Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief maart 2015

Voorwoord
 

Beste SGHA'ers

Het einde van de competitie is al weer bijna in zicht en de spanningen beginnen aardig op te lopen. Ook dit jaar staan er diverse teams op het punt om kampioen te worden. Dit zijn dames 1, 2 en 3 alsmede heren 1, 2 en 4! Op 28 maart gaat er geen supportersbus meer naar de wedstrijd van heren 1 in Hengelo. Kom de heren alsnog aanmoedigen, de support is hard nodig! Bij dames 1 is het ondertussen duidelijk dat ze gaan promoveren. Doordat directe concurrent EZC heeft verloren van Het Ravijn 2 zijn de dames niet meer in te halen door een standaardteam. Aangezien de regel is dat het hoogst geëindigde standaardteam promoveert naar de 1e Klasse, is de promotie dus zeker gesteld. Aankomend weekend moet dames 1 de wedstrijd tegen Het Ravijn 2 nog spelen. De belangrijkste wedstrijd van het seizoen, want promotie is een mooie doelstelling, maar uiteraard willen ze voor de titel gaan.
 

Het bestuur is vol op aan het brainstormen, vergaderen en ontwikkelen. Na een aantal sessies met Jannes Schuiling Consult begint de nieuwe strategie voor onze waterpoloclub SGHA vorm te krijgen. Om ons heen horen we veel positieve geluiden over SGHA. Er wordt behoorlijk over ons gesproken in waterpololand. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch om te horen en daar zijn we dan ook erg trots op.

 

We hopen dat ieder lid van SGHA net zo enthousiast is als wij en dat iedereen met veel plezier in deze club speelt. Graag tot ziens in en om het zwembad!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
 

Eindfeest
Op zondag 26 april wordt er in ’t Houtsje te Heerenveen een eindfeest gegeven voor alle leden van SGHA. Hier wil het bestuur de teams die kampioen zijn geworden huldigen! De dag erna is het Koningsdag dus iedereen heeft de volgende dag lekker vrij! Het feest begint om 17.00 uur op de twee boven verdiepingen van ’t Houtsje. Ook is het dakterras voor ons beschikbaar! Kom dus gezellig langs!

Polodag
Zaterdag 9 mei vanaf 16.00 uur wordt weer de jaarlijkse polodag georganiseerd! Zet de datum alvast in de agenda en meer informatie volgt!

Clubhelden Algemeen Dagblad
Het Algemeen Dagblad draagt sport in de regio een warm hart toe. Niet alleen door daar dagelijks op deze pagina's verslag van te doen, maar vanaf maart hoopt deze krant met de verkiezing clubhelden van de amateursport ook financieel bij te kunnen dragen aan de clubs. De komende maanden gaat het AD met hulp van de lezers op zoek naar de vrijwilliger die 25.000 euro voor zijn of haar vereniging kan verdienen.
 
Binnen het bestuur is besloten om Roland Boomsma als clubheld van SGHA te nomineren. Roland is al jaren een actieve vrijwilliger van de vereniging, voor en achter de schermen zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarna is hij één van onze scheidsrechters. Kortom, wij vinden dat hij deze titel meer dan verdiend.
 
Hoe gaat het in zijn werk:  
1. Roland is ondertussen officieel genomineerd via ad.nl/clubheld
2. Vanaf 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 kan gestemd worden op de genomineerden uit elke Nederlandse gemeente. Er zijn minimaal vijftig stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.
3. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekendgemaakt. Een vakjury maakt vervolgens bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.
 
Voor meer informatie kijk op www.ad.nl/clubheld. Allemaal stemmen uiteraard!

We zoeken nog steeds scheidsrechters!

Zoals in de ALV aangegeven is SGHA op zoek naar scheidsrechters. Je kunt scheidsrechter worden vanaf 16 jaar. De opleiding wordt vergoed en tevens de reiskosten naar de wedstrijden. Naast dat het van groot belang is voor SGHA dat we voldoende scheidsen hebben (want onvoldoende scheidsen betekent dat er minder teams deel kunnen nemen aan de competitie..) is het een leuke en leerzame taak.

Meer informatie kun je krijgen bij Fera. Feraoldenziel@chello.nl

Geen supportersbus!

Helaas gaat er op 28 maart geen supportersbus naar het Twentebad in Hengelo voor de belangrijkste wedstrijd van Heren 1 door te weinig animo. Voor de supporters die nog wel naar het bad in Hengelo willen, moeten op eigenvervoer naar het zwembad!

Jeugdtrainingskamp Leek

Op 5-6-7 juni 2015 organiseert SGHA voor de eerste keer een trainingskamp voor alle SGHA jeugdleden t/m 17 jaar in Leek, met het doel dit jaarlijks een terugkerend evenement van te maken.
We organiseren dit trainingskamp o.a. om de indeling van de teams definitief te maken. De voorlopige indeling is dan reeds gemaakt, maar kan om redenen nog gewijzigd worden.


Het programma bestaat uit:
Vrijdag

 • aankomst (tent opbouwen)

Zaterdag

 • Ontbijt
 • waterpolotraining
 • lunch
 • Middag activiteit (Clinic voeding o.a.)
 • Waterpolotraining
 • Avond eten
 • Avond Activiteit (nader in te vullen)

Zondag

 • Ontbijt
 • Waterpolotraining
 • Lunch
 • Middagactiviteit
 • Opruimen en vertrek


De kosten voor dit weekend zijn € 35,- p.p. en je kunt voor 15 april 2015 via  jeugdsgha@gmail.com opgeven. We hopen op een hoge deelname!

Voor onze kleine spelers (onder de 11 en onder de 9) die alleen zaterdag komen wordt een apart programma gemaakt en de kosten hiervoor zijn € 17,50 p.p. 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen hebben we per 10 kinderen,  1 trainer, 1 begeleider en 1 vrijwilliger (ouder) nodig.

De begeleiding is vrij van kosten.
Om mee te helpen dit trainingskamp tot een succes te maken, kun je je voor 15 april 2015 opgeven via
jeugdsgha@gmail.com 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2015 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp