Copy
Officiële mededeling van SGHA
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief oktober 2014

Voorwoord


Beste SGHA-ers,

De competitie is op dit moment al voor veel teams gestart en de eerste resultaten zijn goed te noemen. Mooi! Hopelijk zetten wij dit door en krijgen onze teams veel support bij de thuiswedstrijden!

SGHA is volop in beweging en wij zullen jullie als bestuur middels een aantal informatie - avonden meenemen in het proces waar wij ons als club momenteel in bevinden. Data en tijden volgen.Wij zijn ambitieus als SGHA en daar komt nog wel het e.e.a. bij kijken. Daarvoor is jullie hulp noodzakelijk. Alle hulp is welkom!

De SGHA-waterpoloschool Next Level is gestart per 1 september en langzamerhand krijgt het programma vorm. Zie voor informatie de button op onze site www.sgha.nl . Ook kun je de waterpoloschool-activiteiten volgen op Facebook. De waterpoloschool is van SGHA voor SGHA-jeugdleden, die een extra programma willen volgen naast de reguliere trainingen en aan deelname hangt een aparte laagdrempelige contributie.

Het is goed te melden dat naast onze eigen waterpoloschool ook nog het  RTC WONN actief is in Noord Nederland. Voor informatie over het WONN: www.wonn.nl
Wij kijken terug op een goed en gezellig Sportstadtoernooi met activiteiten voor de hele vereniging.
De opbrengst van de verloting was: 375,- Euro
Een verloting als deze wordt zeker herhaald! Iedereen bedankt, die de gratis prijzen ter beschikking heeft gesteld.

Graag nog even noteren: SGHA-oliebollentoernooi op zaterdag 27 december te Joure voor zelf samen te stellen teams van jong en oud, waarbij iedereen (ook ouders/verzorgers etc.) aan mee kunnen doen.
Meer informatie volgt!

Veel succes allen!

Met sportieve waterpologroet,

Namens het bestuur SGHA,

Herjan Reuten

Voorzitter HZ&PC gezocht!

Bij HZ&PC wordt er een nieuwe voorzitter gezocht voor in de plaats van Bert Jonker. Deze heeft aangegeven om te stoppen als voorzitter bij HZ&PC. Heeft u interesse om voorzitter te worden van de vereniging? Neem dan contact op via de site van HZ&PC of benader het bestuur van HZ&PC!
 

Jeugd kleding

Voortaan is de kleding voor de jeugdleden te bestellen bij Glas Sport in Joure. Shirtjes, broekjes en zwemkleding zijn nu voor een lagere prijs te koop omdat de jeugd sneller uit de kleding groeit. Binnenkort komt hierover meer op de website te staan.

SGHA slippers en vesten

Heb je nog geen vest of slippers van SGHA met je eigen naam erop? Je kunt ze nog steeds bestellen! Als je deze graag wilt kun je contact opnemen met Laura Fransen.

Actie!

Het bestuur doet nogmaals een oproep voor de heren- en damesteams om acties te gaan bedenken voor geldinzameling voor SGHA. Als voorbeeld heeft de damesselectie een wijnactie opgezet om geld in te zamelen. Voor meer informatie zie verdere informatie in deze nieuwsbrief.
 

Wijnactie damesselectie!

De damesselectie van SGHA houden een wijnactie. In de komende twee weken is er een voorverkoop waarin iedereen wijn kan bestellen en alvast betalen bij de dames van de damesselectie. Zodat we na de voorverkoop de flessen kunnen bestellen enafleveren. De wijn die de dames verkopen wordt geleverd door de Wijnschuur. Dus wilt u graag een fles wijn bestellen met een leuke foto erop van de damesselectie?

Ga dan snel naar de dames toe en plaats je bestelling!

 

Bij de actie wordt witte en rode wijn verkocht. Per fles €7,50 en per doos(6 flessen) per fles €6,00.

Terugblik Sportstadtoernooi

Op 20 september jl. was het Sportstadtoernooi georganiseerd. Hierbij waren veel teams aanwezig waaronder ETV Hamburg, Orca, Het Y, Dragor, de Granaet, de Zijl en WZC Zoetermeer. Er was veel support en de strijd was sterk tussen de heren- en damesteams. De eerste teams van SGHA hebben meegedaan met het toernooi maar ook de tweede teams en de breedtesport hebben wedstrijden gespeeld op dit toernooi. Het toernooi was dus een groot succes en is afgesloten met een feestavond met verloting. Bij de verloting waren leuke prijzen te winnen en hierbij zijn ook veel lootjes verkocht!

 Fotograaf Liesbeth de Leeuw

Liesbeth de Leeuw heeft op het sportstad toernooi, bij de cursus van Jan Mensink en in het weekend van 4 oktober jl. foto’s gemaakt van de wedstrijden en cursus. Er zijn heel veel foto’s gemaakt die niet allemaal op de site kunnen verschijnen, hierdoor heeft Liesbeth een album aangemaakt waar alle foto’s in terug te vinden zijn. Deze is via haar site te bekijken: www.momentthatmatters.nl . Liesbeth heeft aangeboden om regelmatig foto’s te maken bij de wedstrijden van SGHA. 
Liesbeth houdt zich sinds enkele jaren bezig met fotografie. Het is begonnen als hobby maar deze hobby neemt steeds serieuzere vormen aan. Allerlei genres probeert ze hierbij uit, waaronder evenementen, bruiloften, landschapsfotografie en natuurlijk portretfotografie in de studio of op een locatie in de open lucht. Hierbij probeert ze om aan elke foto iets extra’s mee te geven, waardoor deze niet alleen mooi maar ook bijzonder wordt.
Onlangs is Liesbeth een nieuw avontuur aangegaan met het maken van foto’s van onze waterpoloteams in actie; waterpolo was voor haar een onbekende sport die haar echter steeds meer gaat boeien.
Maar ook fotografie in opdracht doet Liesbeth graag. Ben je op zoek naar een bijzondere fotoshoot, een mooie foto op canvas of wil je graag een fotoreportage van een bijzondere gelegenheid? Liesbeth denkt graag met je mee! 

Digitaal wedstrijdformulier

Met ingang van het nieuwe waterpoloseizoen gaan we gebruik maken van het digitale wedstrijdformulier. Hiermee komt de papieren versie geheel te vervallen. Door hierop te klikken introductiefilmpje, kun je het introductiefilmpje bekijken hoe het digitaal wedstijdformulier werkt.
 

Share
Tweet
Forward
SGHA wordt ondersteund door:
Copyright © 2014 SGHA, Alle rechten voorbehouden.


Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen    Inschrijving bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp