Copy
e-Butlletí de Mas Albornà. Juliol 2016
Obriu el butlletí al vostre navegador
Visita de la consellera a Mas Albornà
LA CONSELLERA BASSA ENS VISITA

El 4 de juliol Mas Albornà rep la visita de la nova Consellera del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat Catalunya, Dolors Bassa. La trobada ha estat organitzada per tal que la nova titular del departament conegui de primera mà la nostra organització.
L’acte també ha comptat amb la participació de l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, el secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament, Francesc Iglesies i Ramon Zaballa, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el presidenVisita Consellerat de la Fundació Mas Albornà, Martí Solé i l’equip directiu de l’organització.
S'ha mantingut una xerrada tècnica amb l’equip directiu, el qual li ha exposat la situació de Mas Albornà. Posteriorment, la consellera ha aprofitat per signar el nostre llibre d’honor i ha finalitzat l’estada amb una visita a les instal·lacions del centre ocupacional.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament aquesta visita ja que considerem que és molt important la bona entesa i la comunicació amb els organismes públics.
Participants al taller de competències
TALLER DE COMPETÈNCIES
 
El “Taller de competències” és un projecte impulsat i promogut per l'Àrea d'atenció a la persona de Mas Albornà dirigit a facilitar la integració laboral del nostre col·lectiu.
El taller es compon de diferents sessions molt pràctiques en les quals s’ajuda aquests futurs treballadors a adquirir i ampliar les seves habilitats professionals.

MÉS INFO
“UN ANY A VILAFRANCA"
 
Amb motiu del fet que fa un any del trasllat de la fundació al centre de la capital penedesenca, Penedès TV ha realitzat un reportatge on fa el seguiment del dia a dia de la fundació durant tota una jornada i mostra què ha suposat aquest canvi tant per als usuaris  com per als treballadors de la fundació.
 
 SORTIDA AL DELTA DE L'EBRE

Durant tot l'any, des de la nostra llar-residència s'organitzen sortides i activitats de lleure per tal que les persones que viuen amb nosaltres gaudeixin del seu temps lliure i les vacances. Recentment, un grup d'usuaris ha fet una escapada al Delta de l’Ebre. 

MÉS SOBRE LA SORTIDA
Calendari social
FOTOS DEL CALENDARI 2017

Aquest mes de juliol s'han iniciat les sessions de fotos que posaran imatge al calendari social Mas Albornà 2017. Aquest any el tema central és la vitalitat de les persones grans i es fa amb la col·laboració de la Residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès i la nostra gent.
 
El calendari social de Mas Albornà: 12 mesos en positiu!
Vídeo del calendari social de Mas Albornà: un resum de la seva història 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Vimeo
Vimeo
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016, tots els drets reservats.
Aquesta informació s'envia a subscriptors, clients, contactes i persones interessades en les novetats de Mas Albornà.

Fundació Privada Mas Albornà. Plaça de la Verema, 1. Vilafranca del Penedès, Barcelona 08720 Spain
902 19 11 04 - comunicacio@masalborna.org
www.masalborna.org

Actualitzeu aquí les vostres dades - Doneu-vos de baixa