Copy
Butlletí electrònic de Mas Albornà. Gener 2017
Obriu el butlletí al vostre navegador
Centre d'Interpretació de l'Aigua de Torrelavit
TRES MESOS DE GESTIÓ DEL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE L'AIGUA DE TORRELAVIT
 
Aquesta setmana es compleixen 3 mesos de l’obertura del Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit, el qual és gestionat per Mas Albornà. Es tracta d’un important repte per a nosaltres i després dels “100 primers dies de gràcia” les valoracions són molt positives.

El Centre d’interpretació és un espai creat i impulsat per l’Ajuntament de Torrelavit que  narra l’estreta relació entre el Riudebitlles, amb els seus afluents, i la història i el paisatge de Torrelavit. 
Mas Albornà, a través de la feina de tres professionals s’encarrega de la gestió de l’equipament (atenció al visitant, gestió de la botiga i dels espais i les visites guiades) tot aportant una vàlua i un component social al projecte.

En aquest 3 mesos d’activitat hem rebut gairebé un miler de visitants que han volgut gaudir de l’experiència.  A més a més des del mes de gener s’ofereixen visites guiades als grups que ho sol·licitin i properament s’oferiran paquets turístics amb visites combinades amb la vinculació dels comerços del territori que milloraran l’experiència del visitant a Torrelavit.

El centre roman obert els dissabtes, diumenges i festius de 10.30 h a 14.30 h. Per a més informació 635 55 32 95 / turisme.aigua@torrelavit.cat
Taller de Català
TALLER DE CATALÀ
 
A primers de febrer, des del nostre servei de voluntariat, reprendrem un any més l’activitat de català, dirigit a totes les persones de Mas Albornà que estiguin interessades.
Aquesta activitat ja fa uns anys que la realitzem a causa de l’interès que genera entre els nostres usuaris i treballadors. El taller pretén millorar els coneixements de la llengua catalana, a través de dinàmiques, exercicis i lectures per un correcte ús del català.
Aquesta i altres activitats que realitzem són possibles gràcies a la tasca dels nostres voluntaris.
BOSSES PER ELS CAPGROSSOS DE MOJA

L'Atelier de confecció i serigrafia de Mas Albornà ha realitzat un encàrrec per als Capgrossos de Moja. S'han dissenyat 15 bosses les quals posteriorment s'han confeccionat i serigrafiat a mà. Aquestes bosses serviran per a traslladar els capgrossos als diferents actes, espectacles, festes majors i activitats de manera més còmoda.
L'Atelier és una combinació perfecta que aporta als nostres clients la tranquil·litat de comptar amb un sol proveïdor per a tots els processos del seu projecte.
ES CONSTITUEIX EL NOU COMITÈ D'EMPRESA DE MAS ALBORNÀ

El passat 28 de desembre van tenir lloc les eleccions sindicals a Mas Albornà, a través de les quals van resultar escollits els representants que recentment han formalitzat el nou comitè d’empresa fins l'any 2020.
Aquest comitè consta de 9 persones, 8 membre d’UGT i un de CCOO, les quals vetllaran pel benestar dels treballadors/es en matèria laboral i de seguretat i salut. Els membres del comitè provenen dels diferents serveis i àrees de la nostra organització.
 
PRESENTACIÓ DEL CALENDARI SOCIAL AMB LA CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, NEUS MUNTÉ

El calendari social de Mas Albornà va ser presentat amb la presència de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté en el marc de l’acte de cloenda de la celebració de centenari de la residència Inglada Via.
La presentació va consistir en la projecció del vídeo del making of (realitzat per La Productora audiovisual de Mas Albornà) així com l’explicació del projecte que hi ha al darrere. 
TALLER DE EQUINOTERÀPIA  AL CENTRE OCUPACIONAL

El centre ocupacional de Mas Albornà torna a fer l’activitat d’equinoteràpia amb la col·laboració de l’hípica penedesenca Maset dels Cavalls. Des de fa unes setmanes, un grup del nostre centre de dia realitzen aquesta activitat en un entorn únic i immillorable.
Aquesta és una activitat que des de Mas Alborrnà realitzem conjuntament amb els membres de Maset dels Cavalls des de fa uns anys. El desenvolupament de les capacitats motrius i la relaxació de la persona són dos dels aspectes claus que es treballen en les diferents sessions.
 
FORMACIÓ DE CÀRRECS INTERMEDIS 
 
Ha tingut lloc una formació dirigida als càrrecs intermedis de Mas Albornà sobre la gestió del canvi i la seva implementació a la direcció estratègica amb la finalitat de construir plegats el nou pla estratègic de Mas Albornà.
Cada any es realitzen diferents formacions adreçades als caps de servei i comandaments de la nostra organització, per formar-los, cohesionar el grup i trobar espais per compartir. 
Un total de 15 persones es van donar cita per conviure una jornada formativa i de treball. La formació va ser realitzada per una consultora externa de formació, EA CRECER.
 
L'altre Lipdub d'Inglada Via (el making of)
Els darrers treballs de La Productora.
Realització del "making of" del vídeo musical per a Inglada Via.


 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Vimeo
Vimeo
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 Fundació Privada Mas Albornà., tots els drets reservats.