Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Jeugd Nieuwsbrief Februari 2015

Algemene jeugdvergadering

Op woensdag 18 februari om 20.00 uur in Sportstad Heerenveen is er voor de jeugd een algemene jeugdvergadering. De vergadering zal plaats vinden boven bij de tribune. De vergadering is voor zowel jeugd als voor de ouders.
 

Poiesz actie

2 februari is de Poiesz Supermarkten gestart met de muntenactie. Op 21 februari wordt er een actie gehouden in de winkel in Joure, waar SGHA nog opzoek is naar jeugdleden die willen mee helpen. Hier ga je dan muntjes verzamelen voor onze eigen club! De munten die je krijgt bij de boodschappen kunnen ook tijdens de training in Heerenveen worden ingeleverd. De muntenactie loopt van 2 februari t/m 29 maart 2015.


 

Mini pompeblêd toernooi

Op 20 juni 2015 wordt er in Sneek het Mini pompeblêd toernooi georganiseerd. Dit toernooi is voor kinderen onder de 8 jaar, kinderen in de leeftijd van 9 jaar (zowel in het diepe bad 5 tegen 5, als in het ondiepe 3 tegen 3) en kinderen onder de 11 jaar.
 

Stiennen Flier Cup 2015

Op 27 en 28 juni wordt het jaarlijkse toernooi weer georganiseerd in Leek. De Stiennen Flier Cup is het leukste jeugdtoernooi voor jeugd tot en met de 14 jaar.

 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2015 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp