Copy
Butlletí electrònic de Mas Albornà. Agost 2016
Obriu el butlletí al vostre navegador
UN ESTIU DE CALENDARI
Des de principis de juliol estem treballant a tota màquina per preparar el Calendari Social de Mas Albornà 2017.
Aquest any, el nostre calendari compleix 10 anys i això vol dir que ens fem grans i aprofitat aquest fet, hem volgut fer un calendari en companyia de la gent gran. Amb ells compartim moltes coses com ara l'experiència, la vitalitat i les ganes de fer coses i gràcies al suport de la Residència Inglada Via (la qual també es troba de celebració del seu centenari) donem impuls al calendari social 2017.Així, l’eix conductor de les fotografies del calendari és la vitalitat de la gent gran.
El calendari 2017 presentarà al llarg de les 12 fotografies persones grans amb actitud positiva i activa juntament amb les persones de Mas Albornà. Com cada any, en aquesta edició també comptem amb cares conegudes que ens ajuden a fer visible la nostra tasca. Algunes d'elles són el perruquer i estilista Lluís Llongueras, l’economista i professor universitari Arcadi Oliveres, el divulgador científic Eduard Punset o el reconegut cantautor Pere Tàpies juntament amb d’altres cares anònimes però no per això menys vitals, com un grup de dones bastoneres, una trapezista o un equip de natació sincronitzada.

Les fotografies d’aquesta edició les realitza el fotògraf vilafranquí Miquel Rota, mentre que el disseny és a càrrec de Bildi Grafiks.
Com cada any el Calendari serà distribuit de manera gratuïta pels voltants de Nadal. 


Més sobre el calendari social
TAMBÉ FEM FESTA MAJOR
Com cada any, Mas Albornà vol ser un agent actiu del territori i per això col·labora directament en les festes majors de la comarca amb patrocinis o bé indirectament a través de les feines que fem com la neteja viària, la jardineria, etc. Enguany a Vilafranca hem confeccionat els domassos que guarneixen els balcons al nostre Atelier de confecció i serigrafia.
PRESENTS A L'APARADOR DINCAT
Mas Albornà ja és present a l’aparador DINCAT-PLENA INCLUSIÓ, un portal que permet accedir als productes i serveis que ofereixen els diferents Centres Especials de Treball de Catalunya, és a dir, centres on s’hi dóna feina a persones amb discapacitat. És un espai per a empreses i institucions per a fer compres responsables. 
Visiteu el nostre perfil.
FINALITZA EL CURS D'ANGLÈS
Amb el lliurament dels diplomes de participació als alumnes assistents, s'ha posat punt i final al curs d’anglès organitzat per l’acadèmia vilafranquina St Paul’s English.
Des de fa anys, aquesta escola d’anglès ofereix de manera gratuïta a les persones de Mas Albornà que ho desitgin la possibilitat d’aprendre aquesta llengua durant l’estiu. 
TANCAT PER VACANCES
Durant el mes d'agost el centre ocupacional de Mas Albornà ha estat tancat per vacances, unes setmanes que s'han aprofitat per fer-hi tasques de manteniment mentre els seus usuaris han gaudit de dies de descans, oci i vacances. El dia 5 de setembre es reprendrà l'activitat normal del centre amb les energies renovades i amb ganes d'iniciar un nou curs.
El servei de Llar-Residència de Mas Albornà
Descobriu en només 2 minuts el servei de la la Llar-Residència de Mas Albornà i els seus 54 usuaris. 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Vimeo
Vimeo
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Fundació Privada Mas Albornà., tots els drets reservats.