Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief December 2015

Voorwoord

Beste SGHA-ers,

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2015 wordt alweer verstuurd, de winterstop zit er al weer aan te komen. Aanstaande vrijdag 11 december staat de Algemene Leden Vergadering op de planning. Tijdens deze vergadering worden weer veel interessante onderwerpen besproken. Zorg dat je hier bij bent zodat ook jij je mening kan geven en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen de club. 

In het eerste deel van dit seizoen is er al weer veel gedaan door de vrijwilligers binnen SGHA. Deze mensen willen we daarvoor dan ook bedanken. Tijdens het oudejaarsfeest op 19 december in café ’t Hert, hier staat er een hapje en drankje voor jullie klaar! We zien graag alle SGHA'ers op dit feest verschijnen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een goed uiteinde en een goed begin van 2016! 

SGHA bestuur 

 

ALV vrijdag 11 December!
 

Aanstaande vrijdag staat de Algemene Leden Vergadering op het programma! Om 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de zaal boven de tribune/sporthal.

Oudejaarsborrel, alle SGHA'ers zijn welkom!

Het Oliebollenzwemmen gaat niet door!

In de voorgaande nieuwsbrief was het Oliebollenzwemmen aangekondigd. Nu moet er helaas worden aangekondigd dat het oliebollenzwemmen niet door gaat dit jaar!

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2015 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp