Copy
Butlletí electrònic de Mas Albornà. Febrer 2017
Obriu el butlletí al vostre navegador
LA BUGADERIA JA ESTÀ OFICIALMENT INAUGURADA
A l’acte hi han assistit vora 150 persones representants del teixit polític, social i econòmic del territori.

El divendres dia 24 de febrer, a les 11,30h, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va inaugurar oficialment el nou equipament de La bugaderia, ubicat al polígon de Sant Pere Molanta. El cap del Govern ha estat acompanyat de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, M. Àngel Escobar, i d’altres autoritats polítiques del territori.

L’acte es va iniciar amb la intervenció del president de la Fundació Mas Albornà, Martí Solé. Es van projectar alguns vídeos realitzats per la productora de Mas Albornà per aportar imatges i testimonis al valor del projecte social que representa La Bugaderia i la tasca de Mas Albornà. Acte seguit, van intervenir els gerents de la Fundació i de la Cooperativa Social Penedès, Xavier Cartanyà i Joan Lluís Climent, els quals van fer l’explicació tècnica del projecte. Aquest preveu la creació de fins a una quinzena de llocs de treball en el futur ja que ha estat pensada per a créixer. 
Posteriorment, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, va ressaltar la ubicació clau d’Olèrdola com a municipi bressol d’iniciatives com la de la Bugaderia. El president Puigdemont va cloure l’acte institucional amb el seu parlament, en el qual va destacar com el compromís social de les empreses és avui, a diferència de fa un temps, un clar valor afegit (un “a més a més”) i serà una tendència en les activitats empresarials i econòmiques del futur.
Per finalitzar, es va realitzar un original acte simbòlic d’inauguració consistent en la signatura, per part del President Puigdemont i de l’Alcalde d’Olèrdola, d’un tovalló (un dels elements que es renten cada dia a La bugaderia), fent així una picada d’ull a la coneguda contractació de Messi fent servir el mateix mètode. La visita a les instal·lacions, la signatura del llibre d’honor, una fotografia de grup i un brindis van posar punt i final a l'acte.
 
SOCIAL WEEK, GRÀCIES!
 
Per segon any, Mas Albornà ha rebut la visita dels voluntaris de "La Caixa" dins el marc de la Social Week, una setmana dedicada la responsabilitat social coorporativa. Diferents voluntaris han compartit amb nosaltres una jornada per tal de descobrir-nos mútuament. El David, per exemple, va compartir amb nosaltres una tarda esportiva mentre que d’altres companys van viure de primera mà els nostres processos productius o ens van ajudar amb l’elaboració de manualitats dintre del centre ocupacional.
VISITA DEL CONSELL COMARCAL DEL BERGUEDÀ

Una representació dels professionals del Consell Comarcal del Berguedà  ens han visitat recentment  per a veure de primera mà com treballem per a la inserció laboral de persones amb trastorn mental i discapacitat i tenir l'oportunitat d'intercanviar punts de vista amb nosaltres sobre el model d'inserció.
Per això han visitat el servei de neteja viària a Vilafranca del Penedès (gestionat per Mas Albornà), un dels nostres enclavaments laborals a Affinity Petcare i el nou servei de La Bugaderia.  
 
NOUS TALLERS FETS PER VOLUNTARIS: CATALÀ I CONTES
 
El Servei de Voluntariat de Mas Albornà ha iniciat un nou taller de la mà d'una de les nostres voluntàries: el taller de creació de contes. Un cop per setmana tots els usuaris de la fundació que ho desitgin gaudeixen d'aquesta activitat creativa i divertida on deixen volar la seva imaginació en la creació i la il·lustració de contes. 
També s'han reprès les sessions del Taller de Català, el qual pretén apropar la llengua i el seu seu bon ús a totes les persones de Mas Albornà interessades en mantenir un bon nivell de català.
PODA I NOUS CLIENTS
 
Les darreres setmanes, des del nostre servei de jardineria estem treballant ben intensament en fer la poda a diferents municipis i empreses de la comarca així com hem iniciat noves feines. 
En aquest sentit, ja hem finalitzat la poda a Sant Sadurní d'Anoia (la qual ha estat realitzada en els darrers dos mesos), a Sant Pere de Riudebitlles, el Pla del Penedès i properament començarem la del Polígon del Foix. A més a més, hem començat les intervencions de manteniment dels espais verds de l'empresa Silvalac.
 
La Bugaderia: roba neta, compromís social
Descobreix com és el nou servei de La Bugaderia 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Vimeo
Vimeo
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 Fundació Privada Mas Albornà., tots els drets reservats.