Copy
Butlletí electrònic de Mas Albornà.  Nadal 2016
Obriu el butlletí al vostre navegador

 
ENS FEM GRANS
El desè calendari social de Mas Albornà té com a tema la gent gran activa i s’ha fet amb la col·laboració de la residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès.
El calendari presenta una combinació de persones grans anònimes i conegudes juntament amb persones de la fundació. S’han fet 12 fotografies amb persones d’arreu de Catalunya fent activitats que demostren que es mouen, que tenen iniciativa i vitalitat, trencant així estereotips i etiquetes. Com cada any, el calendari ha comptat amb col·laboració desinteressada de professionals (en aquesta ocasió han estat Miquel Rota - fotografia-  i Bidli Gràfik -disseny) i s'ha finançat gràcies als patrocinadors. Aquest divendres 16 s'encarta gratuïtament amb el setmanari El 3 de vuit i dissabte dia 17, ho farà amb el Punt Avui.
VEREMA SINGULAR: EL VI SOLIDARI

Caves Nadal i la Mas Albornà promouen un projecte solidari impulsat conjuntament: el projecte Verema Singular. Junts fem camí és un vi vinculat a la Fundació Mas Albornà.
Gràcies a l’import destinat per cada Nadal 1510 Verema Tardana (2€ per ampolla venuda durant el 2017) es finança un projecte social consistent en la renovació del mobiliari (sofàs, prestatgeries, taules…) de la llar-residència de Mas Albornà, un servei que dóna habitatge a 54 persones de la fundació. A més, el vi ha comptat amb el treball de deu treballadors de Mas Albornà els quals han veremat una vinya de Macabeu que es destina exclusivament a l’elaboració del vi dolç Nadal 1510 al qual s’hi ha vinculat el projecte social. Tots aquets ingredients fan del vi Nadal 1510 Verema Tardana el vi de Mas Albornà.
FLASHMOB SOLIDÀRIA
 
Mas Albornà té una cita amb La Marató de TV3 el proper dissabte 17 de desembre, a les 18h,  ja que participa en la FLASHMOB solidària per a recaptar diners. La flashmob és oberta a totes les persones que ho vulguin, ja que s’entén com una activitat inclusiva, buscant el major nombre de persones participants. La convocatòria la fa el grup Activa’t, Tu Pots! dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col•laboració de l’Associació Temps de Dansa de Vilobí, que ha realitzat la coreografia, i de la Fundació Mas Albornà i la Fundació l’Espiga.
TROBADA AL CENTRE DE DIA D'INGLADA VIA
 
Un grup d’usuaris del centre ocupacional de Mas Albornà en procés d’envelliment varen visitar el centre de dia de la residència Inglada Via de Vilafranca. La visita va consistir en la realització d’un taller de memòria on els usuaris intercanviaven records de la fira del gall de l’any passat.
Aquesta va ser la primera experiència compartida entre les dues entitats. La idea a partir d’ara és establir un calendari d’activitats conjuntes per anar desenvolupant les diferents habilitats col•lectives i enfortir els diferents lligams de relació.
Calendari Mas Albornà 2017 Ens Fem Grans (el making of)
Vídeo del making of del Calendari Social 2017 Mas Albornà. 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Vimeo
Vimeo
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Mas Albornà, tots els drets reservats.