Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsflash September 2015

De papieren startkaarten verdwijnen: pasfoto's in Sportlink!
 

Met ingang van dit seizoen worden de startkaarten gedigitaliseerd. Startkaarten worden gecontroleerd via Sportlink. Dat betekent dat alle pasfoto’s van alle spelers in Sportlink moeten komen te staan, voordat de eerste wedstrijden worden  gespeeld.

 De foto’s van de jeugd zijn -op een enkeling na- al ingevoegd. Alle seniorenteams moeten er voor zorgen dat de pasfoto’s in Sportlink komen. Hiertoe zijn al initiatieven genomen, maar nog niet bij alle seniorenteams. Dus, is dit nog niet in gang gezet, neem dan zelf hiertoe het initiatief. Je kunt je pasfoto (gemaakt met je mobiel) uploaden via de SGHA-site (links op de homepage). 

 

O17 team Trivia toernooi

In de nieuwsbrief van september staat dat het jeugdteam onder de 17 jaar op het Trivia toernooi 6e is geworden. Echter heeft het jeugdteam beter gepresteerd, zij hebben 3 wedstrijden gewonnen, een gelijk gespeeld en 2 net verloren. Het team heeft daarom op dit toernooi goed gespeeld en is hoger geëindigd!

Prijzen gezocht voor de verloting!

Tijdens het sportstad toernooi, zaterdag 19 september, zal er, net als vorig jaar een verloting plaats vinden. Hiervoor zoeken we nog prijzen.

Heb je nog resten van je kerstpakket, goodybags, niet uitgepakt trouwkado’s, cadeaus van supermarktacties..…..neem ze mee voor de verloting.

Ook tegoedbonnen voor het een of het ander zijn zeer welkom.

De loten worden op de dag zelf verkocht. De opbrengst gaat naar de clubkas en zal onder andere gebruik worden voor aanschaf van materiaal.

Je kunt de spullen afgeven aan Agnes en Evelien of aan iemand van het bestuur.

Ook op de dag zelf kun je je spullen meenemen.

http://vcv.nu/wp-content/uploads/2015/03/verloting.42940745e9e147f745bdf110871ec779233.jpg
 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2015 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp