Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief december 2014

Voorwoord


Beste SGHA-ers,

Wij gaan al weer richting einde van het kalenderjaar en wij kunnen vaststellen dat wij als SGHA volop in beweging zijn.
Op dit moment van schrijven staan wij vlak voor de krakers in de competitie voor heren 1 en dames 1 en wij hopen natuurlijk op een goed resultaat en op een 'volle bak' met toeschouwers.
Het waterpolo leeft en dat is mooi!
Het enthousiasme is groot momenteel en dat doen wij gelukkig met z'n allen.
Veel teams staan bovenaan, maar dat niet alleen;  er is ook veel waterpoloplezier!
De jeugdafdeling groeit gestaag en wij zijn blij met alle trainers en overig kader dat die groei mogelijk maakt.
Op vrijdag 12 december houden wij onze jaarlijkse SGHA- ALV. Op die avond praten wij jullie bij over de recente ontwikkelingen en over de groei, die wij als SGHA hebben doorgemaakt. Daarnaast onze visie op de SGHA-toekomst en wie en wat wij daarbij nodig hebben.
Hopelijk is er een goede opkomst, zodat wij ook een representatief beeld krijgen van wat er momenteel leeft onder onze leden.
Naast onze competitie zijn er nog een paar data om te noteren:
Vrijdag 12-12: ALV in Sportstad
Zondag 14-12: Clinic voor al onze trainers o.l.v. Jan Mensink gevolgd door een topwedstrijd Team Friesland (heren) tegen Schuurman BZC (landskampioen 2014). Aanvang wedstrijd: 19.00 uur
Zaterdag 27-12: vrij zwemmen te Joure voor alle SGHA-ers jong en oud + aanhang en oliebollenverkoop!
Zaterdag 03-01: Nieuwjaars borrel voor senioren te Joure
Maar nu eerst de focus op de competitie!
Het bestuur van SGHA wenst alle teams veel succes met de laatste wedstrijden van dit kalenderjaar en wij hopen jullie te begroeten op de ALV!
Steun SGHA middels de acties (binnenkort oliebollen!) en steun ook onze sponsoren. Er is een lichte groei van het aantal sponsoren en ook dat is een goede ontwikkeling.


Met sportieve waterpologroet,

Namens het bestuur SGHA,

Herjan Reuten

Trainerscursus met als afsluiter een topwedstrijd!

 

Op zondag 14 december van 17.30 tot 19.00 uur wordt er een clinic/demonstratie o.l.v. Jan Mensink georganiseerd. Na deze clinic is er om 19.00 de topwedstrijd tussen de Friese heren selectie (team Friesland) en de landskampioen Schuurman BZC 1.
 Naam                                                  Vereniging        

1.       Rutger van Leeningen                          Neptunia                           

2.       Sander van  der Molen                        Neptunia                           

3.       Dynand Muller                                        Dragor                                

4.       Mitchell den Adel                                   Dragor                                

5.       Jeroen Wouters                                      Orca                                     

6.       Mark Streelman (keeper)                   Orca                                     

7.       Brian den Edel                                         Orca                                     

8.       Dennis van der Veld                              Orca                     

9.       Jeroen Dottinga                                      SGHA

10.   Gerard Achtien                                       SGHA

11.   Johan de Haan                                         Dragor                                

12.   Arjen van Leeningen                            SGHA                                  

13.   Onno Jens  van de Werf                      SGHA

14.   Tim Hoitinga (keeper)                           Dragor

Coaching staf : Onno Hoitinga en Jurjen Holwerda.
Teammanager : Jan Mensink

Eindstand wijnactie
 

Alle wijnflessen zijn verkocht en de eindstand van de actie is bekend! Met de actie hebben de dames €955,- weten op te halen! De opbrengst gaat naar SGHA en namens de damesselectie willen we iedereen bedanken voor het kopen van de wijn!
Met deze opbrengst daagt de damesselectie de herenselectie uit om dit bedrag te overtreffen.

 

Resultaat Grote Club Actie

De grote clubactie heeft alweer enkele weken geleden plaats gevonden. Alle boekjes zijn ingeleverd en verwerkt, de trekkingsuitslag zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het lotnummer staat op uw bankafschrift. Enkele hebben er voor gezorgd dat er € 199,-  is opgehaald!! Een mooi bedrag, waar we heel blij en dankbaar voor zijn. Voor jullie enthousiaste inzet willen we iedereen heel erg bedanken! Maar zoals beloofd kan er maar één de winnaar zijn, die een prijs krijgt voor best verkopend lid. H.J. Heida hij heeft 23 loten verkocht en is daarmee de winnaar geworden van 2 bioscoop kaarten. Ook hebben we voor de teams een wedstrijd en hier is ook een winnaar bekend. DAMES 3 hebben 16 loten verkocht dit is een leuk aantal en krijgen binnen kort een taart. Nogmaals allemaal bedankt voor jullie inzet en we hopen dat er volgend jaar nog meer worden verkocht.

Nieuwjaarsborrel

Op 3 januari heeft SGHA een Nieuwjaars borrel georganiseerd! De borrel vind plaats in Tigh Barra te Joure. Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief, maar zet het alvast in je agenda!

Trainingsassistenten gezocht!


Op vrijdagavond tijdens de jeugdtraining van 17:45 tot 18:45 uur kan René Huijgen wel wat hulp gebruiken in en om het zwembad! Lijkt het jou leuk om mee te helpen bij deze training? Meld je dan aan via Fera Oldenziel.

Algemene Ledenvergadering

Op 12 december vindt de Algemene Ledenvergadering van SGHA plaats. Hier worden de belangrijke zaken besproken die voor alle leden belangrijk zijn. Dus het is zeer belangrijk dat iedereen aanwezig is! De vergadering vindt plaats tussen de breedtesporttraining en de selectietraining.

Sponsorkliks

Een nieuwe manier van sponsoring via de website van SGHA. Doe je sinterklaas en kerstinkopen online en de club profiteert daar van! Als je iets wil bestellen op bijvoorbeeld bol.com, kun je via de site van SGHA op de link klikken om naar bol.com te gaan. De bedragen blijven bij de webwinkels gewoon hetzelfde, alleen keert bijvoorbeeld bol.com SGHA een commissie toe waar SGHA direct van kan profiteren. Het werkt zo: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt via sponsorkliks op de bankrekening van SGHA gestort.

Supporter Heren 1!

Aanstaande zaterdag 29 november spelen de heren van SGHA tegen W.S. Twente. Dit zijn de nummers 1 en 2 van de competitie. Het wordt dus een erg spannende wedstrijd die onze heren moeten winnen! De wedstrijd is in Sportstad Heerenveen en begint om 20.15 uur. Na deze wedstrijd wordt de wedstrijd van heren 2 om 21.30 gespeeld en ook zij gaan voor het kampioenschap. Heren 2 speelt de wedstrijd tegen De Walvisch 2.
Daarom vraagt SGHA of alle leden, inclusief jeugd, van SGHA komen om onze heren aan te moedigen! Neem toeters o.i.d mee om met extra geluid te ondersteunen.

Oliebollen verkoop en vrij zwemmen in Joure

Op 27 december van 17.30 – 19.30 in het zwembad te joure kan heel SGHA met aanhang en de kinderen vrij zwemmen! Voorafgaand aan het vrij zwemmen is er een oliebollen voorverkoop. De prijs is 14 oliebollen voor €10.  Voor, tijdens en na het vrij zwemmen kunnen de oliebollen worden opgehaald en betaald worden bij het zwembad van Joure. Bestellen = Betalen!
De oliebollen zijn te bestellen voor 20 december aanstaande. Bestelformulieren worden nog uitgedeeld.

Bij de activiteit zoeken wij leden van SGHA die toezicht willen houden in het zwembad, graag aanmelden via Herjan Reuten.

 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2014 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp