Copy
Butlletí electrònic de Mas Albornà. Març 2017
Obriu el butlletí al vostre navegador
A VILAFRANCA, CONTINUEM FENT NET

Mas Albornà renova el contracte de gestió de la neteja viària per als propers 4 anys, després d’haver guanyat el concurs
 
Mas Albornà ha signat el contracte a través del qual serà l’encarregada de netejar i mantenir nets els carrers i places de la capital de l’Alt Penedès els propers 4 anys (dos anys prorrogables a dos més), després d’haver guanyat el concurs d'adjudicació. Es dóna la circumstància que Mas Albornà ha estat l’empresa gestora d’aquest servei des de que el 2010 va guanyar-lo per primera vegada.
En quant al servei, se li han incorporat millores de caire tècnic per a fer-lo més eficient, especialment vinculades a l’adquisició d’una nova escombradora amb una major amplitud en l’escombrada i superior capacitat, una nova fregadora i 3 nous bufadors elèctrics.
D’aquesta manera, la brigada es configura amb una plantilla de 36
professionals, 7 escombradores (2 de nova adquisició), 5 vehicles elèctrics, 2 furgonetes de suport, 4 aspiradores elèctriques, 3 nous bufadors elèctrics i un  camió per aiguabatre. Les tasques en el servei de neteja passen per la neteja dels carrers, places i zones públiques, la recollida d'andròmines al voltant dels contenidors o la neteja de bancs, entre d’altres durant els 365 dies de l’any i fent suport en actes i esdeveniments especials que requereixin intervencions específiques.
El consistori de la capital penedesenca, doncs, continua fent confiança al servei de neteja viària de Mas Albornà, tal com ho fan una quinzena més d’ajuntaments i empreses  de la comarca, un servei amb més de 10 anys de trajectòria que dóna feina a més d’una seixantena de persones, consolidant-lo com a referent el en binomi qualitat i responsabilitat social.
 
VISITA A LA POLICIA LOCAL
 
Un grup d’usuaris del nostre centre ocupacional ha visitat la comissaria de policia de Vilafranca del Penedès. Durant un matí han vist les instal·lacions i conegut de primera mà quina es la funció de la Policia Local i quines tasques realitzen en el seu dia a dia de la mà d'un dels seus agents.
 
TALLERS A LA FESTA MUSICAL
 
Per segon any consecutiu, el centre ocupacional participa a la celebració de l’Escola Municipal de Música M Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès, oferint un taller de manualitats consistent en l'elaboració i decoració d'una pinça per a sostenir les partitures.
 
JORNADA AMB L'IE JACINT VERDAGUER
 
Els alumnes de tercer d'ESO de l’IE Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia han compartit per segon any un matí d’activitats amb nosaltres. Els mateixos alumnes han preparat diferents tallers per als nostres usuaris de caire lúdic i participatiu, emmarcat en un projecte de voluntariat i participació que es treballa a l'escola. 
 
INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES ALS ENCLAVAMENTS
 
Mas Albornà ha promogut una trobada d’intercanvi d’experiències entre dos dels nostres enclavaments laborals, per tal que els seus respectius responsables poguessin conversar, conèixer-se, intercanviar punts de vista i aprendre models de gestió i organització del treball. L'èxit de la iniciativa fa pensar en repetir-la. 
MOLTA MERDA!
 
Acabem d'iniciar el nostre taller de teatre, amb una desena de participants, tots ells treballadors o usuaris de Mas Albornà. De la mà de voluntaris de Mas Albornà,  un cop per setmana, aquest grup aprèn les tècniques i conceptes bàsics del món de la interpretació. El repte és aconseguir fer alguna interpretació ben aviat
 
FEM SAFAREIG A TORRELAVIT
 
Mas Albornà ofereix des d'aquest mes una visita guiada als safareigs públics de Torrelavit com a nova proposta dintre de les activitats del Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit . Es tracta d'un espai gestionat per treballadors de la fundació, els quals s’encarreguen tant de l’atenció al visitant com de les visites i l’equipament.
 
Servei de neteja viària i industrial
El servei de neteja viària i industrial de Mas Albornà té més de 10 anys d’experiència i compta amb 60 professionals 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Vimeo
Vimeo
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 Fundació Privada Mas Albornà., tots els drets reservats.