Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief September 2015

Voorwoord
 

Beste SGHA'ers,

Het seizoen 2015-2016 is gestart en wij hebben er heel veel zin in.
Met veel teams op een hoger niveau , een aantal nieuwe trainers en begeleiders is het natuurlijk spannend hoe wij dit seizoen gaan presteren.

Maar bovenal is het van belang dat wij met z'n allen heel veel plezier hebben binnen/met onze gezamenlijke hobby: waterpolo !

Het afgelopen jaar was bijzonder succesvol en dat zullen wij dit jaar normaal gesproken niet herhalen, maar wij hopen dat alle teams naar behoren presteren.

De damesteams 1 t/m 4 spelen aaneengesloten onder elkaar qua niveau en dat geldt ook voor heren 1 t/m 4. Heren 5 speelt op een voor hen passend niveau en wij hebben een meisjes Eredivisieteam (B).
Daarnaast verzorgen wij namens Regio Noord het  jongensteam Topsport Noord (B). Ook bij de jeugdteams zijn wij in alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd en daarmee zijn wij de grootste en hoogst spelende waterpolovereniging van het Noorden.

Dit alles brengt met zich mee dat wij op alle fronten vol aan de bak moeten en met name op het financiële vlak.. Om te kunnen groeien , moet er geld beschikbaar komen en omdat wij de contributies niet onredelijk willen laten stijgen, zal er geld van buitenaf moeten komen.

Denk hierbij aan sponsoring, subsidies en acties. Graag met z'n allen de schouders eronder!

In het kader van de topsportontwikkeling hopen wij dat onze waterpoloschool Next Level  blijft groeien, want meer en gericht trainen loont!

De kick-off vindt plaats tijdens ons Sportstadtoernooi op zaterdag 19 september (zie verderop in de nieuwsbrief) en de komende weken worden er al volop toernooien en oefenwedstrijden gespeeld.

Wij wensen iedereen daarbij heel veel succes!

Namens het bestuur,

Herjan Reuten, voorzitter 

Sponsorkliks

Vorig seizoen heeft SGHA sponsorkliks geïntroduceerd op de site. De sponsorkliks hebben een leuk bedrag opgebracht en daarom is het belangrijk dat we dit nog meer gaan doen zodat de club hier nog meer van kan profiteren! Makkelijker kun je SGHA niet sponsoren.
Op de site staat links bovenin de link naar de sites waar je misschien wel iets wilt bestellen. Als je via deze links dan naar de juiste site gaat waar iets besteld moet worden dan krijgt SGHA een gedeelte van het bedrag wat er is besteld.

      “SponsorKliks,
 

Sponsoren op Facebook

Ook onze sponsoren zijn actief op facebook. Deze zouden het leuk vinden als de leden van SGHA de facebooksites en de berichtjes van onze sponsoren ook leuk zouden vinden. Zij zetten zo nu en dan ook berichten voor ons op facebook en het is natuurlijk leuk om te weten wat er gebeurd bij onze sponsors!

                                                       Afbeeldingsresultaat voor facebook
 


 

Sportstad toernooi

As. zaterdag 19 september vindt ons mooie sportstad toernooi weer plaats! Hier is de club nog op zoek naar vrijwilligers die deze dag mee zouden willen helpen. Wil je graag helpen deze dag? Meld je dan snel aan bij Herjan Reuten!
Verder zal er op deze dag een verloting plaatsvinden, hiervoor is de club nog op zoek naar leuke prijsjes voor in de verloting. Heb jij nog iets leuks wat je wilt geven voor de verloting?
Deze kunnen worden gegeven aan Herjan Reuten.
 

Website SGHA

De website is een tijdje geleden vernieuwd, maar de site kan altijd verbeterd worden. Heb je leuke ideeën of tips voor een nog betere site? Stuur ze dan naar Nieske Bilijam!
 

De SGHA sjaal voor op de tribune!

Voor de supporters zijn er nu de SGHA sjaals! Deze geweldige sjaals zijn te bestellen via stiennenfliercup@gmail.com voor maar €14,50!

asienmanefterSGHAasienmanefterSGHAasienmanefterSGHA
 

Heren- en damesselectie naar Hamburg

Op vrijdagavond 28 augustus werd er door een groot deel van de dames- en herenselectie afgereisd naar Hamburg. Hamburg bezit over een mooi buitencomplex met twee 50 meter baden. Nadat de slaapplekken waren gecreëerd was het dan ook tijd voor de eerste training. De lampen moesten op een gegeven moment aan en ondanks dat de temperatuur behoorlijk gezakt was, is er hard getraind. De volgende ochtend mochten de dames aanvangen tegen het Franse damesteam om daar met ruime cijfers van te winnen. De heren volgden in een wedstrijd tegen het team uit Hamburg. De andere tegenstander voor de heren was KVIK, een team uit Denemarken en voor de dames het team uit Hamburg. Tussen de wedstrijden door kon lekker uitgerust worden in het zonnetje. Het weekend is o.a. gebruikt om beter op elkaar ingespeeld te raken, systemen te oefenen en voor de nieuwe trainers om beter bekend met de teams te raken. Na twee wedstrijden voor elk team is er nog door beide selecties getraind om daarna de buiken te vullen bij de georganiseerde BBQ. Op zondag volgden voor zowel de heren als de dames nog twee wedstrijden om vervolgens met een voldaan gevoel terug te reizen naar Nederland. Het was een leerzaam, sportief en gezellig weekend


Damesselectie in Hamburg
 

Dames 2/3, heren 2/3 en O17 naar toernooi


De damesteams 2 en 3, de herenteams 2 en 3 en jeugdteam onder de 17 jaar zijn afgelopen weekend naar het Trivia toernooi in Groningen geweest. Hier speelden de teams verschillende wedstrijden tegen teams die ze volgend seizoen ook tegen gaan komen in de competitie. De teams hebben goed gespeeld op dit voorbereidingstoernooi voor komend seizoen! Heren 2 is 5e geworden in de poule, heren 3 4e, dames 2 4e, dames 3 3e  en het jeugdteam onder de 17 jaar is 6e geworden.

Klikken voor opties
 

Heren 4/5 naar Wuppertal!

De waterpolodelegatie van heren 4 en 5 ging afgelopen weekend van 28,29 en 30 augustus voor de 2e keer naar het toernooi Wuppertal. Dit jaarlijks terugkerend ritueel is het voor veel spelers het hoogtepunt van het seizoen waar het hele jaar naar toe wordt gewerkt.

De afgelopen jaren werd er o.a. gespeeld te Buxtehude , Steinfurt, Erkenschwick en dit jaar dus Wuppertal. Er wordt voor een toernooi in Duitsland gekozen vanwege de vele culturele en culinaire mogelijkheden en het team verbleef zoals het hoort in een hotel van allure.

Heren 4/5 is op dit toernooi achtste geworden.

 


 
 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2015 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp