Copy
Indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kunt u hier klikken voor de online versie
Ons team is veranderd en dat heeft ons geïnspireerd. Erwin van der Beek, Sensei 4de dan Tendoryu Aikido, is Zwermpartner sinds 1 januari 2016. Aikido gaat over de weg die je bewandelt om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Erwin gaat als leraar Aikido en coach De Zwerm Groep versterken om individuen en teams meesterlijk te laten presteren.

Dat verandering en vernieuwing, naast inspiratie, ook de nodige stress veroorzaakt en prestaties onder druk zet, kunt u lezen in onderstaande artikelen. Daarin geven wij u direct tips en adviezen hoe u daarmee om kunt gaan.

Heeft uw team last van stress? Laat het ons weten. De eerste vier teams die zich melden krijgen een gratis TSI-stresstest plus een advies hoe de stress te verminderen.

Doe dit voor 1 maart via ons formulier

Veel leesplezier.

Namens De Zwerm Groep
Peter Roemeling
Wanneer een stressvolle situatie zich voordoet, zoals soms het geval is bij verandering en vernieuwing, zijn we vaak niet 'onszelf'. Waar komt dat door? En hoe kan Aikido daarbij helpen dit te herkennen?

Geschreven door: Erwin Van der Beek
 
Leren en veranderen. Het zijn twee belangrijke begrippen, allebei met een brede betekenis. Om goed en gemakkelijk te kunnen leren, zijn de belangrijkste ingrediënten: een positief zelfbeeld […]
 
Geschreven door: Willem Biesot
 
Sommige mensen hebben geen moeite met verandering. Ik heb dat wel. Als ik iets goeds heb, dan wil ik dit graag zo houden. Herken je dit?

Geschreven door: Véronique Van Dillen
 
Hoe? De manier is uw eigen gewoonte te veranderen. Niet niets doen uit gewoonte, maar iets anders doen, een nieuwe gewoonte creëren. De gouden tips:

Geschreven door: K00s Van Raalte
 
... en minder burn-out klachten. Vergroot je persoonlijk leiderschap. Neem de regie en zorg voor meer zeggenschap en ontplooiingsmogelijkheden.

Geschreven door: Peter Roemeling
 
De wereld van de nieuwe generatie ontdekkers is er, startups nemen de wereld over. Uw houding tegenover deze wereld bepaalt uw toekomst. Kunt u ook niet wachten?
 

Geschreven door: Hans Herlaar
 
Organizations are often run according to “the superchicken model,” where the value is placed on star employees who outperform others.

What keeps us happy and healthy as we go through life?

Zes luisteroefeningen voor verbetering van individuele en teamprestaties.

Werken en studeren maakt niet gelukkig, dansen en vrijen wel.

Eigen ontwikkeling ambtenaren essentieel.
 
Share
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 De ZwermGroep, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp