Copy
Deze mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie.

 

Is uw auto winterklaar?

Een belangrijke vraag. Wij willen namelijk dat onze klanten veilig en vertrouwd tijdens de wintermaanden op weg gaan. Wij bieden u daarom een GRATS winterinspectie aan op zaterdag 14 november a.s. Verder informeren wij u over de nieuwste Ford S-Max die nu bij ons in de showroom aanwezig is. Tot slot aandacht voor onze Ford bedrijfswagens. Al 50 jaar toonaangevend en daarom jubileum voordeel tot wel € 4.000,-.

Voor persoonlijk advies bent u van harte welkom.
Jan en Annelies Rodenburg.
Gratis winterinspectie

Gratis winterinspectie op 14 november

Op zaterdag 14 november a.s. bieden wij een GRATIS winterinspectie aan waarbij wij uw auto controleren op een aantal belangrijke onderdelen. Handig om deze dag ook gelijk uw winterbanden te wisselen. Ook dit doen wij gratis voor u. Zo is uw auto direct winterklaar! Het enige wat u hoeft te doen is vóór 11 november a.s. een afspraak maken. 

Nieuwste Ford S-Max

De nieuwste Ford S-Max

Het gezinsleven is aanpoten. Een kinderfeestje, snel uit school naar de training. Toch lekker dat de auto voorzien is van 5 tot 7 zitplaatsen en zich moeiteloos meebeweegt in de snelheid van het gezin. Geen 5e wiel aan de wagen, maar een teamspeler die altijd voor u klaar staat. Met een veilige en stevige grip op de weg dankzij het All-Wheel Drive systeem (optioneel). Ook een proefrit maken?

Gouden formule

Gouden formule voor elke onderneming

De Ford Transit is al 50 jaar toonaangevend en de onmisbare kracht voor elk bedrijf. Een brede range aan modellen: van de compacte Courier tot de ruime Transit. Solide, vertrouwd en onderscheidend. Eersteklas bedrijfswagens, geschikt voor het echt zware werk, uitgerust met krachtige, zuinige motoren en voorzien van de laatste technologieën. Ontvang extra jubileum voordeel tot € 4.000,-. Nu ook 0% rente op uw financiering. 

Weg en Land 4  |  2661DB Bergschenhoek  |  t 010-5212308 |  info@ford-vandijkschouten.nl 

Stuur deze nieuwsbrief door | Volg ons op Facebook | Volg ons op Google+

Uitschrijven | Gegevens bijwerken