Copy
Beste relatie,
 
2015 was voor AI&M een druk en bewogen jaar. Het jaar begon met de verhuizing van het majestueuze badhuis naar het oud-industriële gebouw aan de Nieuwe Prinsengracht waar ooit een brood- en meelfabriek gevestigd was. Tegen het jaareinde kwam de spreekwoordelijke kers op de taart: de opleiding ‘Managing Information & Sustainable Change’ (MISC), die we samen met de Radboud Universiteit organiseren, heeft van de NVAO de erkenning gekregen als Master of Science (M.Sc.) opleiding. De MISC vervangt EMIM, Executive Master in Information Management. We zijn er trots op!
 
Om dit heuglijke feit te vieren, nodig ik u graag uit op onze laat-nieuwjaarsreceptie op
donderdag 28 januari (16.30u – 19.00u). Deze bijeenkomst in ons pand is ook de opening van een tentoonstelling met werk van kunstenaar Geert Mul; zijn kunst staat geheel in het teken van Big Data, een onderwerp dat ook informatieprofessionals niet onberoerd laat.

Voor wie de receptie en toelichting van Geert om 17.30u wil bijwonen: wel graag even vooraf aanmelden via info@ienm.nl!
 
2016 belooft voorts een uitstekend jaar te worden waar de bestaande programma’s worden aangevuld met enkele aantrekkelijke nieuwe initiatieven:
  • Het werkatelier ‘Overtuigend veranderen’, een uitdagend programma voor wie zijn persoonlijke overtuigingskracht wil versterken en inzetten als instrument voor organisatieverandering; dit doen we aan de hand van een bijzonder aansprekende groep inleiders van naam en faam (startdatum: 1 maart 2016).
  • Het programma ‘Filosofie voor professionals in het informatietijdperk’ waar de bekende hoogleraar Marc Van Den Bossche van de Vrije Universiteit Brussel ons begeleidt in de vertaling van moderne filosofen naar verfrissende inzichten in ons werk als (informatie)professional (startdatum: 14 maart 2016).
  • Het toegepast onderzoeksprogramma ‘AI&M Research Fellows’ waar we als ‘reflective practitioners’ onze nieuwsgierigheid naar de effecten van de informatiesamenleving omzetten in publicaties die er echt toe doen (startdatum: 15  februari 2016)
Ik nodig u graag uit kennis te nemen van deze nieuwe en van alle bestaande initiatieven via www.ienm.nl
 
AI&M zou zich nooit zo voortvarend hebben kunnen ontwikkelen als we niet de steun hadden van velen: in de eerste plaats alle deelnemers aan onze programma’s die de vele docenten scherp houden, uiteraard het netwerk van docenten dat samen zorgt voor inspirerende programma’s, maar verder iedereen die zich betrokken voelt bij het avontuur dat AI&M nog steeds is.
 
Taking learners seriously’, ons motto, staat voor samen leren op hoog academisch niveau maar met een uiterst scherp oog voor relevantie voor organisaties anno nu; gebaseerd op 30 jaar ervaring in executive onderwijs, maar met dat tikkeltje (sommigen zeggen: die tik) eigenwijsheid die AI&M kenmerkt.
 
Ik wens u een zinrijk 2016 toe, waarin we elkaar meer dan ooit mogen inspireren!
 
 
Prof. Rik Maes,
mede namens alle collega’s van AI&M
Copyright © 2016 Academy for Information & Management, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp