om sommeren. Prydgræs er en smuk plante som vil give din altan karakter og efterårsstemning. Vores Prydgræs skal ikke klippes ned til foråret, men kan derimod stå året rundt - det eneste du skal gøre er at vande. Bliv inspireret på Plantebloggen 

Lige nu kan du læse om, hvordan din altan bliver efterårsklar, samt hvordan du får dine krydderurters smag til at holde hele vinteren!
HUSK! Vi leverer til private i hele Storkøbenhavn, hver onsdag mellem kl. 17-21. Fragten er gratis ved køb over DKK 800,- ved levering i København. Ved køb under DKK 400,- skal varer afhentes på Sturlasgade 8, 2300 København S.
Greenify Urban gardening Copenhagen
Greenify: Den lette vej til et grønt hjem!

Vil du ændre indstillinger for modtagelse af disse nyheder?

Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig listen

Se denne email i din browser

Greenify ApS
Sturlasgade 8
2300 København S.
info@greenify.dk


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Greenify · Sturlasgade 1 · København 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp