Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief november 2014

Voorwoord


Beste SGHA-ers,

SGHA bruist aan alle kanten en dat is mooi om te zien.
Al onze teams hebben het goed opgepakt en nu maar kijken wat het wordt ! Wij hebben er alle vertrouwen in.
Als bestuur werken wij momenteel hard aan de randvoorwaarden en op de ALV van vrijdag 12 december as. zullen wij aan jullie een actuele stand van zaken overleggen inzake de financiën , het ledental (groeit gestaag) , sponsoring en natuurlijk het belangrijkste ons technisch beleid. Wij merken dat wij met z'n allen op dit moment stappen zetten en dat steeds meer leden zich betrokken en verantwoordelijk gaan voelen. Dat is mooi , want de naam vereniging zegt genoeg: verenig je!
Onze eredivisie jeugd meisjes B en ook het schaduwteam jongens B heeft inmiddels de eerste wedstrijd gespeeld en wij zijn trots en blij met de resultaten. Landelijk en regionaal hebben wij over belangstelling niet te klagen gezien de media aandacht in de kranten en op
www.waterpolo.nl .
Leuk om te vermelden: Ons Stiennen Fliercuptoernooi  is door de KNZB Regio Noord als vrijwilligersorganisatie in het zonnetje gezet als vrijwilligers van 2014.Wij zijn trots op onze mannen! Met de SFC en het Sportstadtoernooi hebben wij 2 sterke toernooien als SGHA.
De breedtesporttrainingen op de maandagavond in Joure en op de vrijdagavond te Heerenveen puilen uit en wij hopen dat wij deze aantallen volhouden!
Oproep: wij willen graag zoveel mogelijk volgers op Facebook en Twitter SGHA, daar het de communicatie versterkt , maar ook omdat wij op die manier onze sponsoren meer te bieden hebben. Daarnaast zien wij ook dat onze website goed bezocht wordt. Complimenten voor de beheerders!
Heb je een nieuwtje of een leuk verslag? Meld je!
In december komt er nog een 'zalm actie' en een ''oliebollen actie' en wij zijn blij met de geslaagde 'wijn actie' van de damesselectie. Bij ambitie hoort geld en daarom juichen wij iedere actie toe.

Met sportieve waterpologroet,

Namens het bestuur SGHA,

Herjan Reuten

Grote clubactie

Heb jij nog een boekje van de grote club actie of weet jij of iemand nog een boekje heeft? Alle boekjes moeten weer worden ingeleverd voor 1 november bij Herman Rodenburg.


 

Wijnactie

De wijnactie van de damesselectie is tot nu toe al zeer geslaagd! Tot nu toe is er al een bedrag van meer dan €600 binnen gehaald in de voorverkoop. De dames selectie denkt met deze actie €1000 in  totaal binnen te halen en daagt hierbij de herenselectie uit om dit bedrag te evenaren of te overtreffen. Dus kom met een leuke actie! De wijn wordt ongeveer volgende week geleverd bij de mensen die in de voorverkoop wijn hebben gekocht!

Waarderingsprijs Stiennen Flier Cup

De organisatie van de Stiennen Flier Cup was genomineerd door de KNZB Regio Noord voor de waarderingsprijs 2013! Deze week heeft Herman Rodenburg de prijs in ontvangst weten te nemen. Dit is natuurlijk een geweldige waardering voor de organisatie en alle vrijwilligers die hier aan mee hebben gewerkt. Gefeliciteerd!

FotoFreekenHerman

12 december 2014 Algemene Leden Vergadering!

Voor alle leden van SGHA is het belangrijk om het volgende in de agenda te zetten: op vrijdag 12 december 2014 organiseert het bestuur van SGHA de Algemene Leden Vergadering. Deze vergadering zal plaats vinden in de kantine boven het zwembad tussen de breedtesport- en selectie training in. Het is zeer belangrijk dat alle SGHA'ers hierbij aanwezig zijn.

Taken juryleden en zaalwacht Sportstad Heerenveen

Iedere wedstrijddag wordt de taak zaalwacht toegewezen aan een team dat in Sportstad Heerenveen competitie speelt. Het aangewezen team zorgt voor een zaalwacht en moet 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig zijn. Hoe dit geregeld wordt is de verantwoordelijkheid van het aangewezen senioren team. De aangewezen juryleden zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van de jurytafel. Jury en zaalwacht rooster is terug te vinden op sgha.nl

 

Taken juryleden:

 

Optreden als gastheer van de scheidsrechters

- In clubkleding (poloshirt) achter de jurytafel zitten

- Ontvangen en welkom heten van scheidsrechters die zich melden in het juryhok

- De scheidsrechters wegwijs maken in het zwembad

- De scheidsrechters voorstellen aan de jurytafel

- De scheidsrechters iets te drinken, en eventueel te eten, aanbieden

(koffie, thee en/of een broodje kan uit de kantine gehaald worden, dit is te declareren bij het bestuur)

 

De jurytafel gereed maken

- Klaar zetten jurytafel materialen: wedstrijdlaptop, 30 seconden klok, tablet voor digitale  wedstrijdformulier, vlaggen, fluit, pennen, stopwatches etc. Deze materialen bevinden   zich in het de kast in het juryhok en in het materiaalhok.

- Neer zetten tafel en stoelen voor de scheidsrechters
- O
p de deuren van de kleedkamers en de juryruimte de juiste benaming plakken

- Na de laatste wedstrijd alles netjes opruimen op de daarvoor bestemde plaats

 

Taken zaalwacht:

 

Gereed maken van het wedstrijdbad

- optakelen van de duikplank
-
goals inclusief beugels op de juiste manier bevestigen. Goal aan de duikplankzijde heeft een kleine aanpassing i.v.m. de startblokken!

- wedstrijdballen (in de bench) klaar zetten

- 2 wedstrijdlijnen op de buitenste mogelijkheid plaatsen

- pylon plaatsen halverwege het bad

- aan beide kanten 2 banken voor de wisselspelers plaatsen

- sponsorborden langs de badrand plaatsen

- ophangen As Ien Man Efter spandoek aan de korte tribunekant
-
neerzetten SGHA banners

- neerzetten sponsorbanner/roll up systeem boven op de tribune, bij de ingang

 

Na de laatste wedstrijd moeten alle materialen netjes opgeruimd worden op de daarvoor bestemde plaats en de duikplank weer terug geplaatst worden. De wedstrijdballen moeten in de bench. Op de tribune en rondom het zwembad moet al het afval in de prullenbak gegooid worden.

 

Bedankt voor jullie medewerking.

 

De club dat zijn we met z’n allen, vele handen maken licht werk!

Clubkleding Waterpolo SGHA

Alle leden van SGHA kunnen al jaren de clubkleding bestellen via MTB Sport. Door de prachtige badpakken en zwembroeken met Friese vlag, het rode polo shirt en blauwe broekje hebben we een enorme goede uitstraling!

 

Omdat kinderen wat sneller uit de kleding groeien, hebben we een goedkoper alternatief voor de jeugd. Deze kunnen de clubkleding bestellen bij Glas Sport. De kleding kan ook gepast worden in de winkel van Glas Sport, Midstraat 39 te Joure.

 

Vanaf seizoen 2014/15 is het verplicht om clubkleding (badpak/zwembroek, t-shirt/poloshirt en short) te dragen, voor alle leden van SGHA. Seizoen 2014/15 kan gebruikt worden als overgangsjaar om de kleding aan te schaffen. Het is tevens mogelijk om 2e hands kleding via het prikbord op de website verkopen.

 

Kledinglijn senioren SGHA: bestellen via mtb-sport.net

Friese badpak met SGHA logo € 55,-

Friese zwembroek met SGHA logo € 36,-

rood poloshirt met SGHA logo € 16,-

rood poloshirt met SGHA logo en naam € 20,-

blauwe short € 15,-

rode sporttas met SGHA logo € 28 euro

rode rugzak met SGHA logo € 20 euro

rode rugzakken met SGHA logo en naam € 28 euro

blauwe vesten met SGHA logo en naam € 45 euro

 

Kledinglijn jeugd SGHA: bestellen via Glas Sport

badpak met SGHA logo € 23,50

zwembroek met SGHA logo € 19,50

rood t-shirt met SGHA logo € 6,50

rood poloshirt met SGHA logo € 15

blauwe short € 11

rode sporttas met SGHA logo € 25,-

*bij aanschaf van een totaal pakket (badpak of zwembroek, t-shirt of polo, short en tas) krijg je 10% korting

 Scheidsrechters gezocht!


Het is erg belangrijk dat er nog nieuwe scheidsrechters bij komen voor volgend jaar! Anders kunnen volgend seizoen niet alle teams deelnemen aan de competitie. Dus lijkt het jou leuk om scheidsrechter te worden? Er start binnenkort een scheidsrechter cursus. Kosten van deze cursus worden vergoed door SGHA.

 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2014 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp