Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief Februari 2016

Voorwoord

Beste SGHA-ers,

Wij zitten nu in de cruciale fase van de competitie en het wordt nu mooi spannend. Laten wij als 1 man achter de teams gaan staan, zodat wij ons breed handhaven op het niveau waar wij nu op spelen. Ondertussen is het vizier ook alweer gericht op komend seizoen, zodat er de komende weken de nodige gesprekken gepland zijn met de trainers en de selectiespelers en -speelsters. Als organisatie willen wij doorgroeien en wij zijn dan ook blij dat de nieuwe commerciële commissie hard aan het werk is met het genereren van extra gelden. Het is reeds eerder gezegd, maar om stappen te maken moet de sportieve groei gelijk opgaan met de groei van de organisatie en de financiën .
Voor na de competitie staat o.a. de Stiennen Fliercup op de agenda en op 30 april zijn wij mede organisator van de ManMeerCup-finales te Heerenveen. Deze evenementen zorgen er mede voor dat waterpolo op de kaart wordt gezet in onze regio en hopelijk leidt dat tot meer leden.
Laten wij ook met z'n allen proberen om meer leden bij ons SGHA te betrekken en misschien lukt het je wel om oud teamgenoten weer over te halen om te gaan waterpoloën in het nieuwe seizoen.

Waterpolo is a way of life!

Succes en groet,

Namens het bestuur

Herjan Reuten, voorzitter

Vrijwilligers ManMeerCup-finales gezocht!

Op 30 april as. zijn de ManMeerCup-finales weer in Heerenveen. In de vorige nieuwsbrief is aangegeven dat SGHA vrijwilligers nodig hebben. Er zijn al aanmeldingen maar bij dit grote evenement zijn veel meer nodig dan dat we op dit moment hebben. Dus aanmelden kan nog steeds! Meld je aan bij Herjan Reuten via info@sgha.nl.
Poiesz-Actie!

Jan Jongsma en Edwin Rodenburg zijn spelers van heren 2 van SGHA, zij zullen dit jaar de Poiesz actie op zich nemen en ze zullen erg hun best doen om er voor te zorgen dat het weer een groot succes  wordt!
 
Vanaf 8 februari doet SGHA weer mee met de jeugdsponsor actie van de Poiesz. Wij staan dit jaar in de vestiging Heerenveen. 
Er kunnen punten worden gespaard bij aankoop van actie aanbiedingen, alle actie aanbiedingen zijn te vinden in de Poiesz folder.
De munten kunnen alleen ingeleverd worden in de koker in het filiaal in Heerenveen, dus als jullie niet in Heerenveen wonen mogen jullie dit aan de trainers geven en die zorgen dat de munten in Heerenveen komen.
Let op! HZ&PC doet ook mee aan deze actie, de munten moeten niet in die koker belanden maar in de SGHA koker!
 
19 maart mogen wij net zoals vorig jaar weer een dag in de winkel staan om extra producten te verkopen en proberen om op deze manier weer extra veel munten binnen te halen.
Jan en Edwin zijn opzoek naar enkele jeugd leden die hun daarbij willen helpen, dus daarom de vraag wie gaan Jan en Edwin helpen op 19 maart in de Poiesz in Heerenveen?
Graag even opgeven via erodenburg7@gmail.com (zonder jeugd gaat ons dit niet lukken).
 
De personen die op 19 maart mee helpen mogen mee naar het eindgala in Leeuwarden, wat voor de jeugd echt een super leuk feest is!
 

DROPPING                                                          

Geblinddoekt in de auto naar een onbekende plek waar jullie worden gedropt……. en dan maar op de eindbestemming zien te komen. Met een beetje geluk helpen wij een beetje… 

 • Vrijdag 11 maart om 20.00 uur vanaf Sportstad 

 • Voor alle SGHA leden van 13 tot 18 jaar 

 • De activiteit duurt tot ca. 22.30 uur (voor ouders die hun kinderen op willen halen krijgen het adres van ons) 

 • Kosten zijn 3 euro per persoon voor eten, drinken en materiaal 

 • Graag je eigen blinddoek (theedoek / handdoek) meenemen  

 • Opgeven kan via sghaactiviteiten@gmail.com  VOOR zaterdag 5 maart 

  Telefoons worden ingenomen voor het instappen in de auto en worden bij het eindpunt weer terug gegeven 


  Wij hopen alle jeugd te zien op vrijdag 11 maart!  

  Groetjes Agnes en Evelien, activiteitencommissie.  

As ien man efter SGHA!

De tweede helft van het seizoen is voor de teams van SGHA al een tijdje bezig. In deze cruciale fase van de competitie is alle steun en support nodig om de wedstrijden te winnen! Supporters laat je horen en sta "as ien man efter SGHA"! De eerst volgende thuiswedstrijden zijn op 27 februari as. Dus kom supporteren op de tribune van Sportstad Heerenveen!

Commerciële commissie voortvarend

De commerciële commissie is voortvarend aan het werk! Er zijn al veel nieuwe (bal) sponsoren bij SGHA betrokken. Ook de club van 50 wordt weer nieuw leven ingeblazen en daarnaast zijn er allerlei acties zoals de Poiesz-Actie en de bonnetjes actie van Keurslagerij Veldman te Joure.

De sponsoren van dit moment:
IJsseltechnologie Zwolle
Van der Werf
Cafe 't Houtsje Heerenveen
Selectiepunt Sponsorplan
MTB sport
Cafe 't Hert Joure
T-Med Hessel Turkstra fysiotherapie 
Profile Dynamics
Herbavida
Wenau
Glas Sport Joure
Jaap Bakker timmeren onderhoudsbedrijf
Bilijam Assurantiën  
Moment that matters fotografie
Jannes Schuiling Consult
Ijntema carrosserie Heerenveen
Rondomzorg 
Altenburg technisch intallatiebedrijf Heerenveen
Boatcity Lemmer
 
Speciaal te benoemen is Slagerij Veltman te Joure die 5% van de ingeleverde kassabon als sponsoring overmaakt. Dus als je bij Slagerij Veltman komt bewaar de kassabonnen! Kassabonnen kunnen worden ingeleverd bij Bauke Jacob. En Verzekering Visie sluit hypotheken af. Voor elke hypotheeklead die via de club(leden van SGHA) zijn doorgestuurd, het maakt hierbij niet uit wie het is; clubleden, vrienden, buren, familie enz. wordt €500,- aan sponsoring betaald (afgesloten nieuwe hypotheek of oversluiting). Daarbij moet natuurlijk ook Selectiepunt / Het Waterpolosponsorplan van Sander Bathoorn genoemd worden want hij geeft immers ook per gedetacheerde persoon een bedrag aan de club. De zoekvraag bij Selectiepunt is dan dat wij als SGHA hem verwijzen naar een bedrijf die gebruik maakt van uitzendkrachten. Sander gaat dan zelf naar de ondernemer om hem uit te leggen dat hij bij hem goedkoper uit is en daarbij ook nog eens de Stichting sponsort.
 
Bedankt!

Petra en Eline hebben tot onze grote spijt besloten om te stoppen als jeugdcoördinator. Het bestuur wil Petra en Eline enorm bedanken voor de grote inzet t.b.v. de jeugd!

                   
Dit betekent wel dat beide functies op dit moment vacant zijn. Voor meer informatie en het aanbieden van hulp kunt u mailen naar info@sgha.nl.

Even voorstellen: Bilijam Assurantiën

Bilijam assurantiën
adviseert  en bemiddelt al ruim 30 jaar in hypotheken, leven- en schadeverzekeringen en overige financiële diensten voor particulieren en bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf. Wij stellen hierbij het belang van onze relaties voorop. 

Wij bemiddelen in alle verzekeringen op een wijze die voor onze relaties zo veel mogelijk werk en rompslomp uit handen neemt. Bij eventuele schade kun je er uiteraard op rekenen dat we deze vlot en goed afhandelen. 

Een goede samenwerking dient gebaseerd te zijn op wederzijds vertrouwen en respect. Op die basis verlenen wij onze diensten: wij adviseren alleen in producten waar wij zelf achterstaan, aan relaties waar wij een goede band mee hebben of kunnen opbouwen. Bij ons heb je geen nummer maar  gewoon je eigen naam; vanwege een vast team van medewerkers weet je met wie je te maken krijgt. 

Particulieren: Naast bemiddeling in hypotheken, schade- en levensverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor een krediet of lening, voor een internetspaarrekening  en voor jouw particuliere belastingaangifte 

Bedrijven in het MKB en ZZP’ers: Elk bedrijf is verschillend, daarom is het verzekeren van een bedrijf maatwerk, dat met veel kennis, ervaring en liefde voor ons vak door ons geleverd wordt. 

Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom op ons kantoor, of bezoek onze site; bellen of mailen kan natuurlijk ook! 

Graag tot ziens! 
Harma Zeilmaker, Mariska Klijnstra-Haveman, Nieske Bilijam en Gerard Bilijam 

www.bilijam.nl 
www.facebook.com/Bilijamassurantien 
www.twitter.com/BilijamTweets 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2016 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp