Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Extra nieuwsbrief maart 2015

Stem nu op de penningmeester van het jaar 2015!

 

SGHA doet mee met de verkiezing van de penningmeester van het jaar. Omdat onze penningmeester, Niels Kuil,  dat verdient en omdat we er € 2.500 mee kunnen verdienen voor onze club. Hebben wij jullie hulp hard nodig en stem daarom op Niels Kuil! http://www.penningmeestervanhetjaar.nl/stem/.

Vanaf 30 maart is stemmen mogelijk, tot 26 april. OM KANS TE MAKEN OM TE WINNEN ZIJN ALLE STEMMEN NODIG! Dus motiveer ook buren, familie en vrienden!

Onze penningmeester, Niels Kuil, is al vanaf het jaar 2000 (dus al 15 jaar) verantwoordelijk voor de financiën van de club. In 2000 was dit nog ‘de technische commissie Polo HZPC’, later is hieruit SGHA ontstaan. Het oprichten van de startgemeenschap was ook financieel gezien een groot project.

Met Niels heeft SGHA de financiën goed onder controle en dat is met de huidige ambities van SGHA van groot belang

Eindfeest 't Houtje

Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld organiseert SGHA een spetterend eindfeest op 26 april in ’t Houtje. De aanvangstijd staat nu alleen op 18.00 uur! Wij hebben er allemaal zin in en we hopen op een gezellige avond met alle leden van SGHA!

Clubhelden Algemeen Dagblad, Roland Boomsma

In de tussenstand staat Roland tweede en derde! Dit is natuurlijk super om te zien maar we willen Roland graag op de eerste plaats en daar hebben wij jullie hard bij nodig! Stemmen voor deze actie kan nog tot 26 april. Dus heb je nog niet gestemd? Stem dan op onze clubheld Roland Boomsma!

Voor meer informatie en om te stemmen kijk op www.ad.nl/clubheld. 
 


 


 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2015 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp